Nye AquaSpaoplevelser

Nye AquaSpaoplevelser

URTESAUNA 
I urtesaunaen opleves en konstant behagelig varme på ml. 50-60 grader, samtidig med at en let damp med duften af forskellige helbredende urter fylder rummet fra den hyggelige ovn. Varme og dufte føres op mod et kobberloft, som leder duft og varme ned langs ryggen. Anbefalet badetid 20 minutter.

Temperatur: 50-60 C, Luftfugtighed: 10-40%

KURBAD 
I kurbadet tilbyder vi flere forskellige behandlinger i løbet af dagen. Vælg mellem almindeligt dampbad med dufte henover dagen eller book en behandling til vores lerbad, tyrkiske hamambad med masser af sæbebobler eller vikingebadet hvor både kold iståge og varm regn er en del af oplevelsen. I receptionen finder du oplysninger om dagens oplevelser i kurbadet.

SHOWER WALK - OPLEVELSESBADET
Gå igennem vores oplevelsesbad og lad dig oversvømme med varm troperegn til lyden af paradisfugle i ravfarvet lys og fortsæt videre og lad dig overøse med kold regn ved lyden af en kølig bæk i grønt lys. Fortsæt videre til en varm sommer storm med lyden af torden og røde nuancer og afslut med en kold tåge og lyden af havbrisen i det blålige skær.

I bruserområdet kan du også skylle dig under almindelige brusere eller lade dig overøse med iskoldt vand fra vores spand i loftet.

FODBEHANDLING 
Nyd den smukke udsigt fra vores lækre fodbade. I receptionen kan du købe lækre fodbadsprodukter med vejledning til brug i fodbadet.

SANDSTRAND MED LYSTERAPI
Her får du en 30 minutters totaloplevelse af ro og velvære på opvarmet sand med en lys behandling, som giver energi til kroppen. Læg dig på et håndklæde og lad dig henføre til lyden af bølger ved havet og duften af sommer, alt imens at solen langsomt står op og dagen kommer for at afsluttes omkring bålet ved solnedgang.