FESTARRANGEMENTER PÅ COMWELL ROSKILDE

bordopdaekning_1

FESTARRANGEMENTER PÅ COMWELL ROSKILDE - APRIL-AUGUST

Velkommen til fest i unikke omgivelser

Vi glæder os meget til at få lov til at komme med ideer til at afholde din fest. Med vores skønne natur, den smukke udsigt over Roskilde Fjord, vores køkkenchef der er verdensmester, vores altid imødekommende medarbejdere og vores mange fine lokaler, danner vi en fantastisk ramme om din fest uanset formål og størrelse.

I vores køkken følger vi sæsonerne og bruger kun de bedste råvarer. Kokkene tager selv i skoven og plukker vilde urter og bruger økologiske grøntsager fra vores lokale landmænd. Så hvad end du måtte ønske af menu, kan vi med garanti give en fantastisk oplevelse.

På denne side finder du vores forslag til festpakker. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 4632 3131.

FESTARRANGEMENTER

_hotel-roskilde-restaurant-mad-spisning-168

Holder du fest i halvåret april til august, finder du vores menuforslag her. Holder du fest i halvåret september til marts, finder du vores menuforslag her.

Vores særligt udvalgte vinmenu finder du her.

Ønsker du særlige tilvalg til din fest, såsom mellemretter, fri bar, natmad, overnatning i forbindelse med festen, lyd og lys finder du vores tilkøbsliste her.