Spørgsmål og svar om Comwell Sorø

Comwell Sorø

Generel info om dit ophold på Comwell Sorø

Check-in kan ske fra kl. 14:00, og check ud skal ske senest kl. 10:00 i hverdage og kl. 11:00 i weekender og på helligdage.

Ønsker du at forlænge dit ophold med tidligere check-in (tidligst fra kl. 11.00) eller senere check ud (senest til kl. 13.00), så kan dette bestilles forud for dit ophold mod et gebyr på kr. 200,-

Børn under 18 år skal altid være ledsaget/bo ifølge med en voksen i forbindelse med ophold.

Vil du overraske med fem langstilkede roser, chokolade og mousserende vin på køl? Forudbestil en romantisk stund til kr. 570,-.

Uanset hvordan du ønsker at betale for dit ophold, vil der ved check-in tages en autorisation på opholdets pris + kr. 500 ekstra per nat, som en garanti for opholdet. Betales der med gavekort eller kontant, bliver det beløb som er autoriseret, frigivet efter check ud.

Det anbefales at informere receptionisten, hvis opholdet er reserveret med et debitkort, da beløbet ikke er trukket men blot spærret af banken.

Når du ankommer på hotellet, bliver du bedt om at udfylde og underskrive et registreringskort og mod ønske fremvise gyldig ID. Dette sker i henhold til dansk lovgivning.

Vi kan tilbyde én opredning på vores triple værelser. Prisen er variabel og afhænger af, om det er til en voksen eller barn mellem 3-11 år. Babyseng kr. 125,-. Opredninger skal forudbestilles.

Der er mulighed for adgang for kørestolsbrugere og gangbesværede.

Det er tilladt at medbringe ”stille” og renlige hunde på værelset, såfremt det meddeles forud for opholdet. Merpris kr. 250,- pr. dag og kun på standard/hundeværelser.

Såfremt dit ophold ikke indeholder middag, kan opholdet frit annulleres inden kl. 16:00 på ankomstdagen. Annulleres værelset efter kl. 16:00 fakturerer vi for den første nat. 

Et forudbetalt ”non-refundable ophold” kan ikke annulleres. 

Værelse med middage kan afbestilles omkostningsfrit senest 7 dage før ankomst. Afbestiller du mellem 6 og 2 dage før ankomst faktureres 50% af opholdets pris. Afbestiller du mindre end 2 dage før ankomst faktureres det fulde beløb for opholdet. Ophold med ni personer eller derover skal annulleres 30 dage før.

På Comwell Sorø kan du benytte alle gængse kreditkort. Bemærk der tillægges et gebyr på udenlandske kreditkort.

Comwell forbeholder sig retten til at forhåndsgodkende dit kreditkort/debitkort inden din ankomst. 

Comwell.dk debiterer ikke dit kreditkort, medmindre du bestiller et ”non refundable ophold”. Dit kreditkort anvendes kun som garanti for din reservation. Bruger du et debitkort til din bestilling, vil din bank reservere beløbet i 30 dage. Ønsker du efter opholdet at få frigivet pengene inden de 30 dage er gået, skal du kontakte hotellet direkte med dit reservationsnummer, så vil hotellet hjælpe med at frigive pengene. Comwell kan via DIBS give besked til din bank, om at frigive beløbet, men det er kun din bank, der kan slette reservationen af beløbet. Debitkort er Visa Elektron, Maestro eller MasterCard Direct.

Morgenmad serveres fra kl. 07:00-10:00 mandag-lørdag og søndag kl. 07:30-11:00.

Bordreservation til middag anbefales. Bemærk venligst, at der tages forbehold for udsolgte a la carte-borde til middag.

Vi tilpasser gerne menuen for allergikere og vegetarer, hvis det meddeles før ankomst.

Alle vores dyner og puder er allergitestet. Meddel altid om allergier forud for dit ophold, hvis der er særlig forhold, vi skal være opmærksomme på.

Vores reception er døgnbemandet og altid klar til at hjælpe dig med det mindste.

Morgenmad på værelset kan bestilles senest aftenen før mod tillæg på kr. 50,-.

Ved bestilling fra roomservice-menuen er der et tillæg på kr. 50,-. Hvis der bestilles en menu med flere retter, bliver de serveret på en gang. Vi gør opmærksom på, at der ikke kan bestilles roomservice søndag aften.

Parkering er gratis.

Nærmeste station er Sorø Station, der er beliggende ca. 6 km fra hotellet. Bus nr. 421 kører fra stationen og med stoppested lige ude foran hotellet.

Sorø Taxi Cab tel. (+45) 29 896 000 eller Taxa Sorø tel. (+45) 70 230 918.

Vi tilbyder gratis trådløst internet på hele hotellet. Du forbinder ved at vælge 'comwellhotels' som Wi-Fi og derefter logge på med koden 'comwellhotels'. 

Alle indendørs områder er røgfrie. Det er tilladt at ryge ved askebægrene ved hoveddøren.

Kontakt hotellet på tlf. (+45) 57 835 600 eller e-mail hotel.soro@comwell.dk

Generel info om dit ophold på Comwell

Alle ophold kræver indtastning af betalingskort, også selvom du har et gavekort. Der tages ikke betaling ved indtastning af dine kortoplysninger. Alle ophold afregnes på hotellet - dog undtaget non-refundable ophold, hvor beløbet trækkes ved booking. Disse ophold refunderes ikke eller kan ikke flyttes. Vær opmærksom på at hvis du benytter et MasterCardDebit eller VISA Debit som garanti, vil beløbet blive reserveret på din konto og først blive frigivet igen efter afrejse, og kan vare op til 30 dage.

Hvis du har et gavekort gældende til alle Comwell hoteller, kan du bestille dit ophold online og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking er kun en garanti for ankomst. Bemærk, vi modtager ikke gavekort fra andre Comwell hoteller. 

Gavekort kan ikke benyttes til betaling af forudbetalte non-refundable ophold. 

Gavekort fra Gavefabrikken skal altid bestilles via det link der følger med gavekortet og kan ikke bruges som betaling medmindre opholdet specifikt er bestilt herigennem.

Alle vores hoteller har fået Det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder at 30-60% af alle vores indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske. Vi tror på, at Det Økologiske Spisemærke vil højne kvalitets- og smagsoplevelsen i vores køkkener, til glæde for vores gæster.

Vi gør en aktiv indsats for at komme madspild til livs og genanvender derfor madaffald, til bl.a. Biogas og anden generations biodiesel.

Alle vores hoteller er Green Key certificerede, hvilket betyder at der gøres en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Vi bestræber os samtidig på at være et bæredygtigt hotel, der benytter sig af lokale råvarer i det omfang, det er muligt, frem for import af udenlandske råvarer.

Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning, ved ophold med overnatning. Alle optjente point kan bruges som betaling under dit næste ophold med overnatning - dog ikke i forbindelse med konferencer og møder. Det er ikke muligt at optjene point på ophold, der ikke er booket direkte ved Comwell eller på Comwell.dk. Det er gratis og uforpligtende at blive medlem. Læs mere på www.comwellclub.dk.