Generel info om dit ophold på Comwell Kellers Park

Check-in & check ud

For at undgå kø ved check ud, anbefaler vi at afregne før morgenmaden. Nøglekortet kan derefter afleveres hurtigt ved afrejse.

SpaDelight ophold har check in kl. 14.00, alle andre ophold har check in kl. 15.00 og alle ophold har check ud inden kl. 10.

Autorisation

Uanset hvordan man ønsker at betale sit ophold, vil der ved check-in tages en autorisation på opholdets pris + kr. 500 ekstra pr. nat, som en garanti for opholdet. Betales der med gavekort eller kontant, bliver det beløb som er autoriseret, frigivet efter check ud.

Det anbefales at informere receptionisten, hvis opholdet er reserveret med et debitkort, da beløbet ikke er trukket, men blot spærret af banken.

Registreringskort

Når I ankommer på hotellet, bliver I bedt om at udfylde registreringskort, underskrive, og mod ønske fremvise gyldig ID. Dette sker i henhold til dansk lovgivning.

Opredning på værelset

Der kan maksimalt være én opredning pr. værelse. Opredninger skal altid forudbestilles. Børn (3-11 år) er ½ pris af voksne. Sover barnet (0-2 år) i forældrenes seng, er barnet uden beregning. Babyseng (0-3 år) koster kr. 125 pr. nat. En ekstra opredning koster kr. 250.

Opgradering af værelsestyper

Alle vores dejlige standardværelser er placeret i fløjen ved restauranten, som er den modsatte side af AquaSpa afdelingen.

Vi anbefaler at opgradere til et værelse i nærheden af vores AquaSpa, hvis der ikke ønskes at gå igennem hotellet fra værelset til spaafdelingen i badekåbe, men det ér velset at gå igennem hotellet med badekåbe.

Standard Plus værelse: + kr. 200,- i opgradering pr. døgn - i nærheden af spaafdelingen - der er 2 typer indretninger. Det ene værelse har badeværelset delt op.

Spaværelse: + kr. 200,- i opgradering pr. døgn - tæt ved spaafdelingen og vinduer fra gulv til loft med udsigt ud over haven

Loftsværelse: + kr. 400,- i opgradering pr. døgn - New Yorker Style med skrå loft vægge

Udsigtsværelse: + kr. 400,- i opgradering pr. døgn - flot udsigt over skov og park (Værelserne er fordelt i begge sider af hovedbygningen)

Juniorsuite: + kr. 600,- i opgradering pr. døgn - med sofaarrangement, stort badeværelse med badekar. (Værelserne er fordelt i begge sider af hovedbygningen)

Loftsuiten: + kr. 900,- i opgradering pr. døgn - Todelt værelse med stue, soveværelse samt badekar på badeværelset

Connecting doors: + kr. 800,- pr. døgn. Dette er kun muligt på enkelte juniorsuiter & udsigtsværelser.

Er du i tvivl om, hvilket værelse du skal vælge til netop din "Getaway weekend" så ring til os på tlf. +45 7641 1717 eller skriv en mails til os på hotel.kellerspark@comwell.com og vi vil guide dig bedst muligt.

Spabehandlinger

Vi tilbyder en række spabehandlinger fra massager til ansigtsbehandlinger, som altid skal bestilles forud og som regel mindst 2-3 uger før ankomst. Der kan være udsolgt på dagen. Behandlinger kan ikke bookes online. Se behandlingerne her. Minimumsalder 16 år.

Læs nærmere under SPA-fanen hvad der ellers er af muligheder.

Benyttes spa uden for åbningstiderne vil der komme en ekstra gebyr på kr. 1.000. pr. værelse.

Hunde på værelset

Det er tilladt at medbringe ”stille” og renlige hunde på værelset, såfremt det meddeles forud for opholdet. Det er ikke tilladt at have hund i møblerne, i sengen eller i restauranten. Der skal altid efterlades et telefonnummer, hvor vi kan få fat i jer, da en gøende hund ikke er acceptabelt. Merpris kr. 250 pr. nat og hotellet tilbyder et begrænset antal værelser til hund og kun af typen "standard+moderne" i stueetagen ud til en lille have.

Handicap

Vi har lækre handikapvenlige værelser, placeret i vores spafløj. 

Kreditkort

Du kan bruge alle gængse kreditkort. Bemærk der tillægges et gebyr på 0,75% på danske og 2-4% på udenlandske kreditkort, dog ikke på Dankort som er gebyrfrit. Comwell forbeholder sig retten til at forhåndsgodkende dit kreditkort/debitkort inden din ankomst. Comwell.dk debiterer ikke dit kreditkort, medmindre du bestiller et ”non refundable ophold”. Dit kreditkort anvendes kun som garanti for din reservation. Bruger du et debitkort til din bestilling, vil din bank reservere beløbet i 30 dage. Ønsker du efter opholdet at få frigivet pengene inden de 30 dage er gået, skal du kontakte hotellet direkte med dit reservationsnummer, så vil hotellet hjælpe med at frigive pengene. Comwell kan via DIBS give besked til din bank, om at frigive beløbet, men det er kun din bank, der kan slette reservationen af beløbet. Debitkort er Visa Electron, Maestro eller MasterCard Direct.

Morgenmad

Morgenbuffet er inkl. i alle ophold. Mandag-lørdag fra kl. 07.00-10.00 og søndag kl. 7.30-10.30.

På hverdage serveres en "mini morgenmad" med brød, kaffe og juice fra kl. 06.30 til dig, som skal tidligt afsted. 

Ønskes morgenmad som roomservice er der et tillæg på kr. 75. Ønskes der fx en omelet eller et glas mousserende vin, kan det tilkøbes og gives besked om ved bestillingen af roomservice i receptionen.

Allergi

Meddel altid på forhånd, hvis du har allergier - også når det gælder fødevarer.

Åbningstider

Middag serveres mandag til lørdag fra 18:00-21:00. Vores bar har åbent alle dage fra kl. 12:00-00:00.

Reception

Vores reception er døgnbemandet og altid klar til at hjælpe dig med det mindste.

Restaurant

Hvis der er middag inkluderet i opholdet, tildeles et bord ved ankomst mellem kl. 18.00 og 21.00 efter først til mølle princip. Dresscode i vores restaurant er følgende; hverken badetøj, badekåbe eller slippers er tilladt.

Vi anbefaler vores gæster, at forudbestille bord inden ankomst, medmindre middagen er inkluderet i opholdet. Ønskes et bestemt tidspunkt, skriv det gerne til os på hotel.kellerspark@comwell.com med dit reservationsnummer og vi forsøger at imødekomme jeres ønsker.

Bar

Her kan du købe drinks, kaffe samt mulighed for lettere måltider i løbet af dagen fra kl. 12.00-17.00. Det anbefales også om aftenen til dem, der ønsker lækker let mad med mulighed for special øl og cocktails.

Roomservice

Vi tilbyder roomservice til kl. 22.00 - ring og hør nærmere. Der tages et gebyr på kr. 75 for roomservice.

Taxi

Vejle taxi tlf. +45 7020 1222. Fra Vejle station til hotellet, cirka kr. 290 (spørg efter fast pris). Vejle taxi tlf. +45 7020 1222. Fra Brejning station til hotellet, kr. 120 (spørg efter fast pris). Fredericia taxi tlf. +45 7550 3411, cirka kr. 370.

Offentlig transport

Nærmeste station er Brejning (2,5 km gåafstand), herefter Børkop station (4 km.), Fredericia (fra Øst Fyn/Kbh.) og Vejle (fra Nord Aarhus/Aalborg). Køreplaner kan finder på sydtrafik.dk.

Parkering

Parkering er gratis og foregår på gårdspladsen foran værelserne.

Opladning af el-bil

Vi har gratis opladning af elbiler med 22kwh udtag. For at opladning går i gang skal du tage chippen hen foran maskinen, som hænger på standeren.

Gratis WI-FI

Vi tilbyder gratis trådløst internet på hele hotellet. Du forbinder ved at vælge 'comwellhotels' som wi-fi og derefter logge på med koden 'comwellhotels'. 

Fitness

Vores træningsfaciliteter er til fri afbenyttelse for alle overnattende gæster.


Aktiviteter

Receptionisterne vil altid gerne være behjælpelig med eventuelle spørgsmål.

Trapperekorden

Du er velkommen til at prøve. Du får et gavekort på en gratis overnatning, hvis du når op på under 14 sek. Start med begge ben på jorden, løb de 114 trin op og afslut med begge ben ovenfor trappen. Ingen krav til hvordan du gør, blot du når op inden 14 sek. Vi tager tid, når du er klar.

Cykling

Brejning ligger i den sydlige del af Østruten, der går nord fra Frederikshavn til Sønderborg. Der er cykelsti på en del af strækningen til Vejle og Fredericia.

Shopping

Nærmeste shopping er i Vejle cirka 20 km., se evt. www.bryggen.com.

Rygning

Al rygning er forbudt indendørs og på balkoner og terrasser. E-cigaretter er ikke tilladt indendørs. Det er kun tilladt at ryge ved askebægrene ved de tre hoveddøre. Ved rygning på værelset vil der blive pålagt et gebyr på kr. 2.500.

Aviser

Af bæredygtighedsårsager er der ikke fysiske aviser og magasiner til rådighed på hotellet. I stedet kan du som gæst downloade den gratis app PressReader, hvori du kan læse alle de nyheder du ønsker. Du skal blot være på hotellets trådløse netværk, når du henter aviserne.

Vask og rens

Det er muligt at få vasket tøj hos os, du skal blot henvend dig i Receptionen. Når vasketøjet er indleveret, vil det typisk være klar til afhentning dagen efter. 


Det Økologiske Spisemærke

Alle vores hoteller har fået Det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder at 30-60% af alle vores indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske. Vi tror på, at Det Økologiske Spisemærke vil højne kvalitets- og smagsoplevelsen i vores køkkener, til glæde for vores gæster.

ReFood Mærket

Vi gør en aktiv indsats for at komme madspild til livs og genanvender derfor madaffald, til bl.a. Biogas og anden generations biodiesel. 

Udsmykning af hotellet

Malerierne er malet af Frederik Kløve Jakobsen. Dekorationer fra Erik Buch. Nyere indretning og dekorationer er fra Housedoctor, HAY og Brøste. Hotellet er indrettet af indretningsarkitekt Mette Faarup Jørgensen, nærmere info e-mail mfj@am-pm.dk.

Grøn Nøgle

Alle vores hoteller er Green Key certificerede, hvilket betyder at der gøres en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Vi bestræber os samtidig på at være et bæredygtigt hotel, der benytter sig af lokale råvarer i det omfang, det er muligt, frem for import af udenlandske råvarer.

GPS og vejvisning

Ikke alle GPS’er finder den nemmeste vej til os. Kan din GPS ikke finde vores adresse så prøv i stedet med: Borgergade 14, 7080 Børkop, og drej herefter til højre.

Fra Fyn: E20 tag afkørsel 60a Fredericia V, kør til højre af 171 mod Vejle i ca. 12 km, drej til højre ved Overmøllevej mod Brejning.

Fra Aarhus: E45 tag afkørsel 61a Vejle C, kør til venstre mod Fredericia. Ved Faktas hovedkontor og McDonalds drej til venstre i krydset og fortsæt til Gauerslund kirke for enden af vejen. Drej til venstre mod Brejning.

Bestilling af ophold online

Alle ophold kræver indtastning af betalingskort, også selvom du har et gavekort. Der tages ikke betaling ved indtastning af dine kortoplysninger. Alle ophold afregnes på hotellet - dog undtaget non-refundable ophold, hvor beløbet trækkes ved booking. Disse ophold refunderes ikke eller kan ikke flyttes. Vær opmærksom på at hvis du benytter et MasterCardDebit eller VISA Debit som garanti, vil beløbet blive reserveret på din konto og først blive frigivet igen efter afrejse, og kan vare op til 30 dage.

Annullering af ophold

Såfremt dit ophold ikke indeholder middag, kan opholdet frit annulleres inden kl. 16.00 på ankomstdagen. Annulleres værelset efter kl. 16.00 fakturerer vi for den første nat. Et forudbetalt ”non-refundable ophold” kan ikke annulleres. Værelse med middage, sport og/eller spabehandlinger kan afbestilles omkostningsfrit senest 7 dage før ankomst. Afbestiller du mellem 6 og 2 dage før ankomst faktureres 50% af opholdets pris. Afbestiller du mindre end 2 dage før ankomst faktureres det fulde beløb for opholdet. Ophold med ni personer eller derover skal annulleres 30 dage før.

Gavekort

Hvis du har et gavekort gældende til alle Comwell hoteller, kan du bestille dit ophold online og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking er kun en garanti for ankomst. Bemærk, vi modtager ikke gavekort fra andre Comwell hoteller. Gavekort kan ikke benyttes til betaling af forudbetalte non-refundable ophold. Gavekort fra gavefabrikken skal altid bestilles via det link der følger med gavekortet og kan ikke bruges som betaling medmindre opholdet specifikt er bestilt herigennem.

Comwell Club

Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning, ved ophold med overnatning. Alle optjente point kan bruges som betaling under dit næste ophold med overnatning - dog ikke i forbindelse med konferencer og møder. Det er ikke muligt at optjene point på ophold, der ikke er booket direkte ved Comwell eller på Comwell.dk. Det er gratis og uforpligtende at blive medlem. Læs mere på www.comwellclub.dk.

Andre spørgsmål

Kontakt hotellet på tlf. +45 7641 1717 eller på mail hotel.kellerspark@comwell.dk