Restaurant og fest på Comwell Sorø

Viet midt i en vinmark

Tænk sig, at blive viet midt i en vinmark! Oppe på en bakketop og med landlig idyl og skov og sø så langt øjet rækker. Velkommen til Comwell Sorø.

Stråtaget og de omgivende vinmarker emmer af romantik. Og med de smukke, rustikke træborde og buketter af markblomster er scenen sat til et mageløst (og uimodståeligt instagrammable!) bryllup på landet.

Comwell Sorø er et smukt hus med hyggelig, autentisk krostemning og lavt til loftet, opført for blot 30 år siden. Det betyder, at vi har alle tænkelige moderne faciliteter. Men det er ikke mindst vinmarkerne, der trækker og giver brylluppet ét af de anderledes og uforglemmelige øjeblikke. Så hvorfor tage til Sydfrankrig, når I kan tage til Sorø og få det hele?

Take away til nytårsaften

Nu kan du bestille en lækker nytårsmiddag og vinmenu fra køkkenet på Comwell Sorø. 

Vi byder på to forskellige lækre menuer til middagen og to forskellige vinmenuer. Lige til at tage med hjem og nyde på årets sidste aften. Bestilling af menuer skal være for minimum 2 personer, og bestillingsfristen er senest den 28. december kl. 12:00. 

Nytårsbestillinger til take away skal afhentes nytårsaften den 31. december mellem kl. 12.00-17.00 på Comwell Sorø.

Restaurant Solaris

På Comwell Sorø kan du nyde din mad i Restaurant Solaris, der er opkaldt efter den drue, vi dyrker på vinmarken lige udenfor.

Restauranten er indrettet i bistro-stil med en rå og afslappet atmosfære samt hyggelig belysning. Under dit måltid har du en fantastisk udsigt over vores vinmark og Pedersborg sø.

Menuen skifter løbende i forhold til de skiftende årstider og kokkenes inspiration. Alt er tilberedt på sæsonens friske råvarer og udstråler kokkenes kærlighed til mad. 

Den særlige begivenhed

På Comwell Sorø finder du smukke og eksklusive rammer til jeres bryllup, runde fødselsdag eller en anden særlig begivenhed. Vi er omgivet af den smukkeste natur, hvilket skaber en romantisk og afslappet atmosfære. Vores fest- og selskabslokaler kan tilpasses arrangementer af forskellig størrelse med op til 180 deltagere. 

Læs mere om Comwells generelle festkoncepter her: 

Har du spørgsmål til en særlig begivenhed, en fest eller lignende på Comwell Sorø? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: (+45) 57 835 600, eller du kan benytte formularen herover.

Bar der inviterer til hygge

I forlængelse af Restaurant Solaris finder du vores hyggelige bar, der er et naturligt samlingspunkt – uanset om du er her for at overnatte eller til et møde.

Her er altid liv og aktivitet, og du kan gå på opdagelse i vores store cocktailmenu eller vores spændende udvalg af gin eller nyde et godt glas vin eller en kop kaffe. 

Baren har åben alle dage kl. 12:00-21:30.

Bemærk: Henover sommeren tom. lørdag den 8. august, er vores bar åben torsdag til lørdag fra kl. 12.00 - 21.30. Fra mandag den 10. august er baren igen åben alle dage fra mandag til lørdag.