Fjordlandet 2022

Se det bedste af Roskilde - gratis sightseeing bus

Det perfekte udgangspunkt
Når du holder ferie hos os på Comwell Roskilde, har du (og evt. familien) de bedste forudsætninger for at få én på opleveren. Et mekka af historiske oplevelser - uanset om du er til arkitektur eller vikinger! 

Gratis busservice
Igen i år tilbyder organisationen Fjordlandet GRATIS busservice, så alle turister kan komme nemt rundt til alle de skønne udflugtsmål. Du kan endda tage din cykel med i bussen og blive kørt til en destination, hvor du har lyst til at cykle rundt og nyde det gode vejr på egen hånd.

Vi tanker dine batterier op
Her fra Comwell Roskilde har vi ikke andet at sige til dig end kæmpe velkommen til hotellet. Vi glæder os til at sørge godt for jer med vores store, dejlige morgenbuffet, så du er godt tanket op til en feriedag fyldt med oplevelser. Vi håber, at se dig igen om aftenen, så vi kan forkæle dig med et velfortjent og tiltrængt godt aftensmåltid, når du vender kulturelt beriget tilbage til hotellet.

De bedste sommerønsker
Team Comwell Roskilde

gaetser-i-domkirken.-foto-anja-gaard-olsen-2-web-1030x541

FAQ om bussen

  • I kan nå 1-2 steder på ruten på én dag og I skal tjekke ruteplanen for at se, hvor I hopper på og af. Vi anbefaler, at I starter dagen med den første afgang, bruger den anden afgang til at komme fra første attraktion til den næste, og at den sidste afgang bruges til at komme hjem igen.
  • I kan også vælge bare at tage turen med bussen uden at stige af – det er også en oplevelse i sig selv at nyde områdets smukke natur fra bussen.
  • Det er gratis at bruge bussen, og I kan hoppe på og af og prøve forskellige ruter, som I det passer jer. 
  • Cykler og barnevogne er der rigtig god plads til i bussen bagagerum. Kæledyr kan vi desværre ikke tillade i bussen af hensyn til de øvrige gæster.

Skiltning

De fleste steder vil der være et tydeligt skilt, der viser jer, hvor bussen holder. Det er en ret stor, folieret bus med VisitFjordlandets logo
Steder uden skiltning er:

  • Ved Roskilde Domkirke holder bussen, der hvor der er skiltning til turistbusser.
  • Ved Vikingeskibsmuseet holder bussen på parkeringspladsen, hvor der er skilte til turistbusser.
  • Ved Frederikssund Station holder bussen på Roskildevej.

Sørg for at være ved busstoppestedet nogle minutter inden afgang. 

fjordlandet-sightseeing-bus-sommer-2022

Besøg Fjordlandet

Mere info om Fjordlandet her.