Prisvindende hoteller i Danmark

Spa-ophold

Wellness og afslapning

Tag på spa-ophold i foråret

Vores spa-ophold giver masser af velvære og tanker dig op på energi og overskud efter den lange vinter. Vi glæder os til, at vi kan slå dørene op til vores spa-faciliteter igen, og du kan sagtens booke spa-ophold til foråret allerede nu.

Ophold med koncerter

Forkælelse og koncerter

Koncertoplevelser i 2021

Vi har samlet alle vores tilbud på mindeværdige koncertophold til dig. Se alle vores spændende koncertophold i 2021.

Forkælelsesophold

Gourmet og forkælelse

Gourmetoplevelser i 2021

Hvis du sætter pris på hygge, forkælelse og en aften med en god middag, så skal du prøve vores forkælelsesophold.


Gavekort til Comwell

Hurtigt og nemt

Giv et gavekort, der skaber minder

Et gavekort til Comwell den perfekte gave. En gave der skaber minder, forkælelse, fordybelse, nye horisonter og ikke mindst glæde.  

Møde og konference i København

Konferencer og møder - Få professionel sparring til dit næste møde fra Comwells erfarne Meetingdesignere.
Åbner januar 2021

Comwell Copenhagen Portside

Fra januar 2021 kan du træde ind af dørene til Comwells nye hotel i København – Comwell Copenhagen Portside – der ligger i hjertet af Københavns nye og spændende bykvarter trælastholmen i Nordhavn    

God samvittighed

Omsorg for mennesker og miljø

Danmarks mest bæredygtige hotelkæde

Hos Comwell drager vi omsorg for mennesker og miljø. Vi vil være branchens foretrukne bæredygtige hotelkæde for vores gæster, medarbejdere og samarbejdspartnere. 

Coronavirus håndtering: Du kan være tryg, når du bor hos os

Vi har iværksat udvidede rengøringsprocedurer på alle hoteller.

Vi har opsat ekstra dispensere med hånddesinfektion på alle vores hoteller.

Vi har sikret god plads mellem bordene i vores restauranter.

Vi har sørget for fast-checkout, så du kan undgå kø, når du checker ud.

Møder og konferencer

Hos Comwell er vi specialiseret i at arrangere og afholde møder, konferencer og kongresser i alle størrelser. Vi kan facilitere alt fra det lille 2-personers møde til større møder, kurser, udstillinger, konferencer og kongresser.

Med 16 konferencehoteller, et kongrescenter og Centralværkstedet i Aarhus dækker vi hele Danmark. Alle vores hoteller har deres eget særpræg, stemning og atmosfære. De har dog alle det tilfælles, at de har en skøn beliggenhed, godt værtsskab og et professionelt personale, der står klar til at hjælpe dig med at opfylde dine ønsker.

Hoteller

Danmarks mest bæredygtige hotelkæde for 2. år i træk

Ifølge danskerne er Comwell den mest bæredygtige hotelkæde herhjemme. For 2. år i træk har vi modtaget prisen Sustainable Brand Index Awards.

Det er det hollandske analysebureau, SB Insight, der på 8. år har lavet den omfattende brugerundersøgelse i hele Norden og i Baltikum. Herhjemme har 5910 danskere deltaget i undersøgelsen, hvor de har tilkendegivet deres viden og holdning til 224 brands og deres arbejde med bæredygtighed inden for 23 forskellige kategorier.

Ser man på den samlede liste over alle undersøgelsens 224 brands, placerer Comwell sig i år på en 39. plads, hvilket er 27 pladser foran de nærmeste konkurrenter i hotelkategorien. 

Comwell Services

Vi arbejder vi hele tiden på at gøre dit ophold mere behageligt. Uanset om du er her for at deltage i et møde eller som overnattende gæst. Derfor tilbyder vi en række services på alle vores danske hoteller, så du kan føle dig hjemme, når du er ude.

Vi tilbyder:

 • Gratis Co-Work område til uformelle møder eller arbejde
 • Digitale løberuter
 • The Better Sleep – vælg din personlige hovedpude
 • Express Check Out
 • Gratis opladning af elbil *
 • Naturlige gæsteartikler fra Ecooking. 

* Gælder ikke Comwell H.C. Andersen Odense 

Comwell Club

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.

5% i bonuspoint på din samlede regning, når du overnatter.

Tilbud, koncerter og foredrag som kun er for clubmedlemmer.

Mad & drikke

Comwell har hoteller beliggende i hele Danmark med hver deres særegen charme og unikke placering. Det afspejler sig også i den mad vi serverer i vores restauranter, barer og til møder.

Vores køkkenchefer har fokus på velsmagende mad, der er tilberedt med en særlig passion for økologi. De prioriterer lokale, danske råvarer i sæson, da vi hos Comwell tror på, at det giver en den bedste smagsoplevelse og kvalitet. Så på Comwell kan du virkelig nyde ”smagen af Danmark”.

I Comwell har vi fået Det Økologiske Spisemærke i bronze på alle vores hoteller. 

Tilbud & Oplevelser

 • Spa & yoga
 • Sport & friluft
 • Gourmet
 • Koncerter & oplevelser

Fest & begivenheder

Vores hoteller har hver deres særpræg, stemning og atmosfære. En ting har de dog alle til fælles – nemlig det gode værtskab, service og professionelle personale.

Så uanset om du skal holde en stor firmafest, et romantisk bryllup, en rund fødselsdag, en konfirmation eller en helt anden særlig begivenhed – så får du mad og drikke i særklasse, høj service og hjælp til planlægningen.

SPAOPHOLD

Comwell har fire spahoteller, der alle lever op til høje standarder for kvalitet og service. Et spaophold hos os vil altid give dig mulighed for:

 • AquaSpa med hot tubs, sauna, pool m.m
 • Spabehandlinger udført af uddannede terapeuter, massører og kosmetologer
 • Menuer fokuseret på sundhed og bæredygtighed
 • Individuelle faciliteter såsom koldvandspool, thalassospa, saltvandspools mv.
 • Eksklusiv indrettede værelser
 • Lækre miljøer og lokationer

Nyt hotel i København i januar 2021

Comwell Copenhagen Portside

Comwell nye hotel opføres på Trælastholmen i området mellem lystbådehavnen bag Svanemølleanlægget og Copenhagen International School ved Skudehavnen. Kvarteret får vand til tre sider og udsigt til Øresund, og bliver om få år til en hel ny og attraktiv bydel – midt i København. 

Hotellet er tegnet af det prisbelønnede arkitektfirma, Arkitema Architects, der har ladet sig inspirere af havnens historiske pakhuse. Hotellet åbner januar 2021 og kommer til at rumme 484 værelser, 18 konference- og møderum, restaurant og bar.

Horizon Magazine

Læs vores nye magasin, Horizon, med nyheder indenfor hotel, ferie, konference og møder. Du kan finde et fysisk eksemplar på alle vores hoteller eller benytte nedenstående link.

Weekendophold

Søger du efter en weekendtur, har Comwell en rig variation af ophold, hvor I kan slappe af og opleve en masse sammen. Vi byder bl.a. på golfophold i skønne naturrige omgivelser, bæredygtigt gourmetophold, koncerter med overnatning og romantisk spaophold.  Få et indblik i vores smukke hoteller og de faciliteter som tilbydes.