Comwell henter ny marketingchef fra rejsebureau

02 marts 2022

Han har rejst på alle verdens kontinenter på nær Sydpolen. I fremtiden får han et solidt kendskab til Danmark, når han tiltræder stillingen som marketingchef i Comwell Hotels. Den danske hotelkæde har ansat Jacob Grewe Bentzen, der kommer fra en lignende stilling i rejsebureauet Kilroy, til at sikre Comwells fortsatte stærke positionering i det danske marked.

Med en baggrund i firmaer som Ogilvy, SAS, Tryg og senest Kilroy, kommer Comwells nytiltrådte marketingschef, Jacob Grewe Bentzen, med en solid erfaring inden for forretningsudvikling, datadrevet marketing og strategisk kommunikation.

I Jacob Grewe Bentzens optik er styrken ved god markedsføring da også lige dele god strategi, kreativitet og resultater, og han ser derfor frem til de nye udfordringer i Comwell:

”Jeg glæder mig først og fremmest meget til at lære Comwell og alle mine nye kolleger bedre at kende, og sikre at Comwell har en tydelig profil i markedet, samt at brandet også står stærkt i fremtiden. Det bliver spændende at bidrage med at udvikle forretningen på både kort og lang sigt ved at skabe oplevelser, der har værdi for kunderne, og så er det jo spændende at arbejde i en virksomhed, der har den grønne omstilling som en del af deres strategi,” siger Jacob Grewe Bentzen.

Jacob har således arbejdet med en lang række stærke brands både med en B2B- og B2C-tilgang, og ofte med et stærkt digitalt udgangspunkt.

”Vi er utrolige glade for at kunne byde Jacob velkommen til Comwell. Han kommer med en stor portion viden, kompetencer og erfaring, som skal bidrage til at styrke Comwells position yderligere på det danske hotel- og konferencemarked. Vi har en række spændende initiativer på vej, og Jacob skal sammen med resten af marketingteamet sikre at vi fortsat er relevante for vores gæster og partnere,” udtaler Comwells kommercielle direktør, Michael Hansen.

Jacob Grewe Bentzen er 48 år og uddannet HD-A ved CBS. Han er født og opvokset i København og bor i dag på Frederiksberg sammen med sin kone og deres tvillinger på 8 år. Han har deltaget i Eremitageløbet 20 gange og løbet fire maratonløb, og i ørene er der oftest fransk rapmusik. På hjemmebanen kombineres de mange udenlandsrejser ofte med interessen for mad og vin. Både hvad angår viden, de geografiske kontraster og diversiteten i smagsoplevelsen.

Jacob Grewe Bentzen er tiltrådt stillingen som marketingschef og afløser Pernille Blom, der har valgt at fortsætte sin karriere på DTU.