Konfirmationsfest for store og små på Comwell Sorø

Verdensklasse fest for verdens bedste konfirmand

Ingen tvivl om at din konfirmand fortjener det bedste. Selvom du måske ikke er den fødte festarrangør, så skal det ikke forhindre dig i at give din konfirmand den smukke og helstøbte fest, hun eller han fortjener!

5 grunde til at du skal skynde dig at booke konfirmation hos os:

  • I kan vælge jeres yndlingsretter fra festmenuen og sikre at alle gæster er mætte, glade og velforsynede.
  • Vi er med jer hele vejen, og vores erfarne festansvarlige gennemgår alt fra pynt til drikkevarer og særlige ønsker med jer, så I får lige præcis den fest familiens guldæg ønsker sig.
  • Hele familien - inklusive mor og far kan slappe af på festdagen - med vores erfaring i selskaber er der absolut nul stress, så du kan koncentrere dig om din konfirmand og den uforglemmelige konfirmationstale.
  • I får fede og ikke mindst unikke naturomgivelser med adgang til at udforske en vaskeægte vinmark - ikke noget man sådan lige glemmer.
  • Og når nu vi er ved omgivelserne.. Hos os er der perfekte forhold til at krudte de mindste festdeltagere godt og grundigt af. Meget smart når de voksne gerne vil nyde den vidunderlig menu, vi serverer for jer. De små skal uden tvivl nok samle masser af appetit også.

Konfirmation Selskabsbrochure