Restaurant og fest på Comwell Korsør

restaurant_3

Restaurant Grand Park

I vores restaurant på Comwell Korsør serverer vi rustik mad baseret på lokale råvarer. Restaurant Grand Park er kendt for dens mange signaturretter, og der skiftes jævnligt menu, der er tilpasset årstiden.

I restauranten, som er indrettet med moderne designmøbler, er der plads til 160 personer. Her er en rar og uprætentiøs atmosfære. Når vejret tillader det, kan du nyde din mad på vores store udendørsterrasse. 

fest-selskaber-bryllupsfest-firmafest-konfirmation-028

Den særlige begivenhed

Comwell Korsør tilbyder unikke og fleksible faciliteter til bryllupper, store fester, selskaber og andre særlige begivenheder - alt sammen midt i Vestsjællands smukke natur. 

Hvis du skal samle gæster fra hele landet til større selskaber er vores centrale placering i landet perfekt. Der er både nem tilgængelighed med offentlig transport og bil samt gratis parkeringspladser ved hotellet. 

Læs mere om Comwells generelle festkoncepter her:

Har du spørgsmål til en særlig begivenhed, en fest eller lignende på Comwell Korsør? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: (+45) 58 350 110, eller du kan benytte ovenstående formular.

fest-selskaber-bryllupsfest-firmafest-konfirmation-004

Et naturligt samlingspunkt

Vores bar er beliggende i stueetagen ved receptionen og restauranten. Baren indbyder til hyggelige stunder, hvor du kan sidde og slappe af med et let måltid mad, en drink/cocktail eller en kop kaffe. Så læn dig tilbage og nyd roen, fordyb dig i dagens avis eller en god bog. Fra baren er der direkte udgang til vores store terrasse.

Baren har åben alle dage kl. 11:00-22:00.