Information vedr. håndtering af Corona-situationen. Læs mere HER

Information vedr. håndtering af Corona-situationen.
Læs mere HER

Møder og konferencer i København

Møder og konferencer midt i København

Comwell Copenhagen Portside har 17 konference- og mødelokaler, alle med naturligt dagslys. Maksimumkapacitet i største konferencelokale er 375 personer i teateropstilling og 196 personer i klasselokale opstilling. Hotellets arkitektur bærer præg af de gamle pakhuse på havnen, og tilbyder moderne faciliteter, restaurant, bar og cafe, samt to grønne atriumgårde. Herudover er der et bredt udvalg af værelser til dine konferencegæster.

Se pdf med lokaleoversigt her

ALTERNATIVE MÅDE AT HOLDE MØDER PÅ

Med kun få meter til havnen har du og dine mødedeltagere mulighed for at udfordre hinanden i en række anderledes og sjove aktiviteter, der styrker samarbejdet og skaber nye fælles succesoplevelser. Vi har også et samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, der tilbyder sjove aktiviteter.

COMWELL PORTSIDE COPENHAGEN KAPACITETS- OG LOKALEOVERSIGT

VORES MEETINGDESIGNERE STÅR KLAR

I Comwell har vi haft MeetingDesigners siden 2004, og de er kernen i vores prisvindende mødekoncept. De holder sig løbende opdateret på de nyeste trends i mødebranchen, så de kan give dig den bedste rådgivning. 

Vi tager gerne del i: 

  • At planlægge dit møde og sætte fokus på formålet
  • Forslag til arbejdsmetoder og aktiviteter
  • Idéer til at engagere mødedeltagerne
  • Hvordan pauser bliver en aktiv del mødet
  • At forplejningen gør mere end blot at tilfredsstille sulten
  • Ideer til opfølgning der sikrer udbyttet af mødet.

FORPLEJNING MED OMTANKE

I Comwell drager vi omsorg for mennesker og miljø. Det kommer også til udtryk i den mad og de drikkevarer vi serverer for dig som gæst.

Hos os får du frisk og velsmagende mad lavet på bæredygtig vis. Hvert måltid består af masser af grønt, godt kød og hjemmebag, der sikrer, at du har energi og overskud til hele mødedagen. Med en mæt mave og et klart hoved er du et skridt nærmere et vellykket møde.

Vi prioriterer at arbejde med danske økologiske råvarer i sæson. Det giver dig den bedste smagsoplevelse, os den største arbejdsglæde og miljøet en bedre behandling.