WPLUSB

Konfirmationsfest på Comwell Holte

Stil, charme og lækker mad

Sænk skuldrene og se frem til en festdag for jeres konfirmand. På Comwell Holte er vi klar til arrangere den dag, I vil huske resten af livet. Vores festarrangører har stor erfaring og ved, hvad der virker, og vi begynder altid med en snak om jeres ønsker, så I får præcis den konfirmationsfest, I drømmer om.

 

I smukke omgivelser, lidt nord for Holte og bare 15 minutters kørsel fra København, ligger Comwell Holte. Når I ankommer, ser I hurtigt den moderne, arkitekttegnede hvide hovedbygning med forskudte niveauer og fladt tag. Her er vi tæt på Rude Skov og Vaserne og fyldt med en hyggelig og hjemlig stemning.

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Et festlokale med udgang til haven

Hos os får I et stort udvalg af forskellige lokaler, som kan rumme alt fra 30 til 140 personer. De fleste af vores lokaler har direkte udgang til terrasse og vores skønne grønne områder. Perfekt til at nyde en velkomstdrink inden middagen, til de små pauser mellem retterne og til selskabets yngste gæster, der holder af aktivitet og frisk luft.

 

Større fester holder vi i vores smukke restaurant, smagfuldt indrettet i nordisk stil i afstemte farver med åbent køkken og udgang til træterrassen. Mindre selskaber kan være i vores eksklusive palævilla, der ligger lidt hævet på hotellets store, kuperede grund.

WPLUSB

Menu med et personligt præg

Hos Comwell har vi fokus på bæredygtighed og økologi. Det betyder, at vi gerne anvender lokale råvarer og årstidens sæsoner for at sikre jer den bedste madoplevelse.

Dette gælder også for vores selskabsmenuer, som vi sammensætter i samråd med jer og jeres ønsker. Menuen er nemlig også en mulighed for, at konfirmandens personlighed kommer til udtryk og giver gæsterne en oplevelse af lækker mad og sikker stil. Vores kok kommer gerne med råd og vejledning, både i forhold til maden og vinen, og det er alt sammen noget, vi taler om, når vi mødes den første gang.

Selskabspakker

Mulighederne er mange. Tag et kig på vores selskabspakker, som er vores forslag til en god fest. Alle kan tilpasses efter jeres ønsker.

Se selskabspakker