Bryllup ved idyllisk bådhavn i Middelfart

RS14264_10778_31b380cde17ac0b.jpg
Om bryllup på Comwell Kongebrogaarden
Lokation
Middelfart, Fyn
Antal værelser
62 dobbeltværelser
Pris
Bryllupspakke 1.995 kr. pr. person og selskabspakke fra 845,- pr. person
Bonusinfo
Brudeparret får en suite med udsigt
Lokation
Middelfart, Fyn
Antal værelser
62 dobbeltværelser
Pris
Bryllupspakke 1.995 kr. pr. person og selskabspakke fra 845,- pr. person
Bonusinfo
Brudeparret får en suite med udsigt

Hjemligt, hyggeligt, personligt

Lige ned til vores lille, idylliske bådhavn har vi bygget en stor træterrasse, hvor jeres vielse og reception kan foregå. Her har jeres bryllupsfotograf rig mulighed for at boltre sig og tage flotte bryllupsbilleder med vores magiske, maritime udsigt. Og ingen af selskabets instagrammere kan dy sig for en tur til bådhavnen - eller langs Kærlighedsstien helt ned til vandkanten!

Bryllupskagen til jeres bryllupsreception eller bryllupsfest får vi fra La Nouvelle, og I er naturligvis selv med til at bestemme kagens skønne indhold. Til jeres bryllupsreception serverer vi kagen med en sød, mousserende vin, kaffe og te.  

Centralværkstedet_bryllupskage3.jpg

Regn med guld og rigdom

I tilfælde af det unævnelige, regn (!), har vi naturligvis en Plan B. Så kan vielsen foregå mindst lige så idyllisk i vores smukke selskabslokale, Kongens Have. Og husk så i tilfælde af Plan B, at regn på bryllupsdagen betyder, at guld og rigdom vil vælte ned i brudens skød.

Men først lidt bryllupsplanlægning

Så snart I har en dato på ’I do’, kontakter I os, så vi kan komme i gang med ’to do’. Husk, at vi er et populært bryllupssted, så jo før, jo bedre.

Herefter inviterer vi jer forbi, så I kan komme og se vores bryllupssted og fornemme stemningen. Og heldigvis synes brudeparrene, at her er så pragtfuldt. Når de så tilmed får at vide, at stort set alt er inkluderet i vores bryllupspakke, er de solgt.

Vi mødes flere gange over 1-1 ½ år og til sidst er vi oftest på kærlig hilsen. Men meget kan også ordnes på mail.

Bryllupsfest i køkkenet

Vores køkken på Comwell Kongebrogaarden er kendt for sit høje gastronomiske niveau. Køkkenet er overvejende økologisk. Og vi får allerhelst leveret fra dygtige lokale producenter. Vi nærer nemlig den dybeste respekt for råvaren og ved, hvordan den smager, når den lige er blevet plukket, nippet eller hevet op af jorden. Og vores bryllupsmenuer er gavmilde på alt dét, de forskellige sæsoner byder os. I hilser på vores køkkenchef eller restaurantchef til vores møde, og I er naturligvis velkomne til at spørge løs!

Comwell Kongebrogaarden har en meget velassorteret vinkælder med over 600 forskellige vine, deriblandt en række årgangsvine fra specielle områder. Har I særlige ønsker til vin, taler I bare med vores restaurantchef om det.

Kogebog, Mad-Ild, madspild

Jesper Rais

Bryllupspakke

Eftermiddagsreception

Fra kl. 15.00

Bryllupskage fra La Nouvelle

Kaffe/te

Mousserende vin, øl og vand

Middag

Velkomstdrink

3-retters festmiddag

Tilpassede vine under middagen

Kaffe/te med sødt og avec

Fri bar med øl, vand, vin og cocktails

Natmad

Efter ønske

Pris

1.995 kr. pr. person

Inkl. suite med udsigt til brudeparret.
Vi tilbyder specialpriser på overnatning til jeres gæster.

Øvrigt

Festen slutter kl. 02.00
Fra kl. 02.00-04.00 er der et tillæg på 2.500 kr. pr. time
Drikkevarer i tidsrummet kl. 02.00-04.00 afregnes efter forbrug.

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Hvilket festlokale skal I vælge? Og hvilken borddækning?

Vores festlokale, Restaurant Kongebro, har udsigt til vandet og et stort glasparti ud til terrassen. Og her er det virkelig broerne og udsigten, der drager og løber med opmærksomheden!

Ønsker I et mere intimt bryllup, har vi også mindre festlokaler ud til vandet. Når middagen er overstået, flytter vi festen til et tilstødende lokale, oftest Kongens Have. Og så kan I bare fyre den af!

De fleste ønsker opdækning ved runde borde med plads til 8-10 personer ved hvert bord. Men ’hestesko’, L-form, T-form eller langborde er også muligt.

Bordpynt og dekoration

Vi dækker som udgangspunkt op med hvide stofduge og -servietter og hvide lys.

Men har I særlige ønsker, finder vi selvfølgelig ud af det. Vi samarbejder med en dygtig lokal blomsterdekoratør, som kender vores smukke festlokaler og ved, hvad der tager sig godt ud og er god til at lytte til jeres ønsker.

Vi anbefaler, at I udnævner en toastmaster, så underholdningen kan koordineres. Storskærm er til rådighed og inkluderet i prisen.

Og hold så en romantisk bryllupsfest

Vores erfaring siger os, er festen altid begynder meget romantisk. Og ender i abefest. Så fest bare løs! Og når Niels W. Gades Brudevals er trådt og festen lakker med enden, kan I trække jer tilbage i brudesuiten - som naturligvis er inkluderet i prisen. Og vågne til dagen derpå-morgenmadsfest og gaveudpakning med morgenhår i herlig afslappet stemning med resten af selskabet.

Hotellet ligger centralt for hele landet, tæt på motorvej til Jylland, Sjælland og det øvrige Fyn. 2,5 km. fra Middelfart Station - en tur til ca. 100 kr. i taxi.

Selskabspakker

Mulighederne er mange - og vi glæder os til at høre, hvad I godt kunne tænke jer til jeres bryllupsfest. Vi har også sammensat et par selskabspakker, som I kan lade jer inspirere af - og se menukortet, der skifter hver anden måned i takt med sæsonens friske råvarer.

Selskabspakker på Comwell Kongebrogaarden