Spabehandlinger

Spabehandling

På Comwell Korsør er det muligt at blive forkælet med lidt ekstra luksus i form af flere forskellige spabehandlinger, som har dit velvære i fokus. 

Vi har højtuddannede spaterapeuter/kosmetologer, som tilbyder spabehandlinger fra top til tå. 

Det er muligt at vælge i mellem en bred vifte af spabehandlinger til ansigt, fødder og resten af din krop. 

Spar 20% på alle spabehandlinger over 500,- mandag-torsdag  (tilbuddet gælder ikke helligdage og skoleferier).

Bestil din behandling i god tid. 

Vil du være sikker på at få en tid, når du ønsker det, anbefaler vi at booke din behandling i god tid.

Bliver du forhindret, beder vi dig venligst om at melde afbud senest kl. 18 dagen før din tid.

Ring til os på 58350110 eller kontakt os på mail: hotel.korsor@comwell.dk

Vi gør opmærksom på, at vi sender en regning på behandlingens beløb, hvis du udebliver eller afmelder for sent.

Vores spabehandlingerDOC. Sofa

Genfind din mentale balance og restitution i en travl hverdag.

Ny unik lysterapi behandling baseret på videnskabelig forskning af lysets påvirkning af kroppen - mentalt og fysisk.

Doc. Sofa er en avanceret form for lysterapi der stimulere sanserne med lys-lydbilleder og aroma samt blide vibrationer.

Doc. Sofa er velegnet til afslapning eller som energi boost – samt egnet til normalisering af søvnhormonet melatonin og dermed med til, at genskabe et sundt søvn mønster.

Varighed: 25 minutter

Samlet pris fra

99 DKK Pr. personVoks

Ved alle vores voksbehandlinger anvender vi en mild, skånsom og fugtgivende Azulenvoks. Voksbehandlinger tager mellem 15 - 45 min.

 • Voks af 1/1 ben 395 DKK
 • Voks af 1/2 ben 245DKK
 • Voks "brazil" 395 DKK
 • Voks "axil" 95 DKK
 • Voks Bryn 95 DKK
 • Voks Arme 245 DKK
 • Voks Ryg/skuldre 295 DKK
 • Voks overlæbe/ansigt 95 DKK

Retning af bryn og farvning af bryn og vipper

Trænger du til at blive frisket op, er retning af bryn og farvning af bryn og vipper en hurtig og nem måde at gøre det på. Det klæder ansigtet godt at få farvet bryn og vipper. Farven vælges ud fra din hårfarve og stil.Vi bruger nogle af markedets bedste produkter, som naturligvis er allergitestet. Farven holder ca. en måned.

 • Retning af bryn: 15 minutter Pris 95 DKK
 • Farvning af bryn eller vipper  inkl retning af bryn: 15 minutter Pris 145 DKK
 • Farvning af bryn og vipper inkl retning af bryn: 20 minutter Pris 245 DKK


CND Shellac

CND Shellac er en fusion mellem almindelig neglelak og gele, og du får derfor en helt almindelig lakering med geleens holdbare resultat og med en fantastisk high gloss shine.

Shellac er meget velegnet til personer, der ikke har en masse tid i hverdagen til pleje eller bare ikke ønsker kunstige negle. Shellac kan, som en almindelig neglelak laves i både farve, med fransk kant eller med glimmer.

Shellac hærder ved UV-lys og er helt tør efter behandlingen.

Prisen inkluderer shellac på både hænder og fødder. Hvis du kun ønsker en af delene, er prisen kr. 325,- (varighed 45min)

Holder i cirka 2 uger

Varighed: 50 minutter

Samlet pris fra

495 DKK Pr. person


HOTSTONE MASSAGE

Ved hjælp af varme lavasten masseres du blidt over hele kroppen eller på særlig udvalgte områder. En massageform der trænger dybt ned i musklerne og giver en følelse af dyb afslapning og velvære. Kroppen afspændes, mens lavastenene får varmen til at flyde i kroppen og løsner alle spændinger.

Varighed: Vælg imellem 35 eller 80 minutter

Samlet pris fra

 • 35 minutter 650 DKK Pr. person
 • 80 minutter 1.095 DKK Pr. person


FIRE & ICE – luksus ansigtsbehandling

Denne intensive kliniske ansigtsbehandling er designet med henblik på hurtigt og sikkert at dybderense huden samt at reducere fine linjer og rynker. 

Spabehandlingen består af rens, hudanalyse og to professionelle masker fra IS CLINICIAL.
Intensive resurfacing masque er en meget effektiv terapeutisk maske, som stimulerer dine sanser. Den dufter en snært af kanel og giver en varm fornemmelse i huden, da den sætter gang i blodcirkulationen og åbner hudens porer.

Rejuvenation masque er kølende, beroligende og intenst fugtgivende maske, som også stimulerer sanserne med en kølende fornemmelse i huden og en duft af pebermynte. 
Behandlingen afsluttes med IS CLINICAL´s aktive serum, som reducerer fine linjer, rynker, acne og hyperpigmentering.

Der kan ses resultater allerede efter første behandling. For et optimalt og vedvarende resultat anbefaler vi et kurforløb på 3 behandlinger med 14 dages interval – og derefter en opfølgende behandling med 6-8 ugers mellemrum.

Varighed: 35 minutter

Samlet pris fra

695 DKK Pr. person


HELKROPS EL. RYGMASSAGE

Afspændende velvære massage der efterlader dig dybt afslappet. I massagen vil du opleve forskellige metoder og teknikker, der løsner op for spændinger på særligt udsatte steder. Massagen forøger din blodcirkulation og giver en følelse af fornyet energi samt ren velvære.

Varighed: Vælg imellem 35 eller 80 minutter

Samlet pris fra

 • 35 minutter  650 DKK Pr. person
 • 80 minutter  1.095 DKK Pr. person


Helkropsmassage

Med forskellige kombinerede teknikker som strygning, dybe cirkelbevægelser, og æltning af musklerne, får du her en massage, der kommer godt ind, vi arbejder på hele kroppen. Du vil føle dig fornyet og fuld af energi.

Varighed: 80 minutter

Samlet pris fra

1.095 DKK Pr. personPURE SPA

I behandlingsrummet venter der dig en skøn oplevelse for både krop og sjæl.

Spabehandlingen starter med en helsegivende tørbørstning, der effektivt fjerner alle dine døde hudceller og efterlader huden silkeblød og med en rigtig fin glød. Tørbørstning er med til at stimulere nerve og lymfesystem, så affaldstofferne væk. Hvorfor skal man tørbørste? Vi omgiver os med alt for mange positive ioner – bl.a fra forurening og fra elektromagnetisk stråling. Det er en udfordring for kroppen, fordi de positive ioner tager vores energi og dræner kroppens immunsystem.

Med en ion børste aflader du kroppen, hver gang du bruger den og neutraliserer på den måde alle de positive ioner. Efter tørbørstningen er kroppen klar til en skøn og afslappende helkropsmassage. Undervejs lægges du på et leje af varme lavasten, der løsner muskelspændinger og giver en dybdegående varme i kroppen. Denne behandling vil give dig en behagelig og afslappet følelse længe efter.

Varighed: 80 minutter

Samlet pris fra

1.095 DKK Pr. personLerindpakning

Til denne spabehandling bruger vi 100% rent opvarmet ler, som løsner op i muskler og led. Ler har en peelende samt rensende og opstrammende effekt på huden. Du pakkes ind i et varmetæppe og leren virker nu på din krop. Terapeuten giver dig en ansigtsmaske med kold ler, der afsluttes med en fugtgivende og nærende dagcreme på ansigtet. Efter et varmt bad afsluttes behandlingen med rygmassage og en indsmøring af hele kroppen.

Varighed: 80 minutter

Samlet pris fra

1.095 DKK Pr. personMurad Lux Facial 

Murad Method Facial er en luksuriøse ansigtsbehandling der består af hudanalyse, afrens, behandlende maske ud fra din huds behov, skulder & ansigtsmassagedybderens, afsluttende maske efter hudtype. Behandlingen afsluttes med serum og cremer. Denne luksuøse ansigtsbehandling tilpasse med aktive masker, ud fra din huds behov. inkl. retning af bryn. 

Varighed: 80 minutter 

Samlet pris fra 

1095 DKK Pr. personMurad Express

Facial Denne Express Facial er perfekt til at give huden sin klarer friske glød tilbage! Behandlingen består af afrens, massage i en C-vitamin maske som øger hudens fasthed, udglatter linjer og rynker og reducerer pigmentskader. Behandlingen afsluttes med serum og dagcreme efter hudtype. inkl. retning af bryn.

Varighed: 35 minutter

Samlet pris fra

695 DKK Pr. person


Diamantpeeling / Oxygenbehandling

Mangler din hud glød og ungdommelig friskhed, så book en Diamantpeeling / Oxygenbehandling. 

Vi afrenser huden og klargør den til behandlingen. Vi retter også gerne dine bryn, før vi påbegynder diamantpeelingen. En diamant peeling føles som en effektiv, blid massage, og er en fuldstændig smertefri og afslappende oplevelse af luksus, når de ægte diamanter masserer din hud. Behandlingen fjerner effektivt alle døde hudceller, stimulerer blodcirkulationen og mindsker porer. Nu er huden rigtig aktiv og klar til at suge mest muligt serum til sig, når vi påbegynder Oxygenbehandlingen.

Serum påføres via Airbrush, som ved brug af ren luft under højt tryk, puster serum igennem det øverste hudlag og ned i Dermis. Dette serum indeholder en lang række aktive anti rynke komponenter, såsom Hyaluron syre der fugter huden og Retinyl, der stimulere cellefornyelsen. Behandlingen stimulerer produktionen af kollagen og nærer elastinfibre og hudens elasticitet.

Ved brug af luft med en 90% oxygen koncentration, masseres de aktive ingredienser efterfølgende endnu dybere ned i huden og helt ned i bunden af Dermis. Den høje oxygen koncentration aktiverer serummets komponenter og effektivisere deres anti-ageing effekt. Dette sikre at huden optager de aktive ingredienser og medvirker at der allerede 20 minutter efter behandlingen, kan ses en tydelig reduktion af rynker og linjer i huden.

Ønsker du for alvor at bekæmpe alderens tegn kan du modtage et kurforløb på 6 behandlinger.

Varighed: 80 minutter

Samlet pris fra

1095 DKK Pr. person