SMILfonden og Comwell Holte

Charity event der gav grund til at SMILe

Festlig aften med et vigtigt formål

Mere end 300.000kr lykkedes det at indsamle, da SMILfonden og Comwell Holte inviterede til et event i velgørenhedens og gastronomiens tegn. Overskuddet går ubeskåret til SMILfondens julemission, som er at skabe julestemning og glæde for børn, der er indlagt med alvorlige og kroniske sygdomme.  

Af Mia Klit Jakobsen

Torsdag den 27. oktober var der godt gang i den på hotel Comwell Holte. 140 spændte gæster deltog i aftenens middag med efterfølgende auktion. Med andre ord; en festlig aften med et vigtigt formål. Aftenens vært, stifter af og direktør for SMILfonden, Sisse Fisker, bød velkommen og satte kursen for aftenens indsamling.  

Sammen er vi stærkest
Det er ingen hemmelighed, at ildsjæle er et must, når der skal stables velgørenhedsarrangementer på benene. Derfor er det en sand glæde at opleve, når så mange dedikerede mennesker bakker op. Fire af Comwells dedikerede køkkenchefer havde i aftenens anledning skabt hver deres ret til menuen, og så var festlighederne i gang. Hoteldirektør Peter Feddersen på Comwell Holte og hele hans engagerede team var med til at give gæsterne en forrygende oplevelse med netværk, gastronomi, indsamling, musik og festivitas. Det flotte resultat af aftenens auktion er vidnesbyrd om, at sammen er vi stærkest og en vigtig påmindelse om vigtigheden af fællesskab i en alvorlig tid.

Et samarbejde, der skaber SMIL
Siden 2018 har Comwell været samarbejdspartner med SMILfonden, hvis velgørende arbejde støttes i form af samarbejde om events og blandt andet SMILcamps for alvorligt syge børn og unge. Her danner Comwells hoteller rammen om dage med fuldt fokus på hygge, nærvær, uforglemmelige oplevelser og et tiltrængt afbræk i en hverdag, som ellers er mærket af bekymringer samt op og nedture. 

Foruden det faste samarbejde med SMIL støtter Comwell Knæk Cancer

senkarriere.png

”Alderen er vores arbejdsstyrke”

Når tiden nærmer sig pensionsalderen, melder spørgsmål om fremtid, muligheder og begrænsninger i arbejdslivet sig for mange. Hos Comwell er alderen dog ingen hindring for at have karrieredrømme sent i livet – eller at følge dem. Heller ikke hos de tre tjenere, 65-årige Jørgen, 60-årige elev Ole eller 58-årige Helge.
CKO_Anne-Beth Madsby2.jpg

Comwell Kolding modtager pris for sit sociale ansvar

I Comwell Hotels går medarbejdere på arbejde hver dag for at gøre en forskel – en forskel for gæsterne og for hinanden. Et af de vigtigste fokusområder for arbejdskulturen i hotelkæden er at skabe et miljø, hvor der er plads til alle uden diskrimination. Comwell Kolding har netop høstet anerkendelse for et nærværende og imødekommende arbejdsmiljø fra Kolding Kommune med tildeling af prisen SammenomJOB.
Portræt_Mikkel Espensen.jpg

Jeg laver ærlig mad til madelskere

Den nye køkkenchef for Comwell i Holte er i fuld gang med at sætte Comwell Holte på det gastronomiske landkort. Opskriften er sublimt smagende retter med fokus på det grønne.