Kom med på walk and talk i Bygholm Park

13 marts 2023

I midten af januar slog Comwell Hotels dørene op til overnatninger, møder, konferencer og selskaber på Comwell Bygholm Park i Horsens – hotelkædens seneste skud på stammen i hotelporteføljen. En smuk, gammel herregård, der straks leder tankerne tilbage til fordums storhed, hvor adelfolk havde sin daglige gang på stedet.

Horsens Borgmester Peter Sørensen var inviteret med til det arrangement, hvor nøglerne blev overdraget fra bygningsejer Calum til Comwell. I samme forbindelse var Peter Sørensen også inviteret med på en walk and talk med koncernchef i Comwell Hotels, Peter Schelde. Turen fandt sted i den omgivende grønne park i det flotte januarsollys. Borgmesteren understregede blandt andet, at han er glad for, at endnu en stor hotelkæde nu er kommet til Horsens.

”Først og fremmest varmer det mit horsensianske hjerte, at den gamle herregård i Bygholm Park får et stort løft i både udseende og funktionalitet. Det er et sted med gode og vigtige minder for mange borgere i byen. Og så gavner det vores erhvervsliv, så jeg er selvfølgelig glad for at have fået Comwell til byen” fortæller Peter Sørensen.

Byens bedste hotel

I øjeblikket er vi i gang med en gennemgående renovering af Comwell Bygholm Park, og efter sommeren 2023, kan Comwells gæster opleve storheden på herregården i rammer af moderne hotelfaciliteter.

”Vi håber, at alle vores gæster på Comwell Bygholm Park vil bruge parken aktivt, når de opholder sig hos os – fx til en forfriskende walk and talk, som den, borgmesteren og jeg var ude på. Vi fik en god snak om, hvad det betyder for Comwell at indtræde i en fantastisk by i rivende udvikling som Horsens,” lyder det fra Peter Schelde, som uddyber:

”Det er vores klare intension at blive byens bedste hotel, der gør en reel forskel for både erhvervsliv og lokalbefolkning. Vi vil tilbyde byen de bedste rammer – som lokalt mødested til en middag eller i vores Co-Work-område, hvor lokale og erhvervsfolk kan sætte sig og arbejde uden beregning, til livets store fester og ikke mindst som det foretrukne møde- og konferencested i området.”

Comwell Bygholm Park er åbent under hele renoveringsperioden, der vil foregå i etaper og under stor hensyntagen til hotellets gæster. 

Læs mere om planerne og tankerne bag indretning og istandsættelse her.

Walk & Talk med Horsens borgmester og koncernchef for Comwell