4.3 / 5

Smag på det bedste af alle verdener

ccp_kitchen

Værsgo’ at træde indenfor

Værsgo’ at træde indenfor. Og se så lige en verden åbenbare sig! For en beliggenhed på Orientkaj siger næsten det hele. Det smager af udsyn og nysgerrighed. Stor kærlighed til fjerne himmelstrøg og alle de vidunderligt fremmede smagseksplosioner. Og modet til at sætte vores nordiske råvarer i en ny kontekst. Alt sammen med til at give smagen et pirrende smæk af noget nyt med knald på krydderierne.

Kom og smag på vores vidunderlige verdenskøkken.  Og det bedste af alle verdener.

ccp_food_closeup-4

Velkommen til veganere, vegetarer og hvem-som-helst

Vores overvejende grønne avantgarde-køkken taler til både veganer, vegetar, ja, hvem som helst. Og vi bor heldigvis midt i Københavns pulserende nordpol, hvor madmodet er stort og det grønne får al dén plads, det fortjener. Ikke kun i vores fyldige, mættende salater. Men som drivkraft i alt, hvad vi gør. F.eks. er hotellet næsten fri for flasker og tilbyder i stedet økologiske drikkevarer på tap.

kalve-fra-grambogard

Vi er grønne. Så vi er røde og hvide

Vi rejser ikke langt efter råvarer. Alt vores grønt er hevet op af jorden og plukket fra træer og buske i landets frodige køkkenhave og vi er på fornavn med alle vores dedikerede bondemænd, f.eks. Troels fra Grambogaard, der leverer vores kød. Vi ved, hvor tingene kommer fra og kender den gode historie bag. Og har sågar selv grønne fingre! Vi har nemlig vores egen svampefarm dyrket på overskydende kaffegrums og et minidrivhus med mikro-grønt.

ccp_food_closeup-6

Fra ét højdepunkt til et andet

Vi favner alle dagens højdepunkter med sanselige sceneskift. Du skal bare gå efter duften! Og hvad der ellers lykkeligt pirrer sanserne; lyden, lyset og alt dét, der sidder lige i øjet. Fra tidlig morgen til sen aften. I caféen napper vi tilmed natten med!

Vi markerer f.eks. overgangen fra fredagsfrokost til After Work-bar med DJ. Og skiftet fra frokost til eftermiddag med duften af friskbagt tærte.

ccp_food_closeup

Længe leve lokal-loyal!

Vi ved godt, vi har fået meget foræret. Vi er havnet lige midt i smørhullet, et levende og lokalt Århusgade-kvarter. Og i Københavns buldrende nordpol, der summer med sin berusende atmosfære og uimodståelige vibe. Så vi vil gerne give igen og være lokal-loyal. For nok er vi et stort, internationalt hotel. Men vi er også stedet du kan tage hen til simremad med familien, til fodbold på storskærm med bajere og burgere. Eller til filmaften med klassikere på skærmen og kræs i køkkenet. Må det lokal-loyale længe leve!

ccp_breakfast_room-1

Vi lover guld og grønt

Det er altid noget helt særligt at vågne til Comwells populære morgenmad. Bare duften af friskbrygget kaffe og te! Og de mange lækkerier på stribe, f.eks. specialiteter med egnens signatur.

På Comwell Copenhagen Portside supplerer vi med masser af det grønne guld, så ingen går forgæves. Og her er skønne alternativer til æg og bacon (men også æg og bacon). Kom f.eks. forbi og smag vores grillede gulerødder med yoghurt/mynte-dressing. Måske med et glas perlende weekend-bobler til?

Vi tager imod fra tidlig morgenstund klokken 6 med åbne arme og masser af nærvær. Uanset om du er A-, B- eller ’lidt længere om at komme ud af fjerene’-menneske.

ccp_mikrogront

Ryk frokosten ud i det grønne

Creme de la Creme a la Carte. Eller hop ud i det grønne med buffet og skønne, fyldige, mættende salater, der smager som bare. Vores frokost er velegnet til både til lille, hurtige måltid, frokostmødet - og til mødre på barsel. Igen kommer vi Jorden rundt på 80 smage (og lidt til!) Et lille drys af Mumbai her og en knivspids Jerusalem dér. Alt sammen med til at give det overraskende pift af sødt, sundt, salt og savory i vores verdenskøkken!

Tril endelig forbi. Hvad enten hjulene sidder på barnevogn, Christiania-cykel eller Tesla. Og nyd ikke mindst livet på vores store, overdækkede terrasse ved den nyanlagte kanal.

Vi serverer frokost fra kl. 11.30.

ccp_cafe

Take it away. 24Seven!

Caféen er dit nye to-go-to spot efter to go. Det hurtige, men nærende måltid. Smut forbi i en småforjaget frokostpause, i det store spisefrikvarter (og gerne også det lille) eller kom ind fra gaden. Og snup en kaffe, lidt kærlighed på flaske eller kildevand, en lun croissant, en fyldig, mættende salat eller en sandwich. Og skulle det trække ud med arbejdet, har vores café åbent alle døgnets 24 timer.

Al engangsservice er plastfrit og bæredygtigt, naturligvis.

ccp_restaurant

Hver dag har noget særligt

Nok bærer vi slips efter 17. Men stiveste puds betyder ikke stift! Tværtimod sætter vi en ære i den jordnære betjening, nærværet. Og den gode øjenkontakt. Glem alt om menuen i går og glæd dig til at se alt det struttende sæsonaktuelle i nye klæder i dag. Og sæt dig til bords i vores elegant indrettede restaurant, hvor dæmpet loungemusik understreger den intime stemning.

Dinner time begynder klokken 17.30.

fest-selskaber-bryllupsfest-firmafest-konfirmation-014

Haner af guld

Barens taphaner gør os næsten fri af flasker og er endnu et led i vores ønske om at tage bæredygtigheden skridtet videre. Men hanerne gør det også muligt at smage lidt forskelligt i bar og restaurant, f.eks. med vinbuffet, vin- eller boblesmagning. Cocktails fra Norhlund. Eller en ølmenu med godt fra det klassiske over i det mere legende. Humlen af det hele er, at du får det hele til en særdeles god pris.

Vi har naturligvis stor respekt for alle, der ikke ønsker alkohol og tilbyder skønne, sanselige alternativer. Både på tap og flaske.

ccp_bar

Bar og brætspil

International hotelbar-vibe møder lokal Århusgadekolorit. Og sød loungemusik opstår. Kig forbi og bank din ven eller nabo i brætspil. Eller nyd en cocktail fra Norhlund. Og lad den eventuelt få følgeskab af lækre snacks fra caféen.

comwell-restaurant-og-mad-0115

Portside pause-pleasure

Pausen. Det uundværlige break. Især når du ser, hvad vi forkæler jer med. En række utraditionelle serveringer af salt, sødt og sundt. Og naturligvis godt med grønt. Vi serverer det hele i bar og lobby så alle får glæde af hotellets atmosfærefyldte liv.

ccp_restaurant_closeup-4

Du er altid velkommen!

  • 06-11.30 Good morning
  • 11.30 - 17.30 Lunch & Lounge
  • 17.30 -22 Dinner
  • 22.00-01.00 Drinks & snacks fra cafeen