Charity event der gav grund til at SMILe

03 november 2022

Mere end 300.000kr lykkedes det at indsamle, da SMILfonden og Comwell Holte inviterede til et event i velgørenhedens og gastronomiens tegn. Overskuddet går ubeskåret til SMILfondens julemission, som er at skabe julestemning og glæde for børn, der er indlagt med alvorlige og kroniske sygdomme.  

Af Mia Klit Jakobsen

Torsdag den 27. oktober var der godt gang i den på hotel Comwell Holte. 140 spændte gæster deltog i aftenens middag med efterfølgende auktion. Med andre ord; en festlig aften med et vigtigt formål. Aftenens vært, stifter af og direktør for SMILfonden, Sisse Fisker, bød velkommen og satte kursen for aftenens indsamling.  

Sammen er vi stærkest
Det er ingen hemmelighed, at ildsjæle er et must, når der skal stables velgørenhedsarrangementer på benene. Derfor er det en sand glæde at opleve, når så mange dedikerede mennesker bakker op. Fire af Comwells dedikerede køkkenchefer havde i aftenens anledning skabt hver deres ret til menuen, og så var festlighederne i gang. Hoteldirektør Peter Feddersen på Comwell Holte og hele hans engagerede team var med til at give gæsterne en forrygende oplevelse med netværk, gastronomi, indsamling, musik og festivitas. Det flotte resultat af aftenens auktion er vidnesbyrd om, at sammen er vi stærkest og en vigtig påmindelse om vigtigheden af fællesskab i en alvorlig tid.

Et samarbejde, der skaber SMIL
Siden 2018 har Comwell været samarbejdspartner med SMILfonden, hvis velgørende arbejde støttes i form af samarbejde om events og blandt andet SMILcamps for alvorligt syge børn og unge. Her danner Comwells hoteller rammen om dage med fuldt fokus på hygge, nærvær, uforglemmelige oplevelser og et tiltrængt afbræk i en hverdag, som ellers er mærket af bekymringer samt op og nedture. 

Foruden det faste samarbejde med SMIL støtter Comwell Knæk Cancer

SMILFONDEN CHARITY EVENT 2022