Spafaciliteter

Spafaciliteter

AquaSpa - afslapning for både krop og sind
Hos Comwell Kellers Park har vi et stort udbud af lækre spafaciliteter i vores AquaSpa, der byder på velvære for både krop og sind. Vores AquaSpa har udsigt mod Vejle Fjord og inkluderer 12 stilfulde spafaciliteter, herunder både poolområde med koldt og varmvandsbassiner, dampbad, sauna, lysterapi, relaxområde, saltlaounge, fodterapi, shower walk og udendørs hottub.

Alle gæster, som har bestilt et spaophold, har fri adgang til vores AquaSpa.

Vores AquaSpa har åbent alle ugens dage kl. 07:00-23:00. På lørdage er der altid mange i spaområdet fra ca. kl. 14:30 til 17:30, og derfor anbefaler vi, at du spiser tidligt og går i spa efter middagen, hvor der vil være færre i spaområdet.

Tilkøb adgang til AquaSpa
De gæster, der er boende på hotellet, og som ikke har adgang til AquaSpa i deres hotelophold, kan tilkøbe dette for kr. 250,- pr. person pr. dag.

Hvis du køber en spabehandling til en værdi af minimum kr. 650,- pr. person, får du fri adgang til spaområdet den dag. Har du spa med i dit hotelophold, vil du selvfølgelig have adgang til AquaSpaen under hele dit ophold. Det er desuden muligt at tilkøbe spabehandlinger.

Fra mandag-torsdag samt søndag er der kun adgang til kl. 18:00 for gæster, der ikke overnatter på hotellet. Fredag og lørdag er udelukkende forbeholdt hotellets gæster.

Vær opmærksom på, at du altid bør ringe til receptionen på tlf.: (+45) 76 411 717 for at høre, om der er plads i vores AquaSpa, da vi har et max antal i forhold til overnattende gæster.

Månedskort til AquaSpa
Du kan købe et månedskort til vores AquaSpa for kr. 800,- pr. person. Månedskortet er personligt og skal fremvises ved ankomst.

Månedskortet kan benyttes mandag-torsdag kl. 07:00-18:00.

10-turs kort til AquaSpa
Køb et 10-turs klippekort til vores AquaSpa for kr. 3.000,-.

10-turs kortet er gyldigt i 2 år fra købsdato og er ikke personligt. Har du en gæst med, vil der blive taget et ekstra klip, og ellers er prisen kr. 350,- for en ekstra gæst.

10-turs kortet kan benyttes mandag-torsdag kl. 07:00-18:00.

Relaxsauna
Vores relaxsauna holder en temperatur på 40-50 grader. Her kan du lytte til stille musik og samtidig få en stimulerende aromaterapi. Relaxsauan kan benyttes i længere tid, uden at kroppen bliver ophedet. Den er rigtig god at bruge inden en massage eller anden spabehandling. Varmen gør, at kroppen slapper af, musklerne bliver bløde, og spaterapeuten kan give dig en endnu mere effektfuld massage.

Amfisauna
Ved denne saunabehandling bliver din krop varmet op, og herved bliver blodcirkulationen stimuleret og en renselses- og afgiftningsproces vil herefter starte i kroppen.

Dampbad
I dampbadet bliver din krop varmet op, hvilket stimulerer blodcirkulationen, der sætter gang i en renselsesproces i hele kroppen.

Kneipps fodbad
Gå ned i det kolde kar. Stå/gå på stedet i hvert kar ca. 30 sekunder. Det er vekselvirkningen mellem koldt og varmt, som giver fysisk og psykisk velbehag og sætter gang i blodcirkulationen. Gentag gerne flere gange i ca. 5 minutter.

Hot Pool
Vores Hot Pool giver god afslapning til hele kroppen.

Tropical showers
Vores tropical showers, der både har varmt eller koldt vand, giver en fornemmelse af en herlig trommeregn, der let masserer skuldre og nakken.

Koldtvandsbassin
Vores koldtvandsbassin stimulerer blodcirkulationen og giver kroppen et kick.

Fitness pool
Poolens temperatur er ca. 28 grader. Brug poolen til svømning og aquabalance, da det giver god afslapning til kroppen.

Boblebad
Vores boblebad virker beroligende og let masserende på hele kroppen og minimerer smerter og stress. Du føler dig bedre tilpas, mere afslappet og fyldt med energi, og du kan samtidig nyde den smukke udsigt.

I vinterperioden opfordrer vi vores gæster til at gå stille og roligt, da det kan være meget glat i spaområdet. Al færden er på eget ansvar.

Opvarmede brikse
Læg dig ned på de opvarmede brikse, slap af og lad varmen forplante sig i hele din krop.

Isfontæne
Isen bliver brugt til at give den ophedede krop en dejlig forfriskning evt. efter saunabesøg eller dampbad. Massér isen ind over hele kroppen. Isen stimulerer blodcirkulationen, lymfe- og immunsystemet.

DagSpa 
Prøv vores DagSpa hver mandag til fredag, hvor du bliver forkælet med afslappende oplevelser for alle kroppens sanser. Med DagSpa får du en hel dag med fri adgang til vores lækre og stilfulde spafaciliteter i vores AquaSpa fra kl. 07:00-18:00 uden at overnatte på hotellet.

DagSpa på Comwell Kellers Park koster kr. 495,- pr. person og skal forudbestilles på telefon. Du kan vælge mellem to forskellige DagSpa pakker:

  • DagSpa med lækker morgenbuffet og adgang til AquaSpa
  • DagSpa med adgang til AquaSpa og dejlig frokost kl. 12:30

På søndage starter DagSpa fra kl. 12:30, hvor du starter med lækker frokost efterfulgt af fri adgang til AquaSpaen. Søndagens DagSpa skal forudbestilles mindst 1 dag før ankomst.

DagSpa faciliteter:

  • Fri adgang til vores AquaSpa 
  • Lån af én badekåbe, ét par slipper og håndklæde til brug på dagen
  • Fri adgang til fitnessrum
  • Mulighed for fri adgang til kaffe og vand, samt saft og frisk frugt i relaxområdet i shoppens åbningstid
  • Morgenbuffet mellem 07:00-10:00 eller frokostanretning og dessert kl. 12:30 i Brasseriet.

Vær opmærksom på, at DagSpa i uge 26-31 og igen i uge 42 skal forudbestilles i god tid. 

Ling Skin Care-produkter
Hos Comwell Kellers Park kan du få behandlinger med produkter udviklet af Ling. Ling har behandlet alle hudtyper og hudproblemer, og hendes kunder tæller blandt andet en del af Hollywoods A-liste. Fælles for alle de kunder, Ling har arbejdet med, er, at de har opnået en smuk, jævn, sund og strålende hud med den populære LING Signature Facial.

Med Lings omfattende viden har hun udviklet den perfekte synergi, der bevarer den smukke, sunde hud og modvirker for tidlig ældning, uren hud og en trist overflade. Behandlingerne med Lings produkter fusionerer traditionelle asiatiske skønheds-teknikker med state-of-the-Art ingredienser og teknologi.

Ling Skin Care serien er desuden baseret på naturlige ingredienser, uden parabener og parfume. Hver behandling er omhyggeligt udviklet til at behandle den specifikke hudtype- og tilstand.