Generel info om dit ophold på Comwell Kellers Park

Check-in & check ud
Check-in kan ske fra kl. 15:00. Har du bestilt et SpaDelight-ophold kan check-in ske fra kl. 14:00.

Check ud skal ske senest kl. 10:00. For at undgå kø ved check ud anbefaler vi at afregne før morgenmaden. Nøglekortet kan derefter afleveres hurtigt ved afrejse.

Børn under 18 år skal altid være ledsaget/bo ifølge med en voksen i forbindelse med ophold.

Autorisation
Uanset hvordan man ønsker at betale sit ophold, vil der ved check-in tages en autorisation på opholdets pris + kr. 500,- ekstra pr. nat, som en garanti for opholdet. Betales der med gavekort eller kontant, bliver det beløb som er autoriseret, frigivet efter check ud. Det anbefales at informere receptionisten, hvis opholdet er reserveret med et debitkort, da beløbet ikke er trukket, men blot spærret af banken.

Registreringskort
Når I ankommer på hotellet, bliver I bedt om at udfylde registreringskort, underskrive, og mod ønske fremvise gyldig ID. Dette sker i henhold til dansk lovgivning.

Opredning på værelset
Der kan maksimalt være én opredning pr. værelse og koster kr. 500,-. Opredninger skal altid forudbestilles. Børn (3-11 år) er ½ pris af voksne. Sover barnet (0-2 år) i forældrenes seng, er barnet uden beregning. Babyseng (0-3 år) koster kr. 125,- pr. nat. 

Opgradering af værelsestyper
Alle vores dejlige standardværelser er placeret i fløjen ved restauranten, som er den modsatte side af AquaSpa afdelingen.

Vi anbefaler at opgradere til et værelse i nærheden af vores AquaSpa, hvis der ikke ønskes at gå igennem hotellet fra værelset til spaafdelingen i badekåbe, men det ér velset at gå igennem hotellet med badekåbe.

Standard Plus værelse: + kr. 200,- i opgradering pr. døgn - i nærheden af spaafdelingen - der er 2 typer indretninger. Den ene værelsestype har badeværelset delt op mellem bad og toilet, mens det anden type er mere klassisk indrettet. Fælles for begge er at de er placeret tæt beliggende på spaafdelingen. 

Loftsværelse: + kr. 400,- i opgradering pr. døgn - New Yorker Style med skrå loft vægge

Udsigtsværelse: + kr. 400,- i opgradering pr. døgn - flot udsigt over skov og park (Værelserne er fordelt i begge sider af hovedbygningen)

Juniorsuite: + kr. 600,- i opgradering pr. døgn - med sofaarrangement, stort badeværelse med badekar. (Værelserne er fordelt i begge sider af hovedbygningen)

Loftsuiten: + kr. 900,- i opgradering pr. døgn - Todelt værelse med stue, soveværelse samt badekar på badeværelset

Connecting doors: + kr. 800,- pr. døgn. Dette er kun muligt på enkelte juniorsuiter & udsigtsværelser.

Er du i tvivl om, hvilket værelse du skal vælge til netop din "Getaway weekend" så ring til os på tlf.: (+45) 76 411 717 eller skriv en mails til os på: hotel.kellerspark@comwell.com og vi vil guide dig bedst muligt.

Spabehandlinger
Vi tilbyder en række spabehandlinger fra massager til ansigtsbehandlinger, som altid skal bestilles forud og som regel mindst 2-3 uger før ankomst. Der kan være udsolgt på dagen. Behandlinger kan ikke bookes online. Se behandlingerne her. Minimumsalder er16 år.

Læs nærmere under SPA-fanen hvad der ellers er af muligheder.

Benyttes vores spafaciliteter uden for åbningstiderne vil der komme et ekstra gebyr på kr. 1.000,- pr. værelse.

Hunde på værelset
Det er ikke tilladt at medbringe hunde på Kellers Park.

Ophold med morgenmad
Har du booket et ophold med morgenmad, så gør vi opmærksom på, at spa kun kan tilkøbes til om aften, ligesom at der ikke kan garanteres bord i restauranten. Til gengæld kan vi sørge for en plads i vores barområde.

Annullering af ophold
Såfremt dit ophold ikke indeholder middag, kan opholdet frit annulleres inden kl. 16:00 på ankomstdagen. Annulleres værelset efter kl. 16:00 fakturerer vi for den første nat. 

Et forudbetalt ”non-refundable ophold” kan ikke annulleres. 

Værelse med middage kan afbestilles omkostningsfrit senest 7 dage før ankomst. Afbestiller du mellem 6 og 2 dage før ankomst faktureres 50% af opholdets pris. Afbestiller du mindre end 2 dage før ankomst faktureres det fulde beløb for opholdet. Ophold med ni personer eller derover skal annulleres 30 dage før.

Handicap
Vi har lækre handikapvenlige værelser, placeret i vores spafløj. 

Kreditkort
Du kan bruge alle gængse kreditkort på Comwell Kellers Park. Bemærk, der tillægges et gebyr på danske og udenlandske kreditkort - dog ikke på Dankort som er gebyrfrit. 

Comwell forbeholder sig retten til at forhåndsgodkende dit kreditkort/debitkort inden din ankomst. Comwell.dk debiterer ikke dit kreditkort, medmindre du bestiller et ”non refundable ophold”. 

Dit kreditkort anvendes kun som garanti for din reservation. 

Bruger du et debitkort til din bestilling, vil din bank reservere beløbet i 30 dage. Ønsker du efter opholdet at få frigivet pengene inden de 30 dage er gået, skal du kontakte hotellet direkte med dit reservationsnummer, så vil hotellet hjælpe med at frigive pengene. Comwell kan via DIBS give besked til din bank, om at frigive beløbet, men det er kun din bank, der kan slette reservationen af beløbet. Debitkort er Visa Electron, Maestro eller MasterCard Direct.

Morgenmad
Morgenbuffet er inkl. i alle ophold og serveres mandag-lørdag kl. 07:00-10:00 og søndag kl. 07:30-10:30.

Skal du tidligt af sted om morgenen? Så serverer vi på hverdage en "mini morgenmad" med brød, kaffe og juice fra kl. 06:30.

Ønskes morgenmad som roomservice er der et tillæg på kr. 75,-. Ønskes der fx en omelet eller et glas mousserende vin, kan det tilkøbes, når du bestiller roomservice i receptionen.

Allergi
Meddel altid på forhånd, hvis du har allergier - også når det gælder fødevarer.

Reception

Vores reception er døgnbemandet og altid klar til at hjælpe dig med det mindste.

Restaurant
Hvis der er middag inkluderet i opholdet, tildeles et bord ved ankomst mellem kl. 18:00 og 21:00 efter først til mølle-princippet. Dresscode i vores restaurant er følgende; hverken badetøj, badekåbe eller slippers er tilladt.

Vi anbefaler vores gæster at forudbestille bord inden ankomst, medmindre middagen er inkluderet i opholdet. Ønskes et bestemt tidspunkt? Så skriv gerne til os på: hotel.kellerspark@comwell.com med dit reservationsnummer, og vi forsøger at imødekomme dit ønske.

Bar

Her kan du købe drinks, kaffe samt mulighed for lettere måltider i løbet af dagen fra kl. 12.00-17.00. Det anbefales også om aftenen til dem, der ønsker lækker let mad med mulighed for special øl og cocktails.

Vores bar har åbent alle dage kl. 12:00-00:00.

Roomservice
Vi tilbyder roomservice frem til kl. 22:00. Der tages et gebyr på kr. 75,- for roomservice.

GPS og vejvisning
Ikke alle GPS’er finder den nemmeste vej til os. Kan din GPS ikke finde vores adresse så prøv i stedet med: Borgergade 14, 7080 Børkop, og drej herefter til højre.

Fra Fyn: E20 tag afkørsel 60a Fredericia V, kør til højre af 171 mod Vejle i ca. 12 km, drej til højre ved Overmøllevej mod Brejning.

Fra Aarhus: E45 tag afkørsel 61a Vejle C, kør til venstre mod Fredericia. Ved Faktas hovedkontor og McDonalds drej til venstre i krydset og fortsæt til Gauerslund kirke for enden af vejen. Drej til venstre mod Brejning.

Taxi
Vejle Taxi tlf.: (+45) 70 201 222 / Fredericia Taxi tlf.: (+45) 75 500 3411. 

Fra Vejle Station til hotellet koster turen ca. kr. 290,- (spørg efter fast pris).

Fra Brejning Station til hotellet koster turen ca. kr. 120,- (spørg efter fast pris). 

Fra Fredericia Station koster turen ca. kr. 370,-.

Offentlig transport
Nærmeste station er Brejning Station (2,5 km gåafstand), herefter Børkop Station (4 km.), Fredericia (fra Øst Fyn/Kbh.) og Vejle (fra Nord Aarhus/Aalborg). Køreplaner kan finder på sydtrafik.dk.

Parkering
Parkering er gratis og foregår på gårdspladsen foran værelserne.

Opladning af el-bil
Vi har gratis opladning af elbiler med 22kwh udtag. For at opladning går i gang skal du tage chippen hen foran maskinen, som hænger på standeren.

Gratis WI-FI
Vi tilbyder gratis trådløst internet på hele hotellet. Du forbinder ved at vælge 'comwellhotels' som wi-fi og derefter logge på med koden 'comwellhotels'. 

Fitness
Vores træningsfaciliteter er til fri afbenyttelse for alle overnattende gæster.

Aktiviteter

Receptionisterne vil altid gerne være behjælpelig med eventuelle spørgsmål.

Trapperekorden
Du er velkommen til at prøve. Du får et gavekort på en gratis overnatning, hvis du når op på under 14 sek. Start med begge ben på jorden, løb de 114 trin op og afslut med begge ben ovenfor trappen. Ingen krav til hvordan du gør, blot du når op inden 14 sek. Vi tager tid, når du er klar.

Cykling
Brejning ligger i den sydlige del af Østruten, der går nord fra Frederikshavn til Sønderborg. Der er cykelsti på en del af strækningen til Vejle og Fredericia.

Rygning
Al rygning er forbudt indendørs og E-cigaretter er ikke tilladt indendørs. Det er kun tilladt at ryge ved askebægrene udenfor ved de tre hoveddøre. 

Ved rygning på værelset vil der blive pålagt et gebyr på kr. 2.500.

Vask og rens
Det er muligt at få vasket tøj hos os, du skal blot henvend dig i receptionen. Når vasketøjet er indleveret, vil det typisk være klar til afhentning dagen efter. 

Bestilling af ophold online
Alle ophold kræver indtastning af betalingskort, også selvom du har et gavekort. Der tages ikke betaling ved indtastning af dine kortoplysninger. Alle ophold afregnes på hotellet - dog undtaget non-refundable ophold, hvor beløbet trækkes ved booking. Disse ophold refunderes ikke eller kan ikke flyttes. Vær opmærksom på at hvis du benytter et MasterCardDebit eller VISA Debit som garanti, vil beløbet blive reserveret på din konto og først blive frigivet igen efter afrejse, og kan vare op til 30 dage.

Gavekort
Hvis du har et gavekort gældende til alle Comwell hoteller, kan du bestille dit ophold online og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking er kun en garanti for ankomst. 

Gavekort kan ikke benyttes til betaling af forudbetalte non-refundable ophold. 

Gavekort fra Gavefabrikken skal altid bestilles via det link der følger med gavekortet og kan ikke bruges som betaling medmindre opholdet specifikt er bestilt herigennem.

Det Økologiske Spisemærke
Alle vores hoteller har fået Det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder at 30-60% af alle vores indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske. Vi tror på, at Det Økologiske Spisemærke vil højne kvalitets- og smagsoplevelsen i vores køkkener, til glæde for vores gæster.

ReFood-mærket
Vi gør en aktiv indsats for at komme madspild til livs og genanvender derfor madaffald, til bl.a. Biogas og anden generations biodiesel.

Green Key-mærket
Alle vores hoteller er Green Key certificerede, hvilket betyder at der gøres en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Vi bestræber os samtidig på at være et bæredygtigt hotel, der benytter sig af lokale råvarer i det omfang, det er muligt, frem for import af udenlandske råvarer.

Udsmykning af hotellet

Malerierne er malet af Frederik Kløve Jakobsen. Dekorationer fra Erik Buch. Nyere indretning og dekorationer er fra Housedoctor, HAY og Brøste. Hotellet er indrettet af indretningsarkitekt Mette Faarup Jørgensen, nærmere info e-mail mfj@am-pm.dk.

Comwell Club
Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning, ved ophold med overnatning. Alle optjente point kan bruges som betaling under dit næste ophold med overnatning - dog ikke i forbindelse med konferencer og møder. Det er ikke muligt at optjene point på ophold, der ikke er booket direkte ved Comwell eller på Comwell.dk. Det er gratis og uforpligtende at blive medlem. Læs mere på www.comwellclub.dk.

Andre spørgsmål?

Kontakt hotellet på tlf.: (+45) 76 411 717 eller på e-mail: hotel.kellerspark@comwell.dk

OBS: Der kan opleves øget ventetid på telefonerne på lørdage og søndage mellem 9.00 -11.00 og 14.00 -16.00.