Prisvindende sommerhoteller i Danmark

Smuttur

Spar 20%

Sommerovernatning med morgenmad

Tag en slapper i sommerferien, og nyd et hyggeligt hotelophold tæt på den smukke danske natur eller storbyens pulserende liv.

Smuttur Deluxe

Spar 20%

Overnatning med middag og morgenmad

Tag en ekstra lækker sommerferiepause, og nyd en 2-retters middag, overnatning og morgenmad på ét af vores dejlige hoteller. 

Sommerspa

Spar 20%

Spaophold med lækker 3-retters og morgenmad

Forkæl dig selv i sommerferien, og bliv veludhvilet på et af vores spahoteller med alt fra dampbad til udendørs spapark.

Forlænget smuttur

Spar 20%

Bo 4 nætter og betal for 3

Giv dig god tid til at udforske de mange sommeroplevelser, der venter lige uden for hoteldøren – Lige fra skovens stille ro til storbyens summen.

Sommermix

Klippekort til 5 overnatninger

SAMMENSÆT EN SOMMERFERIE

Comwell ”Sommermix” – et klippekort til 5 ophold og din mulighed for nemt at komme rundt og opleve hele Danmark.

Nye købsbetingelser

I trygge hænder

Annullerings-betingelser

Vi har valgt at gøre det så nemt som muligt for dig at ændre sommerferieplaner, når du booker din sommerferie hos Comwell. Det betyder, at du omkostningsfrit kan ændre din booking på vores sommerprodukter helt frem til ankomstdagen. 

Coronavirus håndtering: Du kan være tryg, når du bor hos os

Vi har iværksat udvidede rengøringsprocedurer på alle hoteller.

Vi har opsat ekstra dispensere til håndsprit til på alle vores hoteller.

Vi har sikret god plads mellem bordene i vores restauranter.

Vi har sørget for fast-checkout, så du kan undgå kø, når du checker ud.

Møder og konferencer

Hos Comwell er vi specialiseret i at arrangere og afholde møder, konferencer og kongresser i alle størrelser. Vi kan facilitere alt fra det lille 2-personers møde til større møder, kurser, udstillinger, konferencer og kongresser.

Med 16 konferencehoteller, et kongrescenter og Centralværkstedet i Aarhus dækker vi hele Danmark. Alle vores hoteller har deres eget særpræg, stemning og atmosfære. De har dog alle det tilfælles, at de har en skøn beliggenhed, godt værtsskab og et professionelt personale, der står klar til at hjælpe dig med at opfylde dine ønsker.

Hoteller

Vi er Danmarks mest bæredygtige hotelkæde

Ifølge danske forbrugere er Comwell Hotels den mest bæredygtige hotelkæde herhjemme. Derfor modtog vi i 2019 prisen ”Industry Leader 2019” i forbindelse med uddelingen af Sustainable Brand Index Awards 2019.

Det er det hollandske analysebureau, SB Insight, der har lavet en omfattende brugerundersøgelse, hvor de har spurgt 7.400 danske forbrugere om deres viden og holdning til bæredygtighed inden for 16 forskellige kategorier.

Ifølge dem er Comwell Hotels herhjemme suveræn førende i kategorien ”hotel”, når det gælder bæredygtighed, og vi er det 7. mest bæredygtige danske brand.

Comwell Services

Vi arbejder vi hele tiden på at gøre dit ophold mere behageligt. Uanset om du er her for at deltage i et møde eller som overnattende gæst. Derfor tilbyder vi en række services på alle vores danske hoteller, så du kan føle dig hjemme, når du er ude.

Vi tilbyder:

 • Gratis Co-Work område til uformelle møder eller arbejde
 • Digitale løberuter
 • The Better Sleep – vælg din personlige hovedpude
 • Express Check Out
 • Gratis opladning af elbil
 • Naturlige gæsteartikler fra Ecooking. 

Comwell Club

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.

5% i bonuspoint på din samlede regning, når du overnatter.

Tilbud, koncerter og foredrag som kun er for klubmedlemmer.

Mad & drikke

Comwell har hoteller beliggende i hele Danmark med hver deres særegen charme og unikke placering. Det afspejler sig også i den mad vi serverer i vores restauranter, barer og til møder.

Vores køkkenchefer har fokus på velsmagende mad, der er tilberedt med en særlig passion for økologi. De prioriterer lokale, danske råvarer i sæson, da vi hos Comwell tror på, at det giver en den bedste smagsoplevelse og kvalitet. Så på Comwell kan du virkelig nyde ”smagen af Danmark”.

I Comwell har vi fået Det Økologiske Spisemærke i bronze på alle vores hoteller. 

Tilbud & Oplevelser

 • Spa & yoga
 • Sport & friluft
 • Gourmet
 • Koncerter & oplevelser

Fest & begivenheder

Vores hoteller har hver deres særpræg, stemning og atmosfære. En ting har de dog alle til fælles – nemlig det gode værtskab, service og professionelle personale.

Så uanset om du skal holde en stor firmafest, et romantisk bryllup, en rund fødselsdag, en konfirmation eller en helt anden særlig begivenhed – så får du mad og drikke i særklasse, høj service og hjælp til planlægningen.

SPAOPHOLD

Comwell har fire spahoteller, der alle lever op til høje standarder for kvalitet og service. Et spaophold hos os vil altid give dig mulighed for:

 • AquaSpa med hot tubs, sauna, pool m.m
 • Spabehandlinger udført af uddannede terapeuter, massører og kosmetologer
 • Menuer fokuseret på sundhed og bæredygtighed
 • Individuelle faciliteter såsom koldvandspool, thalassospa, saltvandspools mv.
 • Eksklusiv indrettede værelser
 • Lækre miljøer og lokationer

Nyt hotel i København i januar 2021

Comwell Copenhagen Portside

Comwell nye hotel opføres på Trælastholmen i området mellem lystbådehavnen bag Svanemølleanlægget og Copenhagen International School ved Skudehavnen. Kvarteret får vand til tre sider og udsigt til Øresund, og bliver om få år til en hel ny og attraktiv bydel – midt i København. 

Hotellet er tegnet af det prisbelønnede arkitektfirma, Arkitema Architects, der har ladet sig inspirere af havnens historiske pakhuse. Hotellet åbner januar 2021 og kommer til at rumme 484 værelser, 18 konference- og møderum, restaurant og bar.

Horizon Magazine

Læs vores nye magasin, Horizon, med nyheder indenfor hotel, ferie, konference og møder. Du kan finde et fysisk eksemplar på alle vores hoteller eller benytte nedenstående link.

Weekendophold

Søger du efter en weekendtur, har Comwell en rig variation af ophold, hvor I kan slappe af og opleve en masse sammen. Vi byder bl.a. på golfophold i skønne naturrige omgivelser, bæredygtigt gourmetophold, koncerter med overnatning og romantisk spaophold.  Få et indblik i vores smukke hoteller og de faciliteter som tilbydes.