Comwell henter ny salgsdirektør fra Scandinavian Airlines

Michael Hansen tiltræder stillingen som salgsdirektør i Comwell Hotels, hvor han skal stå i spidsen for hotelkædes salgsaktiviteter i Danmark og Sverige. 

Michael Hansen, 46 år, kommer senest fra en stilling som Head of Sales Danmark hos Scandinavian Airlines, hvor han har haft det overordnet ansvar for salget på det danske marked og ikke mindst arbejdet med flyselskabets største erhvervskunder og rejsebureauer. Ligeledes har Michael en solid erfaring fra den finansielle sektor efter en årrække i forsikringsbranchen. Michael Hansen sidder desuden i dag bestyrelsen i Cruise Copenhagen.  

Michael Hansen ser frem til at blive en del af Comwell Hotels:
”Jeg kender Comwell som et yderst velrenommeret brand i hotelbranchen, som er værdsat for deres høje standard. Så jeg glæder mig til at videreudvikle det gode produkt og til samarbejdet med medarbejderne i Salg og resten af koncernen såvel som Comwells mange loyale kunder,” siger Michael Hansen.

Som salgsdirektør i Comwell får han ansvaret for Comwells salgsaktiviteter i Danmark og Sverige, hvor han blandt andet skal videreudvikle og implementere nye salgstiltag, der skal være med til at sikre Comwell en stærkere profil, en større andel af markedet og en voksende omsætning.

Michael Hansen er Cand.merc. i jura fra CBS.  Han bor i Skovlunde sammen med sin kone og to drenge og tiltræder stillingen som salgsdirektør mandag den 5. august, hvor han samtidig indgår i koncernledelsen i Comwell såvel som Direktionen. Han tiltræder stillingen som salgsdirektør efter Henrik Hjorth, der tidligere på året blev udnævnt som ny strategidirektør.