Hotelejendom i Korsør solgt til 3F

13 april 2021

I/S Tårnborg Parkhotel af 17. marts 1998, der ejer ejendommen hvorfra Comwell Hotels driver Comwell Korsør, har besluttet at sælge bygningerne, hvorfor Comwell Hotels stopper med at drive hotellet med årets udgang.

Der har gennem de seneste uger været spekulationer omkring et potentielt salg af ejendommen, hvorfra Comwell driver konference- og spahotellet, Comwell Korsør. Ejeren af ejendommen, I/S Tårnborg Parkhotel af 17. marts 1998, har nu bekræftet, at de har indgået aftale med 3F om købet af ejendommen, der fremadrettet skal bruges som intern kursusejendom for 3F.

3F overtager ejendommen per 1. januar 2022, hvilket betyder, at med udgangen af december 2021 stopper Comwell med at drive hotelaktivitet fra ejendommen. 

”Vi har været utrolig glade for at drive Comwell Korsør gennem de sidste 10 år, og jeg synes, at vi har fået skabt nogle rigtig gode resultater og tiltag sammen med organisationen. Derfor er det også med en vis portion vemod, at vi skal stoppe med at drive hotelaktivitet i ejendommen. Heldigvis er det ikke et farvel til Korsør, da vi fortsat driver Comwell Klarskovgaard i byen. Vi er i øjeblikket ved at kigge på, hvordan forretningskonceptet fremadrettet skal være her, og vi forventer bl.a., at der skal være åbent om sommeren, hvilket ikke har været tilfældet tidligere,” udtaler koncernchef, Peter Schelde, der samtidig understreger, at gæsterne ikke kommer til at mærke det forestående salg.

Hoteldirektør, Mikkel Kroustrup, er ikke i tvivl om, at Comwell fortsat vil spille en central rolle i området.

”Jeg tror på, at stedets unikke placering midt i skoven med udsigt til vandet vil appellere til rigtig mange møde- og hotelgæster oven på en lang tid med corona, hvor naturen er kommet til at spille en større rolle i vores hverdag. Stedet blev i tidernes morgen specialbygget til møder, kurser og konferencer og blev opført i de allerbedste materialer. Den kvalitet kombineret med stedets beliggenhed tror jeg kommer til at få en helt ny betydning i fremtiden, ligesom mange fortsat vil benyttet hotellet til særlige begivenheder og fester,” siger hoteldirektør, Mikkel Kroustrup, der lover masser af spændende og nye aktiviteter på Comwell Klarskovgaard, som Comwell-koncernen er medejer af. 

For yderligere information eller interview – kontakt venligst undertegnede.

De bedste hilsener
Simon Verheij
PR & Communication Specialist
Comwell Hotels
T. +45 3010 8244 / M. sive@comwell.dk