Moderne og laid back bryllup i København

Om bryllup på Comwell Copenhagen Portside

Lokation
Nordhavn, København

Max. antal gæster
350 (ved langborde)

Antal værelser
445

Pris
Kuvertpris fra: DKK 998,- (standardpakke kan opgraderes)
Brudesuite ikke inkluderet, men særlig pris tilbydes

Bonusinfo
Comwells nye designhotel i Københavns Nordhavn
Spækket med design af bl.a. Mogensen, Wegner, Klint og Risom

ccp_restaurant_closeup-1

Moderne, urbant, hyggeligt

Hotellets atriumgårde er skabt til vielse og bryllupsreception

Vores tre grønne atriumgårde er sande have-heller. Skabt som en hyldest til de åbne kranrum man fandt i de gamle pakhuse. Og mageløse rammer til vielse eller bryllupsreception! Gårdene er indrettet med Bodil Kjærs smukke, uforgængelige design i egetræ. Og en blomstervæg danner baggrundstæppe til uimodståelige bryllupsbilleder (bare spørg Instagram’erne blandt jeres bryllupsgæster og jeres bryllupsfotograf!). Nyd udsigten omgivet af de mennesker I holder allermest af. Og følelsen af livets lykkelige lethed.

Regn med guld og rigdom

I tilfælde af det unævnelige, regn (!), har vi naturligvis en Plan B. Så kan vielsen foregå mindst lige så idyllisk indendørs. Og husk så i tilfælde af Plan B, at regn på bryllupsdagen betyder, at guld og rigdom vil vælte ned i brudens skød.

Men først lidt bryllupsplanlægning…

Kontakt os så snart I har sat en dato på jeres bryllup - og husk at være ude i god tid! Herfra aftaler vi et møde og en rundvisning, så I får et indtryk af, hvem vi er. Og vi hører om dét I kunne tænke jer. Det er også her vi taler om alle de gode ideer - og gør de bedste af dem flyvefærdige. Skal der f.eks. en food truck ind til natmaden. Alt kan lade sig gøre og alt kan skaffes, og vores erfarne team er med ’på den værste’. Og vi synes altid det er allersjovest at lave noget vi ikke har prøvet før!

’Tallerkensmækker’ bryllupsmenu

Vores køkken sprudler om kap med sæsonerne. Og vores bryllupsmenuer pirrer med pift af sødt, sundt, salt og savoury. Kødet kommer fra altid rare Troels fra Grambogaard. Det grønne er netop plukket og nippet fra træer og buske eller gravet op af jorden. Og fisken er lige hevet på land.

Til alle bryllupsmenuer hører husets vine. Alle skønne vine med liflig smag og bred appel. Men har I mod på andre spændende, overraskende og forfriskende vine, kan I for blot DKK 100,- per person opgradere vinvalget og lade vores sommerlierer guide jer. Vores vinkendskab stikker både dybt og bredt og ad skønne afveje.

Til bryllupsfesten tilbyder vi mobil bar med stort udvalg af øl og økologiske cocktails på taphaner - men naturligvis også almindelig bryllupsbar med cocktailtjener, hvis I foretrækker det.

Hvilket festlokale skal I vælge? Og hvilken bordækning?

Comwell Copenhagen Portside er det nye, stilrene designhotel og oplagte bryllupssted til det moderne, urbane bryllup. Tæt på byens buldrende buzz. Og langt fra det traditionelle bryllup.

Vi har festlokaler i fire størrelser. Det største har plads til max. 350 siddende ved langborde. Og alle vores festlokaler har højt til loftet med betagende lysindfald fra enorme vinduespartier, der går fra gulv til loft. Vi dækker som udgangspunkt op ved runde borde med hvide stofduge og -servietter, hvide lys og smukt, gråt og råt stentøjsservice og farverige tallerkner,

Bordpynt og dekoration

Less is a bless. Vi samarbejder med Stalks & Roots i Torvehallerne, hvis skønne, fantasifulde blomsteruniverser passer godt til vores stilrene lokaler. For når

bordene er dækket og klædt på til fest, behøver de ikke mere. Ønsker I at pynte op med anden bordpynt og dekoration, er I velkomne. Og vi gør det naturligvis gerne for jer mod et tillæg.

Stalks & Roots laver også de smukkeste brudebuketter og kranse til håret.

Og hold så en romantisk rabalderfest

Vores erfaring siger os, er festen altid begynder meget romantisk. Og ender i rabalderfest. Så fest bare løs! Og når Niels W. Gades Brudevals er trådt og festen lakker med enden, kan I trække jer tilbage til mageløse omgivelser på jeres værelse. Og vågne til dagen derpå-brunch og gaveudpakning i herlig afslappet stemning med resten af selskabet.

Alle veje fører til bryllup i vandkanten

Hop på M4, tag bussen eller snup et S-tog. Ja, om få år, når vores nye kanal er anlagt, kan I tilmed komme sejlende hertil og kaste anker i jeres bryllupslokale. Alle veje fører til bryllup og WOW i vandkanten!