Spabehandlinger

Spabehandling

På Comwell Korsør er det muligt at blive forkælet med lidt ekstra luksus i form af flere forskellige spabehandlinger, som har dit velvære i fokus. 

Vi har højtuddannede spaterapeuter/kosmetologer, som tilbyder spabehandlinger fra top til tå. 

Det er muligt at vælge i mellem en bred vifte af spabehandlinger til ansigt, fødder og resten af din krop. 

Spar 20% på alle wellnessbehandlinger mandag- torsdag.

Vores spabehandlingerDOC. Sofa

Genfind din mentale balance og restitution i en travl hverdag.

Ny unik lysterapi behandling baseret på videnskabelig forskning af lysets påvirkning af kroppen - mentalt og fysisk.

Doc. Sofa er en avanceret form for lysterapi der stimulere sanserne med lys-lydbilleder og aroma samt blide vibrationer.

Doc. Sofa er velegnet til afslapning eller som energi boost – samt egnet til normalisering af søvnhormonet melatonin og dermed med til, at genskabe et sundt søvn mønster.

Varighed: 25 minutter

Samlet pris fra

99 DKK Pr. personVoks

Ved alle vores voksbehandlinger anvender vi en mild, skånsom og fugtgivende Azulenvoks. Voksbehandlinger tager mellem 15 - 45 min.

 • Voks af 1/1 ben 395 DKK
 • Voks af 1/2 ben 250 DKK
 • Voks "brazil" 395 DKK
 • Voks "axil" 95 DKK
 • Voks Bryn 95 DKK
 • Voks Arme 250 DKK
 • Voks Ryg/skuldre 250 DKK
 • Voks overlæbe/ansigt 95 DKK

Retning af bryn og farvning af bryn og vipper

Trænger du til at blive frisket op, er retning af bryn og farvning af bryn og vipper en hurtig og nem måde at gøre det på. Det klæder ansigtet godt at få farvet bryn og vipper. Farven vælges ud fra din hårfarve og stil.Vi bruger nogle af markedets bedste produkter, som naturligvis er allergitestet. Farven holder ca. en måned.

 • Retning af bryn: 15 minutter Pris 100 DKK
 • Farvning af bryn eller vipper  inkl retning af bryn: 15 minutter Pris 150 DKK
 • Farvning af bryn og vipper inkl retning af bryn: 20 minutter Pris 245 DKK


CND Shellac

CND Shellac er en fusion mellem almindelig neglelak og gele, og du får derfor en helt almindelig lakering med geleens holdbare resultat og med en fantastisk high gloss shine.

Shellac er meget velegnet til personer, der ikke har en masse tid i hverdagen til pleje eller bare ikke ønsker kunstige negle. Shellac kan, som en almindelig neglelak laves i både farve, med fransk kant eller med glimmer.

Shellac hærder ved UV-lys og er helt tør efter behandlingen.

Prisen inkluderer shellac på både hænder og fødder. Hvis du kun ønsker en af delene, er prisen kr. 295,- (varighed 30min)

Holder i cirka 2 uger

Varighed: 50 minutter

Samlet pris fra

495 DKK Pr. personRygmassage

Du er stiv i nakken, og infiltrationerne gør ondt, bare der lige var en...
Det hører vi tit og det er netop denne massageform, du skal vælge. I massagen bruger vi en kombination af forskellige teknikker som strygning, efflurage, dybe cirkelbevægelser, løft og æltning af musklerne. En massage der kommer ind og arbejder med problemområder.

Varighed: 35 minutter

Samlet pris fra

650 DKK Pr. personHotstone rygmassage

Ved hjælp af varme lavasten masseres du de steder, hvor din ryg trænger mest til massage. En massageform som får dine infiltrationer til at smelte væk, en virkelig dejlig massage. Der bruges varme lavasten. Denne massage er meget effektiv, og er en af de behandlinger, vi får stor ros for

Varighed: 35 minutter

Samlet pris fra

650 DKK Pr. personFIRE & ICE – luksus ansigtsbehandling

Denne intensive kliniske ansigtsbehandling er designet med henblik på hurtigt og sikkert at dybderense huden samt at reducere fine linjer og rynker.

Spabehandlingen består af rens, hudanalyse og to professionelle masker fra IS CLINICIAL.
Intensive resurfacing masque er en meget effektiv terapeutisk maske, som stimulerer dine sanser. Den dufter en snært af kanel og giver en varm fornemmelse i huden, da den sætter gang i blodcirkulationen og åbner hudens porer.

Rejuvenation masque er kølende, beroligende og intenst fugtgivende maske, som også stimulerer sanserne med den kølende fornemmelse i huden og en duft af pebermynte.
Behandlingen afsluttes med IS CLINICALs aktive serum, sim reducerer fine linier, rynker, acne og hyperoigmenteringe.
Behandlingen er særdeles velegnet til:

 • Reducering af fine liner og rynker for en mere ensartet og glat overflade i huden
 • Fremmer cellefornyelsen
 • Genopbygning og styrkelse af træt og medtaget hud
 • Hyperpigmenteringe og solskader
 • Rosacea
 • Reducering af åbne porer
 • Forbedring af uren hud/akne

Der kan ses resultater allerede efter første behandling. For et optimalt og vedvarende resultat anbefaler vi et kurforløb på 3 behandlinger med 14 dages interval – og derefter en opfølgende behandling med 6-8 ugers mellemrum.

Varighed: 30 minutter

Samlet pris fra

650 DKK Pr. personHotstone helkropsmassage

Ved hjælp af varme lavasten masseres du over hele kroppen. Spabehandlingen får dine infiltrationer til at smelte væk, en virkelig dejlig massage. Der bruges varme lavasten. Denne massage er meget effektiv, og er en af de behandlinger, vi får stor ros for.

Varighed: 80 minutter

Samlet pris fra

1.095 DKK Pr. personHelkropsmassage

Med forskellige kombinerede teknikker som strygning, dybe cirkelbevægelser, og æltning af musklerne, får du her en massage, der kommer godt ind, vi arbejder på hele kroppen. Du vil føle dig fornyet og fuld af energi.

Varighed: 80 minutter

Samlet pris fra

1.095 DKK Pr. personPURE SPA

I behandlingsrummet venter der dig en skøn oplevelse for både krop og sjæl.

Spabehandlingen starter med en helsegivende tørbørstning, der effektivt fjerner alle dine døde hudceller og efterlader huden silkeblød og med en rigtig fin glød. Tørbørstning er med til at stimulere nerve og lymfesystem, så affaldstofferne væk. Hvorfor skal man tørbørste? Vi omgiver os med alt for mange positive ioner – bl.a fra forurening og fra elektromagnetisk stråling. Det er en udfordring for kroppen, fordi de positive ioner tager vores energi og dræner kroppens immunsystem.

Med en ion børste aflader du kroppen, hver gang du bruger den og neutraliserer på den måde alle de positive ioner. Efter tørbørstningen er kroppen klar til en skøn og afslappende helkropsmassage. Undervejs lægges du på et leje af varme lavasten, der løsner muskelspændinger og giver en dybdegående varme i kroppen. Denne behandling vil give dig en behagelig og afslappet følelse længe efter.

Varighed: 80 minutter

Samlet pris fra

1.095 DKK Pr. personLerindpakning

Til denne spabehandling bruger vi 100% rent opvarmet ler, som løsner op i muskler og led. Ler har en peelende samt rensende og opstrammende effekt på huden. Du pakkes ind i et varmetæppe og leren virker nu på din krop. Terapeuten giver dig en ansigtsmaske med kold ler, der afsluttes med en fugtgivende og nærende dagcreme på ansigtet. Efter et varmt bad afsluttes behandlingen med rygmassage og en indsmøring af hele kroppen.

Varighed: 80 minutter

Samlet pris fra

1.095 DKK Pr. personLuksus Ansigtsbehandling

Murad Method Facial er en luksuriøse ansigtsbehandling der består af hudanalyse, afrens, behandlende maske ud fra din huds behov, skuldermassage, dybderens, ansigtsmassage, afsluttende maske efter hudtype. Imens masken virker gives en skøn håndmassage. Behandlingen afsluttes med serum og cremer.

Denne luksuøse ansigtsbehandling tilpasse med aktive masker, ud fra din huds behov.

Varighed: 80 minutter

Samlet pris

1.095 DKK pr. person