Comwell Club fejrer fødselsdag med stor konkurrence!

Comwell Clubs fødselsdagskonkurrencen er slut for i år. Stor tak til alle jer, som har deltaget. Vi har trukket tre heldige vindere.

Gin Makers Dinner ophold den 6. maj på Comwell Sorø

  • Sylwia Hardenskou

Koncertophold med Mads Langer den 14. maj på Comwell H. C. Andersen i Odense

  • Connie Rytter

HverdagsSpa-ophold på Comwell Borupgaard

  • Amanda D. Hansen

  De heldige vindere oven for ønskes et stort tillykke! Vi håber, at de hver især får en dejlig oplevelse med deres præmier.

Hip hip hurra! Vind flotte fødselsdagspræmier

I år fejrer vi Comwell Clubs 11-års fødselsdag - og det gør vi med masser af god energi! For selvfølgelig holder vi ikke fødselsdag uden en hip hip hurrask konkurrence med de skønneste præmier til vores Comwell Club-medlemmer. Vi har udvalgt tre dejlige oplevelser hos Comwell, og du kan blive den heldige vinder af én af disse præmier:

Koncertophold for 2 personer til koncert med Mads Langer den 14. maj 2021 med ophold på Comwell H. C. Andersen Odense 

HverdagsSpa-ophold for 2 personer på Comwell Borupgaard, som gælder i hele 2021

Gin Makers Dinner-ophold for 2 personer på Comwell Sorø torsdag den 6. maj

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du er Comwell Club medlem. Hvis ikke du allerede er club-medlem, kan du tilmelde dig i forbindelse med konkurrencen. Husk at deltage i konkurrencen senest mandag den 8. marts 2021.

Sådan deltager du: Du deltager i konkurrencen ved at give dine svar på et par spørgsmål herunder på siden. Vi trækker de tre heldige vindere i midten af marts. Vinderne bliver kontaktet direkte af Comwell og vil blive offentliggjort på websiden her.  

Du kan se konkurrencebetingelserne her