Spaophold på Comwell Korsør

wellness-spa-korsor

Ændringer i åbningstider under Covid-19

Alle spafaciliteter er genåbnet. Ved booking af spaophold får du fri adgang til alle spafaciliteter, såfremt antallet af gæster ikke overstiger det maksimum tilladte per kvadratmeter. Er det tilfældet, får du tildelt et timeslot á 2 timer på Comwell Korsør af flere omgange hvis muligt.  

  Kontakt hotellet for nærmere info og for at tilkøbe spa: hotel.korsor@comwell.com eller tlf. 58 350 110.

hotel-comwell-korsor-021

Spa og wellness midt i landet

Hos Comwell Hotel Korsør midt i Danmark byder vi på lækre spafaciliteter og spabehandlinger i rolige og fredelige omgivelser. Vores mange forskellige faciliteter byder på forkælelse og er med til at få dig til at slappe af og samle ny energi til både krop og sind.

Du kan bl.a. nyde vores spahave med to store udendørs hottubs, vores natursauna eller vores indendørs AquaSpa med varmvandspool, sauna, dampbad og meget andet, der gør underværker for både din krop og dit velvære.

På Comwell Korsør har vi vores egne terapeuter, der alle er professionelt uddannet og løbende bliver videreuddannet. Vi kan derfor tilbyde dig mange forskellige behandlinger, uanset om du ønsker en ansigtsbehandling, fodbehandling eller parbehandling.

Kombiner et weekendophold eller en romantisk kærestetur med afslapning i vores spa- og wellnessfaciliteter for maksimal afslapning.

Børn under 12 år har ikke adgang til Aquaspa og børn i alderen 12-16 skal være i følgeskab med en voksen.

_hotel-comwell-borupgaard-spaophold-wellness-1543

Spabehandlinger

På Comwell Korsør er det muligt at blive forkælet med lidt ekstra luksus i form af flere forskellige spabehandlinger, som har dit velvære i fokus. 

Vi har højtuddannede spaterapeuter, som tilbyder spabehandlinger fra top til tå. Det er muligt at vælge i mellem en bred vifte af spabehandlinger til ansigt, fødder og resten af din krop.

Spar 20% på alle wellnessbehandlinger mandag-torsdag.

Billeder fra vores spa

_hotel-comwell-korsoer-spa-1523

Spafaciliteter på Comwell Korsør

Glæd dig til følgende oplevelser i vores AquaSpa, fitness og hotel:

 • Indendørs varmvandspool på 32 grader
 • Indendørs boblebad 38 grader
 • Indendørs sauna
 • Indendørs dampbad
 • Indendørs fitnessfaciliteter
 • Udendørs parksauna
 • Udendørs hot tubs 38 grader
 • Udendørs terrasse og afslapningsområde
 • Udendørs varmt og koldtvandsbrusere
 • Hygge i spa-loungen
 • 134 velindrettede værelser
_hotel-comwell-borupgaard-spaophold-wellness-1542

DagSpa

Forkæl dig selv med en DagSpa i skønne omgivelser med adgang til alle vores spafaciliteter og inklusiv en lækker frokost.

DagSpa på Comwell Korsør indeholder: 

 • Fri adgang til AquaSpa
 • Fri adgang til fitness
 • Lækker og sund frokost
 • Lån af badekåbe, håndklæder og tøfler

Pris pr. person kr. 495,-

DagSpa foregår alle dage og bookes via hotellets reception på tlf.: (+45) 58 350 110.

Vores spa- og fitnessfaciliteter er åbent mellem kl. 06:00-23:00. Husk at tjekke dagens aktiviteter fx saunagus og yoga. Book også gerne behandlinger på forhånd.

Vi tilbyder flere former for DagSpa. Klik på nedenstående link for at læse mere.

hotel-comwell-korsor-030

Saunagus

Oplev vores saunagus, hvor vores gusmestre giver dig en afstressende og udrensende oplevelse. Du vil gennem saunaens varme og velduftende og rene æteriske olier opleve en dyb og afspændende effekt på din muskulatur. De kyndige gusmestre fortæller dig samtidig om de nøje udvalgte æteriske olier, som indhyller dig i unikke duftnoter.

comwell-hotel-spa-wellness-022

Yoga Club

På Comwell Korsør tilbyder vi yoga, der består af fysisk træning, hvor du styrker både små og store muskler. Yoga former kroppen og giver slanke, stærke, smidige muskler og giver dig en bedre balance mellem krop og sind og stimulerer blodcirkulationen i hele kroppen.

Du styrker kroppens svageste led, ryggen, lænden, maven og bugen.

Træningen er meget skånsom og effektiv samt yderst velegnet til genoptræning efter skader eller operation. Yoga giver en rankere kropsholdning, øger kropsbevidstheden, lærer dig at trække vejret hensigtsmæssigt og virker samtidig afstressede på dit nervesystem.

comwell-spa-005

Yoga & Spadag

Kom ned i gear og bliv inspireret og find dig selv med vores spændende arrangementer.

comwell-hotel-spa-wellness-041

2 TIMERS MAKE-UP KURSUS

Kan du som værtinde samle 8-10 veninder?

(værtinden får en gave til en værdi af 400 kr.)

Så tag din veninde/mor/søster/svigermor eller kollega under armen og få styr på make-uppens udfordringer til hverdag og fest.

Der bliver serveret 1 glas bobler og frugt.
Ved køb af Youngblood produkter på dagen får du 15%.

Kr. 250,- pr. person

Kontakt spachef Pia på pbsj@comwell.com 

businesskvinde--ecooking

Spashop

I spaafdelingen finder du en indbydende og velassorteret spashop. Her kan du købe produkter og få råd og vejledning af vores dygtige spaterapeuter/kosmetologer. Det er blandt andet muligt at købe produkter fra Dr. MURAD, Is Clinical, Ecooking, Clean parfumer, Zarkoperfume, CND creative nail products, Shangies klip-klapper og meget andet.

Alle produkter kan købes i vores spashop eller i receptionen på hotellet.

Spashoppen er åben alle dage kl. 09:00-19:00.

_hotel-comwell-korsoer-spa-025

Praktisk information om dit spaophold

Vi står klar til at give dig en ultimativ spaoplevelse. Herunder kan du få svar på dine praktiske spørgsmål vedørende dit spaophold hos os.

hotel-comwell-korsor-029

Åbningstider og priser

Vores AquaSpa og fitnesscenter har åbent alle dage fra kl. 06.00-23.00.

Ønsker du spabehandlinger, skal dette forudbestilles i god tid på tlf.: (+45) 58 35 01 10.

Har du en overnatning på Comwell Korsør, og ikke har adgang til vores spafaciliteter inkluderet i dit ophold, kan du købe adgang for kr. 295,- pr person. Er du ikke overnattende gæst koster adgangen kr. 395,- pr. person. Begge priser er inklusiv badekåbe, spahåndklæde og badetøfler.

Børn i alderen 12-16 år, der overnatter på hotellet, kan i følgeskab med en voksen købe adgang for kr. 325,-. Børn under 12 år har ingen adgang i vores AquaSpa. Børn modtager ikke badekåbe og badetøfler.