Hoteldirektør for Comwells første hotel i København udpeget

Pressemeddelelse - 28. marts 2019

Hotelchef, Chren Vilander Thomsen, er blevet udpeget som hoteldirektør for Comwells første og største hotel – Comwell Copenhagen Portside – der er under opførelse i Nordhavn i København. Chren Vilander Thomsen har siden 2014 været ansat som hotelchef på Comwell Køge Strand.

I øjeblikket skyder Comwell Copenhagen Portside i vejret i den nye bydel i Nordhavn i København. Men selvom hotellet først åbner i august 2020, så påbegynder arbejdet med rekruttering og driftsplanlægning allerede nu.

Til at løfte den store opgave og for at sikre det nye hotel i København en succesfuld drift fra start har Comwell Hotels udpeget den 45-årige hotelchef, Chren Vilander Thomsen. Med sig tager han mange års hotelerfaring, der blandt andet tæller 10 år hos Arp Hansen Hotel Group og Room Division Manager i forbindelse med åbningen af henholdsvis Bella Sky og Wakeup Copenhagen, inden han blev udnævnt til hotelchef på Comwell Køge Strand, som han også var med til at åbne, efter Comwell Hotels overtog hotellet i januar 2014.

Ny hotelchef på Comwell Køge Strand
Det bliver, Pernille Pokriva, der, som nyudnævnt hotelchef for Comwell Køge Strand, overtager roret og ansvaret for hotellet ved Køge Bugt efter Chren Vilander Thomsen.

Pernille Pokriva har været ansat som MeetingDesignchef på Comwell Køge Strand siden 2014. Hun har tidligere været hotelchef for First Hotel Mogenstrup Kro og Hotel Vinhuset og ligeledes har været ansat som salg- og marketingchef på Roskilde Kongrescenter.