Vigtig info om dit spaophold

Vigtig info om dit spaophold

Vores AquaSpa og fitnesscenter har åbent alle dage kl. 06:00-23:00

Overnatter du på Comwell Korsør kan du købe adgang til vores AquaSpa for kr. 225,- pr person. Er du ikke overnattende gæst koster adgangen kr. 325,- pr. person. Begge priser er inklusiv lån af badekåbe, badehåndklæde og badetøfler.  

For børn mellem 12-16 år koster det kr. 225,- pr. barn. Børn er kun velkomne i følgeskab med en voksen i tidsrummet kl. 08:00-10:00 og 17:00-19:00 - dog med undtagelse af lørdage, hvor børn ingen adgang har.

Børn modtager ikke badekåbe, badehåndklæde og badetøfler. Kun børn boende på hotel har adgang.

Børn under 12 år har ingen adgang til vores AquaSpa. 

Check-in og check ud ved ophold på hotellet
Check-in kan ske fra kl. 14.00, og check ud skal ske senest kl. 10:00 (søndag kl. 11:00). Adgang til vores spafaciliteter gælder fra check-in til check ud.  

Tidlig check-in og sen check ud kan tilkøbes for kr. 10,-0 pr. ekstra time, hermed forlænger du også din spa-entre´. 

Spa uden overnatning
Gæster uden overnatning er meget velkomne til at bestille behandlinger og adgang til vores faciliteter. 

Inkluderet i prisen
I alle spaophold indgår lån af badekåbe, badehåndklæde og badetøfler samt adgang til AquaSpa og fitnessrum. 

Betaling
På Comwell Korsør betales opholdet ved afrejse fra hotellet. Betingelserne står anført i din ordrebekræftelse.

Bestilling af behandlinger
Behandlinger skal bestilles ved booking af dit ophold. Du kan dog også bestille behandlinger ved ankomst, såfremt der er ledige tider. Du skal være minimum 16 år.

Skal man gå i bad inden behandling?
Det er en god idé at gå en tur i sauna eller dampbad før en massage, men det er ikke et krav. Husk dog altid at tage et bad inden benyttelse af vores AquaSpa. 

Det er desuden en god ide at komme mindst et kvarter før din behandling for slappe af i vores relax lounge, da det vil give et større udbytte af din behandling. Kommer du for sent, trækker vi minutterne fra i din behandlingstid. 

Påklædning i spaområder
Som spagæst er det naturligt at være iført badekåbe og slippers hele dagen. Dog er almindeligt tøj påkrævet i restauranten. Husk at medbringe badetøj og løstsiddende tøj til aktiviteter. 

Spaaktiviteter
Der er tilbud om spa-aktiviteter i weekenderne både lørdag eftermiddag og søndag formiddag. Tjek også vores yoga og saunagus program for hele ugen. Tilmelding sker ved ankomst i receptionen.