Information vedr. håndtering af Corona-situationen. Læs mere HER

Information vedr. håndtering af Corona-situationen.
Læs mere HER

Restaurant og fest på Comwell Sorø

Take away - Hjemmelavet lokal aftensmad

Hos Comwell Sorø ved vi, hvor svært det er at blive inden døre, samt stå ved kødgryderne hver eneste aften. 

Køkkenchef Klaus Kilgast Andersen og hans team sammensætter en take away menu hver uge, som består af en ny ret hver dag med lækker husmandskost. Vi anretter det, så I alle kan komme og afhente en lækker, lun og færdiglavet ret.

Køkkenet har åbent for bestilling fra kl. 12:00 – 21:00 mandag til lørdag.

Afhentning foregår i hotellets reception til en aftalt tid mellem kl. 17:00 - 19:30.

Fast pris pr. person 79,- (Alle retter serveres med brød og smør) Betaling sker via Mobilepay.

Afhentning foregår i hotellets reception, mod en forudbestilling på telefon 57 88 01 60.

Restaurant Solaris

På Comwell Sorø kan du nyde din mad i Restaurant Solaris, der er opkaldt efter den drue, vi dyrker på vinmarken lige udenfor.

Restauranten er indrettet i bistro-stil med en rå og afslappet atmosfære samt hyggelig belysning. Under dit måltid har du en fantastisk udsigt over vores vinmark og Pedersborg sø.

Menuen skifter løbende i forhold til de skiftende årstider og kokkenes inspiration. Alt er tilberedt på sæsonens friske råvarer og udstråler kokkenes kærlighed til mad. 

Den særlige begivenhed

På Comwell Sorø finder du smukke og eksklusive rammer til jeres bryllup, runde fødselsdag eller en anden særlig begivenhed. Vi er omgivet af den smukkeste natur, hvilket skaber en romantisk og afslappet atmosfære. Vores fest- og selskabslokaler kan tilpasses arrangementer af forskellig størrelse med op til 180 deltagere. 

Læs mere om Comwells generelle festkoncepter her: 

Har du spørgsmål til en særlig begivenhed, en fest eller lignende på Comwell Sorø? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: (+45) 57 835 600, eller du kan benytte formularen herover.

Bar der inviterer til hygge

I forlængelse af Restaurant Solaris finder du vores hyggelige bar, der er et naturligt samlingspunkt – uanset om du er her for at overnatte eller til et møde.

Her er altid liv og aktivitet, og du kan gå på opdagelse i vores store cocktailmenu eller nyde et godt glas vin eller en kop kaffe. 

Baren har åben alle dage kl. 12:00-21:00.