Restaurant Solaris

På vores nye smukke Restaurant Solaris sidder du i en afslappet atmosfære omgivet af grønne arealer og med udsigt til Sorø by, Pedersborg Sø og ikke mindst vores egen vinmark. Her dyrker vi druen Solaris, som vores restaurant er opkaldt efter.

Vores passion for friske råvare kommer let til syne både i udtryk, smag og ikke mindst på menukortet og alt sammen med kokkenes kærlighed til mad. Derfor har vores dygtige køkkenteam hele tiden fokus på den gode smag, økologi og den gode drue.

På Restaurant Solaris kan vi præsentere en lang række spændende vine, og vores vintjener hjælper gerne med valget af perfekte vine fra kælderkortet og andre drikkevarer, som vil komplimentere og højne den kulinariske oplevelse.

Information & kontakt

Restaurant Solaris
Abildvej 100
4180 Sorø

Åbningstider
Restaurant Solaris er åben mandag til lørdag fra kl. 18.00-21.30. Baren serverer mad mandag til lørdag fra kl. 12.00-21.30.

Bemærk: Henover sommeren til og med lørdag den 8. august, er Restaurant Solaris åben torsdag - lørdag fra kl. 18.00 - 21.30. Baren er ligeledes åben torsdag til lørdag fra kl. 12.00 - 21.30. Fra mandag den 10. august er både vores restaurant og bar igen åben alle dage fra mandag til lørdag.

Bordbestilling
Telefon +45 5783 5600 
Email hotel.soro@comwell.dk

reserver bord