Sommermix - Fem valgfrie overnatninger med lækker morgenmad

Sammensæt en sommerferie, der er helt perfekt for dig

Nu introducerer Comwell ”Sommermix” – et klippekort til ophold og din mulighed for nemt at komme rundt og opleve hele Danmark til sommer.

Du får med Sommermix følgende:

  • Fem valgfrie overnatninger for 2 personer i delt standard dobbeltværelse på vores hoteller i hele landet
  • Morgenmadsbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter

Med vores klippekort, Sommermix, får du 5 klip til en værdi af kr. 738,- per klip. Hvert klip kan veksles til et ophold for 2 personer i et standard dobbeltværelse. Med Sommermix kan du nemt sammensætte en dejlig sommerferie, hvor du besøger et eller flere steder og bor hos Comwell på vores 15 hoteller i hele Danmark. Du vælger selv hvilket hotel og antal overnatninger. Og får du ikke brugt hele klippekortet denne sommer, gælder det i tre år frem. 

Betingelser for Sommermix klippekort

Klippekortet kan bruges til en overnatning med stor morgenbuffet for 2 personer i standard dobbeltværelse i sommerferien i perioden den 5. juni til 30. august 2020 samt i weekender, efterårsferie og vinterferie 3 år frem. Der vil være et begrænset antal værelser til rådighed pr. hotel. Klippekortet kan ikke benyttes på Comwell Kellers Park fredage og lørdage.

For at anvende dette tilbud skal du:

  1. Købe Sommermix her på siden, hvor klippekortet bliver sendt til din e-mail efterfølgende.
  2. Booke dit ophold her på siden. Ved check-ud på hotellet skal du vise receptionen dit købte Sommermix klippekort.

Værd at vide, når du køber Sommermix klippekort:

  • OBS: Comwell Kellers Park er udsolgt for booking af værelser med Sommermix klippekort frem til 15. august 2020. Herefter kan du igen booke værelse på Comwell Kellers Park med Sommermix klippekort.  
  • Når du køber dit klippekort, opkræves kr. 3.690,- på dit betalingskort, svarende til fem overnatninger ifm. vores særlige Sommermix klippekort.
  • For at reservere en overnatning med klippekort, skal du tilgå www.comwell.com/klippekort og reservere opholdet derigennem. Kun ved booking igennem dette link, kan klippekortet benyttes til afregning af opholdet.
  • Vi gør opmærksom på, at Sommermix-ophold med klippekortet skal garanteres med et betalingskort, hvilket er en lovmæssig sikkerhed for opholdet, bespisning i restaurant eller bar mm. Registreres opholdet med et debitkort, reserveres opholdsprisen (kr. 738,-) af kortudbyder i 30 dage. 
  • Et klip på Sommermix-klippekort dækker overnatning for 2 personer i et standard dobbeltværelse. Ved overnatning for mere end 2 personer, eller ved opgradering af værelse, opkræves yderligere afregning separat på hotellet ved afrejse.
  • Ang. overnatning med børn: Børn i alderen 0-2 år bor gratis, hvis de sover i deres forældres seng. Børn i alderen 3-11 år bor til halv pris med en ekstra opredning per barn på forældres værelse. 

   

Nyd sommeren på vores 15 dejlige hoteller

Kom hele sommerdanmark rundt

Mix det bedste, af alt dét den danske sommer har at byde på med et Sommermix. Landet ligger åbent for dig, så kom ud og fyld din ferie med solrige strandture, historiske hotspots og stemningsfyldte storbyer. Du er nemlig aldrig langt fra spændende sommeroplevelser, når du bor hos os. Og vi står altid klar til at tage os godt af dig, hvor end du checker ind. 

Et ophold hos Comwell er fyldt med høj kvalitet, når det gælder faciliteter, mad og service. Du kan sænke skuldrene og slappe af, for her er der styr på tingene, rent og en uhøjtidelig atmosfære. Vores medarbejdere er i øjenhøjde og kender lokalområdet. De hjælper dig til at finde de skjulte perler i området og giver dig forslag til hyggelige aktiviteter, du kan lave denne sommer. 

På hotellerne tilbyder vi dejlig mad med fokus på økologi og lokale specialiteter, som kan nydes med god plads – ude og inde. Vi har masser af fredelige og dejlige solhjørner.

Vi glæder os til, at hjælpe dig med at får den perfekte danske sommerferie.