Generel info om dit ophold på Comwell Korsør

Information om dit ophold

Check-in & check ud
Check-in er fra kl. 14.00 og check ud senest kl. 10.00 (søndag dog kl. 11.00).

Ønsker du en sen afrejse eller tidlig ankomst skal dette bestilles på forhånd mod et tillæg på kr. 200 per person.

Rygning
Alle indendørsområder er røgfrie. Det er tilladt at ryge ved de placerede askebægre udenfor. Meddel alligevel om rygningsbehov forud for opholdet, da nogle af værelserne har udgang til terrasse.

Ved rygning på værelset vil der blive opkrævet et gebyr på kr. 2.000. Kr.

Restaurant
Morgenmad serveres i restauranten fra kl. 07.00-10.00, og søn- og helligdage fra kl. 07.30-11.00.

Bordbestilling til middag er altid påkrævet med mindre opholdet indeholder middag.

Comwell Korsørs á la carte restaurant har åbent alle dage i tidsrummet kl. 12.00-23.00. Det varme køkken lukker kl. 21.30.

Bemærk venligst, at der tages forbehold for udsolgte a la carte borde til middag fredag, lørdag, samt helligdage.

Børn halv pris - halv portion.

Dresscode: Ingen badetøj, badekåbe eller slippers.

Roomservice
Morgenmad på værelset kan bestilles senest aftenen før mod tillæg kr. 65. Ved yderligere roomservice er der et tillæg på kr. 65. Hvis der bestilles en menu med flere retter, bliver de serveret på én gang.

Vil du overraske med blomster, mousserende vin eller andet hygge på værelset, så ring til hotellet inden ankomst, så sørger vi for at have det klart til jer på værelset ved ankomst. 

Allergi
Meddel altid om allergier forud for opholdet, så vi har mulighed for at tilpasse menuen til dine behov.

Opredning og babyseng
Der kan maksimalt være én opredning pr. værelse og opredninger skal altid forudbestilles. Børn (3-11 år) er ½ pris af voksne, sover barnet (0-2 år) i forældrenes seng, er barnet uden beregning. Babyseng (0-3 år) koster kr. 150 og en ekstra opredning (11+ år) koster kr. 250.

Der er også mulighed for at bestille familieværelser, hvor der er plads til 2 voksne og 2 børn med ekstrasenge, som er slået op til børnene.

Hunde på værelset
Det er tilladt med ”stille” og renlige hunde på værelset, såfremt det meddeles forud for opholdet. Merpris kr. 250,- pr. dag. Hund på værelset skal forudbestilles.

Parkering
Parkering er gratis og foregår på gårdspladsen tæt ved værelserne.

Internet
Vi tilbyder gratis TDC Hotspot til alle gæster. Spørg efter en kode i receptionen.

Offentlig transport
Nærmeste station er Korsør (2 km. i gåafstand)

Taxi
Dantaxi tlf. 7025 2525. Fra Korsør station til hotellet, ca. kr. 80.

Bar/lounge
I vores bar/café kan du købe kaffe, kage samt lette måltider i løbet af dagen. Om aftenen kan du bestille specialøl og cocktails eller et lettere måltid.

Annullering af ophold

Såfremt dit ophold ikke indeholder middag eller behandlinger, kan opholdet frit annulleres inden kl. 16.00 på ankomstdagen. Annulleres værelset efter kl. 16.00, fakturerer vi for den første nat.

Indeholder dit ophold middag eller behandlinger, skal opholdet annulleres 7 dage før ankomst. Afbestiller du mellem 6 og 2 dage før ankomst faktureres 50 % af opholdets pris. Afbestiller du mindre end 2 dage før ankomst faktureres det fulde beløb for opholdet.

Gavekort
Hvis du har et gavekort gældende til alle Comwell hoteller, kan du bestille dit ophold online og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking er kun en garanti for ankomst.

Bemærk, vi modtager ikke gavekort fra andre Comwell hoteller.

Comwell Club
Du optjener automatisk 5 % af det samlede beløb på din slutregning. Alle optjente point kan bruges som betaling under dit næste ophold.

Tilmeld dig i dag ved at e-maile til: hotel.korsor@comwell.dk og skriv "ja til ComwellClub" med dit navn. Det er gratis og uforpligtende at blive medlem. Læs mere på www.comwellclub.dk

Andre spørgsmål?
Kontakt hotellet på tlf. +45 5835 0110