Vigtig info om dit spaophold

Vigtig info om dit spaophold

Vores AquaSpa og fitnesscenter har åbent alle dage kl. 06.00-23.00 med undtagelse af søndage, hvor vi har åbent kl. 06.00-18.00. 

Overnatter du på Comwell Korsør kan du købe adgang til vores AquaSpa for 225 kr. pr person. Er du ikke overnattende gæst koster adgangen kr. 325 pr. person. Begge priser er inklusiv badekåbe, spahåndklæde og badetøfler.

For børn mellem 12-16 år koster det kr. 95 pr. barn ved tilkøb af adgang til AquaSpa. Børn under 12 år har ingen adgang. Børn er kun velkomne i følgeskab med en voksen i tidsrummet kl. 8.00-10.00 og 17.00-19.00 - dog med undtagelse af lørdage. Børn modtager ikke badekåbe, spa-håndklæde og badetøfler.

Check-in og check-ud
Check-in er fra kl. 14.00 og check-ud er fra kl. 10.00 (søndag kl. 11.00). Adgang til vores spafaciliteter gælder fra check-in til check-ud.

Tidlig check-in og sen check-ud kan tilkøbes for kr. 100 pr. ekstra time, hvilket også inkluderer adgang til AquaSpaen.

Spa uden overnatning
Gæster uden overnatning har mulighed for at bestille behandlinger og adgang til vores faciliteter. Lørdage er dog forbeholdt vores overnattende gæster

Inkluderet i prisen
I alle spaophold indgår slippers, lån af badekåbe og håndklæde samt adgang til AquaSpa og fitnessrum. 

Betaling
På Comwell Korsør betales opholdet ved afrejse fra hotellet. Betingelserne står anført i din ordrebekræftelse.

Bestilling af behandlinger
Behandlinger skal bestilles ved booking af dit ophold. Ekstra behandlinger kan bestilles på dagen, såfremt der er ledige tider. Du skal være minimum 16 år.

Skal man gå i bad inden behandling
Det er en god idé at gå en tur i sauna eller dampbad før en massage, men det er ikke et krav. Husk dog altid at tage et bad inden benyttelse af vores AquaSpa.

Det er desuden en god ide at komme mindst et kvarter før din behandling for slappe af i vores relaxafdeling, da det vil give et større udbytte af din behandling. Kommer du for sent, trækker vi minutterne fra i din behandlingstid.

Påklædning i spaområder
Som spagæst er det naturligt at være iført badekåbe og slippers hele dagen. Dog er almindeligt tøj påkrævet i restauranten. Husk at medbringe badetøj og løstsiddende tøj til aktiviteter.

Spaaktiviteter
Der er tilbud om spaaktiviteter i weekenderne både lørdag eftermiddag og søndag formiddag. Tilmelding sker ved ankomst i receptionen.