Hyggeligt bryllup i naturskønne Holte

Om bryllup på Comwell Holte

Lokation
Holte, Nordsjælland

Max. antal gæster
130

Antal værelser
113 (240 overnattende gæster)

Pris
Kuvertpris fra: DKK 1.098,-
Bryllupssuite ikke inkluderet

Bonusinfo
Comwell Holte har egen pastry chef, der f.eks. kan bage jeres bryllupskage

restaurant4

Haven er skabt til vielse og bryllupsreception

Skift kirkeorglets brusen ud med bruset fra de høje, karakterfulde trækroner i Vasernes vidunderlige vildnis og lad jeres ja’er runge i vores store have. Haven er som skabt til en helt enestående smuk og meget stemningsfuld vielse eller bryllupsreception.

Vi dækker op og -over med pavilloner og sejl, og midt i det grønne skaber vi et betagende ’film set up’ med bobler i glassene og en stemning af livets lykkelige lethed. Jeres bryllupsfotograf er solgt, for mulighederne for flotte bryllupsbilleder herude er mange, f.eks. med vores smukke palævilla i baggrunden.

Er jeres bryllupsreception mere uformel, er her plads til en omgang Kongespil på græsset eller petanque på vores egen petanque-bane.

Men først lidt bryllupsplanlægning…

Kontakt os så snart I har sat dato på jeres bryllupsdag. Og husk, at her er rift om vores smukke festlokaler i de populære bryllupsmåneder. Vi inviterer jer forbi, så I kan se mulighederne og vi taler om jeres ønsker og forventninger. Det er også her I kan forhåndsreservere værelser. Nogle måneder før jeres bryllup taler vi menu, og køkkenchef eller restaurantchef er ofte med til vores møder, hvis I f.eks. har særlige ønsker til vin eller mad.

Vores køkken holder et højt gastronomisk niveau med fokus på bæredygtighed. F.eks. får vi vores økologiske kød fra Grambogaard og råvarerne er overvejende lokale. Og den endelige menu sammensætter vi naturligvis efter jeres ønsker.

Vores mad er ærlig og mantraet er ’less is more’. Dét, der ligger på tallerken skal være indbydende for både mund og øje. Og oplevelserne ligger ikke mindst i at smage råvarer i nye, gerne overraskende, sammenhænge.

Hvilket festlokale skal I vælge? Og hvilken borddækning?

Comwell Holte består af en hovedbygning, et moderne, arkitekttegnet hvidt hus i forskudte niveauer med fladt tag, der ligger lige på kanten af naturskønne Vaserne.

Større bryllupper holder vi i vores smukke restaurant, smagfuldt indrettet i nordisk stil i afstemte farver med åbent køkken og udgang til en stor træterrasse. Og uanset hvilket festlokale I ønsker, har alle udgang til større eller mindre terrasser.

Lidt hævet på hotellets store, kuperede grund ligger vores gamle palævilla, som indbyder til noget særligt eksklusivt og hyggeligt for mindre selskaber fra 20-25 personer.

Runde borde eller langborde er helt op til jer. Vi dækker op med hvide stofduge og -servietter og hvide lys, men I får det naturligvis altid præcis som I ønsker.

Bordpynt og dekoration

Nogle vælger at booke lokalet dagen før for at gøre det klar med bordpynt, f.eks. bordkort, blomster, balloner og anden dekoration, men I er naturligvis også velkomne til at overlade det hele til os. Og alt kan lade sig gøre. Blomster, bordpynt, farvet lys, det hele. Vi har samarbejdspartnere på alt fra små til store løsninger.

Vinterbryllup i ’dramatisk’ setting

Har I lyst til at kaste jer ud i noget vintervildt og anderledes, indbyder Comwell Holte også til et yderst stemningsfuldt bryllup i årets mørke måneder, hvor vindens tuden i Vaserne bidrager med enestående, karakterfulde rammer. Vi byder velkommen med fakler, bålfade og lyskæder og lader det hele stråle om kap med jer.

Og hold så en romantisk bryllupsfest!

Herfra er det ’bare’ at slippe kontrollen, vi har den! Så fest bare løs! Og når Niels W. Gades Brudevals er trådt og festen lakker med enden, kan I trække jer tilbage til jeres værelse. Og vågne som hr. og fru til dagen derpå-morgenmad og gaveudpakning i herlig, afslappet stemning med resten af selskabet.