Uhøjtidelig firmafest i naturskønne Holte

Om firmafest på Comwell Holte

Lokation
Holte, Nordsjælland

Max. antal gæster
180 (i samme lokale)

Antal værelser
113 (240 overnattende gæster)

Pris
Kuvertpris fra: DKK 798,-

Bonusinfo
Comwell Holte har egen pastry chef

comwell-holte-016

Uhøjtideligt, stemningsfuldt

Comwell Holte er skabt til firmafest

Arkitekten har nok knebet sig selv i armen i sin tid. For sikke da en grund til begejstring han fik at bygge på. Lige ud til det vidunderlige urskovsagtige vildnis, Vaserne. Og omgivet af brusende trækroner. Heldigvis gav arkitekten så rigeligt igen og tegnede vores smukke hus i forskudte niveauer på den bakkede grund. Og samspillet mellem det moderne byggeri og den rå natur er en æstetisk fornøjelse. Ikke mindst til en fornøjelig firmafest!

I hotellets hovedbygning byder vi bl.a. indenfor i vores restaurant i delikat nordisk stil med åbent køkken og udgang til vores store træterrasse med betagende udsigt over Vaserne.

Alle vores festlokaler i hovedbygningen har udgang til terrasser.

I vores smukke, gamle palævilla øverst på bakken, er rammerne særligt velegnede til de mindre og mere eksklusive firmamiddage. Villaen er renoveret med et særligt godt øje til alle de skønne detaljer. Og smagfuldt indrettet med moderne designmøbler, der giver den gamle villa et klædeligt modspil, bl.a. behagelige loungemøbler. Villaen rummer desuden flere eksklusive mødelokaler, som I kan benytte i løbet af dagen før jeres firmafest.

Men først til lidt planlægning af jeres firmafest

Når I har fundet datoen til jeres firmafest, taler vi detaljerne igennem og bliver enige om formatet. Og vi sparrer gerne med jer omkring tema og ideer til jeres firmafest. For vi har prøvet lidt af hvert og ved, hvad der kan lade sig gøre. Nemlig alt. Så rul jer bare ud! Vi er gearet til det og ruller ud med det bedste vi har lært!

I får et oplæg på en menu og ønsker I noget helt bestemt, finder vi bestemt også ud af det.

Vi dækker op og pynter op til jeres firmafest

Runde borde eller langborde - I får det som I vil have det. Vi dækker op med hvide stofduge og -servietter og hvide lys. Men igen: Your wish is our command! Ønsker I et særligt gennemført tema, arbejder vi sammen med en række dygtige mennesker, bl.a. eventbureauer, der får jeres ide op at flyve, hvor flyvske ideerne end måtte være. Og vi kan også hjælpe med kontakter til DJ, bands, underholdning - ja, hvad som helst.

Firmafest i køkkenet

Vores køkken holder et højt gastronomisk niveau med fokus på bæredygtighed. F.eks. får vi vores økologiske kød fra Grambogaard og råvarerne er overvejende lokale. Og den endelige menu sammensætter vi naturligvis efter jeres ønsker.

Vores mad er ærlig og mantraet er ’less is more’. Dét, der ligger på tallerken skal være indbydende for både mund og øje. Og oplevelserne ligger ikke mindst i at smage råvarer i nye, gerne overraskende, sammenhænge.

Firmafest i kage

På Comwell Holte har vi vores egen konditor. Få f.eks. jeres kick off-kage pyntet med virksomhedens logo. Eller dæk op med hjemmebagte bordkort!

Teambuilding og aktiviteter til jeres firmafest

Comwell Holte og vores store have er særligt velegnet til den uformelle firmafest med gang i Kongespil og boules/petanque på vores egen petanque-bane. Og i det hele taget er det oplagt at få bragt den enestående natur omkring os i spil. Den uformelle måde at være sammen på herude gør ikke mindst noget for stemningen til jeres firmafest om aftenen!

Brug f.eks. haven til mad over bål i et ’Nak & Æd’-set up i en lidt mere civiliseret udgave, hvor en af vores dygtige kokke guider jer. Vi lover, I også får lidt at spise, når I går til bords!

Vi tilbyder også forskellige smagninger af f.eks. øl, vin, cocktails og gin, hvor dygtige bartendere tryller med procenter.

Og hold så en firmafest, der starter med et WOW i vildnisset og går over i historien!