Forplejning og restauranter

Julefest - tæt på det hele

Hold årets julefest i fantastiske rammer, tæt på København og med plads til alle. Vi sørger for en overdådig julebuffet og den rette julestemning.

Forplejning med omtanke

God forplejning er en vigtig del af et succesfuldt møde eller konference. Vi lægger derfor stor vægt på kvaliteten af alt, der serveres hos os. Alt vi serverer er så vidt muligt nordisk kvalitet, lokalt produceret og økologisk.

Vi er en del af BC Hospitality Groups “Responsible Hospitality” strategi, og vores indkøb foretages altid med respekt for vores omverden.

Vi tilpasser menuen efter jeres behov og går aldrig på kompromis med smag og kvalitet. 

Stort udvalg af restauranter

Hos Comwell Conference Center Copenhagen har vi fire forskellige restauranter med hver deres særpræg, du/I kan vælge mellem:


 • The Treehouse:
  I restaurant The Treehouse tilbyder vi velsmagende oplevelser i hyggelige og flotte rammer. Restauranten er indrettet med fokus på design og funktionalitet og kan huse op til 235 gæster til middag, frokost eller fest.

 • B A S A L T:
  B A S A L T er placeret på AC Hotel Bella Sky Copenhagen. Menuen er raffineret, men det er prisen ikke. Retterne er en hyldest til naturen, smagsoplevelsen og ilden - derfor er det meste af maden tilberedt over bål.

 • SUKAIBA Copenhagen:
  På 23. etage, 76,5 meter over jordens overflade og med udsigt og Københavns skyline ligger Sukaiba Copenhagen. Menuen er japansk-inspireret, råvarerne er lokale og stemningen er livlig og international - en totaloplevelse, hvor de store aftener starter og slutter på toppen.

 • BM Restaurant:
  BM Restaurant ligger på AC Hotel Bella Sky Copenhagen og er hotellets buffetrestaurant. Den fungerer primært som morgenmadsrestaurant, men kan også benyttes i forbindelse med møder, konferencer eller til at afholde store middage eller events.    

Ansvarsfulde leverandører

Vi bruger bl.a. følgende leverandører:

 • Hopballe Mølle kylling:
  Hopballe Møller har fokus på dyrevelfærd og gode råvarer. Kyllingerne trives og har masser af plads til at røre sig.

 • Honning fra ByBi:
  Honning produceret på vores omkringliggende grønne områder, hvor der ikke bruges pesticider. Bierne passes af ByBi, der bl.a. rekrutterer biavlere blandt tilkommende flygtninge, langtidsledige og hjemløse.

 • Nordjysk Naturkød:
  Vores oksekød stammer fra Nordjysk Naturkød, som arbejder for at bevare og beskytte naturområder og landskaber i Nordjylland. Dyrene har et frit liv og er sunde, robuste og rolige.

 • Henrikfälts Gård:
  Vores svinekød kommer fra denne svenske og familiedrevne gård. Her er dyrevelfærd af højeste prioritet, og grisene er opdrættet under sunde og miljørigtige forhold.

 • Fisk med omtanke:
  Vi køber vores fisk med udgangspunkt i WWFs (Verdensnaturfonden) fiskeguide, som er en guide til at træffe de bæredygtige valg, når der indkøbes fisk.

 • Orang Utan kaffe:
  Orang Utan kaffe er en højkvalitetskaffe dyrket på Sumatra i et beskyttet naturområde, hvor der arbejdes på at bevare regnskoven og de truede orangutanger.

 • Mælk fra Øllingegaard Mejeri:
  Dette mejeri får deres mælk fra 11 økologiske landbrug på Sjælland. De lægger stor vægt på at sikre, at kvalitet og bæredygtighed gennemsyrer alle led i produktionen.