Bryllup midt i en vinmark

Om bryllup på Comwell Sorø

Lokation
Sorø, Vestsjælland.

Max. antal gæster
200.

Antal værelser
93 værelser, max 186 sovende gæster.

Pris
Kuvertpris fra DKK 1.398 pr. person inkl. Velkomstdrink med snacks, 4 retter med husets vine, øl og vand ad libitum, fri bar med 3 slags cocktails og 3 slags drinks ad libitum, natmad.
Skønt dobbeltværelse med udsigt inkluderet.

Stråtækt landlig idyl, vinmarker, romantisk, autentisk


Vinmarken er skabt til vielse og bryllupsreception

Midt imellem de frodige vinstokke har vi bygget en stor træterrasse, hvor selve vielsen og en stemningsfyldt reception kan foregå - og hvor ikke mindst jeres bryllupsfotograf har mulighed for rigtig at boltre sig og få taget nogle flotte bryllupsbilleder. Og ingen af selskabets instagrammere kan dy sig for en tur i vinmarken!

Når I nu står dér i vinmarken, er det da sjovt at vide, at I kan vælge en velkomstdrink fremstillet på druerne omkring jer. En frisk, mousserende hvidvin, lavet på Champagne-metoden på en vingård syd for Kalundborg. Smagen er liflig, frisk og syrlig. Vores mousserende vin på den grønne Solaris-drue er en tilkøbsmulighed.

Druehøsten i oktober er noget, der får alle mand ud af huse hernede – alle giver et nap med. Til hverdag er det vinbonden, Jens Peter, som har været her lige så længe som huset, der går og passer det hele. Ham kan vi ikke mindst takke vores flotte, rustikke træborde for, som er med til at gøre idyllen fuldendt.

Men først bryllupsplanlægning

Succesfulde bryllupper har én fællesnævner – nemlig planlægning! Vores erfarne og yderst kompetente team sørger sammen med vores selskabskoordinator for at gennemgå alle de ønsker, I måtte have til lige netop jeres drømmebryllup. Sammen med selskabskoordinatoren og køkkenchefen, håndplukker I jeres unikke menu baseret på ønsker og budget. Comwell Sorø er kendt for et højt, gastronomisk niveau og vores herligt nørdede kokke. Køkkenchefen har Michelin-erfaring og løftestangen er bæredygtighed. Alle råvarer er derfor lokale eller i hvert fald ikke hentet længere væk end Jylland. Håndplukkede, velsmagende krydderurter fra vores store urtehave i vinmarken er et must, sommer og vinter. Vores økologiske kød får vi bl.a. fra Grambogaard og fjerkræet bl.a. fra Hopballemølle. Ønsker I f.eks. fjerkræ i stedet for sommerbuk, finder vi et lækkert, saftigt unghanebryst. Som i alt andet hos Comwell Sorø er fleksibilitet nøglen til succes.

Hvilket festlokale skal I vælge?

Vi har festlokaler i mange størrelser, det største, Holberg/Ingemann, er opkaldt efter d’herrer Ludvig og B.S., som boede i Sorø. Holberg/Ingemann og Pedersborg lokalerne har en betagende udsigt til vinmarken, skoven og Pedersborg Sø. Og hvad med borddækning? Vi dækker op som I ønsker. Med runde borde eller U-bord. Eller som trenden også peger på - langborde med ’tilfældige’ markblomster for at understrege stemningen af afslappet, landlig idyl. Duge, servietter og lys er hvide, men vi skruer op for den hyggelige landlige stemning med dæktallerkner i sort skifer, som klæder naturen omkring os.

Bryllupspynt og dekoration

Som udgangspunkt pynter I selv op og her er kroge og ophæng til det meste. Vi kan desværre ikke imødekomme ønsker om fakler og bålfade. Af hensyn til vores flotte stråtag må her ikke være åben ild inden for 200 m. Men vi kan leje elektriske fakler eller lyskæder, hvis I ønsker det.

Bryllup med regn, guld og rigdom

I tilfælde af det unævnelige, regn (!), har vi naturligvis en Plan B. Så kan vielsen foregå mindst lige så idyllisk under vores store stråtag - faktisk Danmarks største. Og husk så i tilfælde af Plan B, at regn på bryllupsdagen betyder, at guld og rigdom vil vælte ned i brudens skød.

Romantisk bryllupsfest med underholdning

Vores erfaring siger os, at festen altid begynder meget romantisk og ender i en abefest. Så fest bare løs! Når Niels W. Gades Brudevals er trådt og festen lakker mod enden, kan I trække jer tilbage til jeres værelse, som naturligvis er inkluderet i prisen. Vågn som Hr. og Fru til dagen-derpå-brunch og gaveudpakning i herlig afslappet stemning med resten af selskabet.

Vi glæder os til at se jer.