🇹undefined

🇹undefined

SMILfonden og Comwell Holte

Charity event der gav grund til at SMILe

Festlig aften med et vigtigt formål

Mere end 300.000kr lykkedes det at indsamle, da SMILfonden og Comwell Holte inviterede til et event i velgørenhedens og gastronomiens tegn. Overskuddet går ubeskåret til SMILfondens julemission, som er at skabe julestemning og glæde for børn, der er indlagt med alvorlige og kroniske sygdomme.  

Af Mia Klit Jakobsen

Torsdag den 27. oktober var der godt gang i den på hotel Comwell Holte. 140 spændte gæster deltog i aftenens middag med efterfølgende auktion. Med andre ord; en festlig aften med et vigtigt formål. Aftenens vært, stifter af og direktør for SMILfonden, Sisse Fisker, bød velkommen og satte kursen for aftenens indsamling.  

Sammen er vi stærkest
Det er ingen hemmelighed, at ildsjæle er et must, når der skal stables velgørenhedsarrangementer på benene. Derfor er det en sand glæde at opleve, når så mange dedikerede mennesker bakker op. Fire af Comwells dedikerede køkkenchefer havde i aftenens anledning skabt hver deres ret til menuen, og så var festlighederne i gang. Hoteldirektør Peter Feddersen på Comwell Holte og hele hans engagerede team var med til at give gæsterne en forrygende oplevelse med netværk, gastronomi, indsamling, musik og festivitas. Det flotte resultat af aftenens auktion er vidnesbyrd om, at sammen er vi stærkest og en vigtig påmindelse om vigtigheden af fællesskab i en alvorlig tid.

Et samarbejde, der skaber SMIL
Siden 2018 har Comwell været samarbejdspartner med SMILfonden, hvis velgørende arbejde støttes i form af samarbejde om events og blandt andet SMILcamps for alvorligt syge børn og unge. Her danner Comwells hoteller rammen om dage med fuldt fokus på hygge, nærvær, uforglemmelige oplevelser og et tiltrængt afbræk i en hverdag, som ellers er mærket af bekymringer samt op og nedture. 

Foruden det faste samarbejde med SMIL støtter Comwell Knæk Cancer

Madspildspris overraekkes til Comwell Hotels

Madspildspris går til Comwell Hotels

Et stort arbejde med at reducere madspild i alle led i fødekæden. Med den begrundelse modtager Comwell Hotels den fornemme madspildspris ”Stræberen”. Prisen er stiftet af De Samvirkende Købmænd (DSK) og hylder mennesker og virksomheder, der gør en forskel i kampen mod madspild.

Comwell er aktuel med ny uddannelse: ’Green Chef’

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har – som led i koncernens ambitiøse ESG-plan – lanceret en uddannelse for Comwells kokke. Uddannelsen hedder Green Chef. Første hold af kokke har netop gennemført begge moduler med stor succes. Green Chef har fokus på optimal råvareudnyttelse, mindre madspild og flere planterige retter, som Comwell arbejder fokuseret med, og som i høj grad drives af medarbejderne i de enkelte hotelkøkkener. Det kræver et højt fagligt niveau hos alle.

En motiveret koks mad smager bedst

Kom med Comwells køkkenchefer på tur, når de hiver tre dage ud af kalenderen og sammen tager ud i det ganske land for at eksperimentere med nye, planterige smagsoplevelser.