Møder og konferencer i København

INTRODUKTIONSTILBUD: FÅ 20% RABAT

Fra januar 2021 kan du træde ind af dørene til Comwells nye hotel i København – Comwell Copenhagen Portside – der ligger i hjertet af Københavns nye og spændende bykvarter trælastholmen i Nordhavn.

På hotellet finder du blandt andet 484 værelser samt møde- og eventlokaler der alle har dagslys. Det personlige værtskab, madoplevelser af høj kvalitet, det prisbelønnede mødekoncept samt vores bæredygtige fokus vil du kunne genkende fra Comwells øvrige hoteller.

Vi tilbyder lige nu 20% introduktionsrabat på alle møde- og eventbookinger der afholdes på Comwell Copenhagen Portside i 2021. Bookingen skal ske inden 1. januar 2021. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter, kommission eller tilbud.  

Sådan benytter du tilbuddet

  • Kontakt os på tel. 70 274 274, fb@comwell.com eller online
  • Oplys koden INTRO PORTSIDE når du booker dit møde

Møder og konferencer midt i København

Comwell Copenhagen Portside har 17 konference- og mødelokaler, alle med naturligt dagslys. Maksimumkapacitet i største konferencelokale er 400 personer i teateropstilling og 196 personer i klasselokale opstilling. Hotellets arkitektur bærer præg af de gamle pakhuse på havnen, og tilbyder moderne faciliteter, restaurant, bar og cafe, samt to grønne atriumgårde. Herudover er der et bredt udvalg af værelser til dine konferencegæster.

Se pdf med lokaleoversigt her

ALTERNATIVE MÅDE AT HOLDE MØDER PÅ

Med kun få meter til havnen har du og dine mødedeltagere mulighed for at udfordre hinanden i en række anderledes og sjove aktiviteter, der styrker samarbejdet og skaber nye fælles succesoplevelser. Vi har også et samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, der tilbyder sjove aktiviteter.

Lokaleplan

VORES MEETINGDESIGNERE STÅR KLAR

I Comwell har vi haft MeetingDesigners siden 2004, og de er kernen i vores prisvindende mødekoncept. De holder sig løbende opdateret på de nyeste trends i mødebranchen, så de kan give dig den bedste rådgivning. 

Vi tager gerne del i: 

  • At planlægge dit møde og sætte fokus på formålet
  • Forslag til arbejdsmetoder og aktiviteter
  • Idéer til at engagere mødedeltagerne
  • Hvordan pauser bliver en aktiv del mødet
  • At forplejningen gør mere end blot at tilfredsstille sulten
  • Ideer til opfølgning der sikrer udbyttet af mødet.

FORPLEJNING MED OMTANKE

I Comwell drager vi omsorg for mennesker og miljø. Det kommer også til udtryk i den mad og de drikkevarer vi serverer for dig som gæst.

Hos os får du frisk og velsmagende mad lavet på bæredygtig vis. Hvert måltid består af masser af grønt, godt kød og hjemmebag, der sikrer, at du har energi og overskud til hele mødedagen. Med en mæt mave og et klart hoved er du et skridt nærmere et vellykket møde.

Vi prioriterer at arbejde med danske økologiske råvarer i sæson. Det giver dig den bedste smagsoplevelse, os den største arbejdsglæde og miljøet en bedre behandling.