SMILfonden og Comwell Holte

Charity event der gav grund til at SMILe

SMILcamp_Kolding_uge_26_SML_34951_Foto_Janne_Haslund (1).JPG

Festlig aften med et vigtigt formål

Mere end 300.000kr lykkedes det at indsamle, da SMILfonden og Comwell Holte inviterede til et event i velgørenhedens og gastronomiens tegn. Overskuddet går ubeskåret til SMILfondens julemission, som er at skabe julestemning og glæde for børn, der er indlagt med alvorlige og kroniske sygdomme.  

Af Mia Klit Jakobsen

Torsdag den 27. oktober var der godt gang i den på hotel Comwell Holte. 140 spændte gæster deltog i aftenens middag med efterfølgende auktion. Med andre ord; en festlig aften med et vigtigt formål. Aftenens vært, stifter af og direktør for SMILfonden, Sisse Fisker, bød velkommen og satte kursen for aftenens indsamling.  

Sammen er vi stærkest
Det er ingen hemmelighed, at ildsjæle er et must, når der skal stables velgørenhedsarrangementer på benene. Derfor er det en sand glæde at opleve, når så mange dedikerede mennesker bakker op. Fire af Comwells dedikerede køkkenchefer havde i aftenens anledning skabt hver deres ret til menuen, og så var festlighederne i gang. Hoteldirektør Peter Feddersen på Comwell Holte og hele hans engagerede team var med til at give gæsterne en forrygende oplevelse med netværk, gastronomi, indsamling, musik og festivitas. Det flotte resultat af aftenens auktion er vidnesbyrd om, at sammen er vi stærkest og en vigtig påmindelse om vigtigheden af fællesskab i en alvorlig tid.

Et samarbejde, der skaber SMIL
Siden 2018 har Comwell været samarbejdspartner med SMILfonden, hvis velgørende arbejde støttes i form af samarbejde om events og blandt andet SMILcamps for alvorligt syge børn og unge. Her danner Comwells hoteller rammen om dage med fuldt fokus på hygge, nærvær, uforglemmelige oplevelser og et tiltrængt afbræk i en hverdag, som ellers er mærket af bekymringer samt op og nedture. 

Foruden det faste samarbejde med SMIL støtter Comwell Knæk Cancer

Jesper Rais

Årsresultat: Comwell Hotels satte omsætningsrekord i 2023

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har i dag offentliggjort ESG-rapportering og årsresultat for 2023. Med en omsætning på 1.290,6 mio. kr. kan kæden skrive det ind i historien som den højeste nogensinde. Som del af årsrapporten udgiver Comwell også rapport på 2023’s ESG-mål og -aktiviteter, som afspejler et stort fokus på rejsen mod en mere bæredygtig hoteldrift på tværs af alle hoteller.
SMILcamp_Kolding_uge_26_SML_34951_Foto_Janne_Haslund (1).JPG

Comwell og SMILfonden skaber unikke oplevelser for alvorligt syge børn

Siden 2017 har Comwell samarbejdet med SMILfonden for at give familier med alvorligt og kronisk syge børn og unge et lille pusterum fra en ellers presset hverdag. Comwell og SMILfonden forsøger sammen at skabe rammerne for, at udsatte familier får en vigtig pause fra sygdom med forkælelse og fællesskab med ligesindede. Mange af disse familier har aldrig haft mulighed for at tage på ferie, fordi besøg på hospitalet og sygdom fylder i deres hverdag.
Comwell Borupgaard

Jesper Rais

Comwell Hotels vinder bæredygtighedspris for 6. år i træk

Endnu engang har 12.000 danske forbrugere peget på Comwell Hotels som den hotelkæde i Danmark, de opfatter som den mest bæredygtige. Derfor tildeles Comwell nu for 6. år i træk den europæiske bæredygtighedspris Sustainable Brand Index™ Award. Prisen er netop uddelt ved den svenske analysevirksomhed SB Insights’ årlige prisuddeling, hvor Comwell placeres som nummer 48 ud af i alt 253 danske virksomheder.