Hun passer på Comwells ansigt udadtil

7. august 2019

Linn Evensen Nielsen er muligvis Danmarks og dagens yngste 30 års jubilar. Hun begyndte sin karriere i Comwell, da hun fik praktikplads som kontorpiccoline tilbage i 1989. I dag – 30 år senere – er hun ansvarlig for hele Comwells visuelle ansigt og kommunikation udadtil.

Det stod ikke lige skrevet i sandet, at den 17-årige pige fra Vejen skulle gøre karriere i hotelbranchen. Men efter kun 14 dage i praktik på det nye og flotte Scanticon-hotel i Kolding, gik hun hjem med en ansættelseskontrakt. Her 30 år senere kan dagens jubilar se tilbage på en imponerende karriere i Comwell Hotels, hvor hun blandt andet har været kongressekretær, marketingkoordinator, marketingansvarlig for spa og siden 2014 Brand Manager for alle Comwells 17 hoteller og venues.

Tilbage i februar måned 1989 skrev jeg en ansøgning til det nye, flotte og store hotel i Kolding, som dengang hed Scanticon, om at komme i erhvervspraktik. Jeg fik et brev retur om, at de glædede sig til at byde mig velkommen den 28. marts 1989. Jeg mødte ind, spændt og nervøs på hvad det mon var for et sted – og faldt jo pladask for den verden. Da jeg afsluttede min 14 dages praktikperiode, gik jeg hjem med en kontrakt på at starte som kontorpiccoline efter sommerferien, og mine tanker om at tage på highschool i USA blev sat på standby,” fortæller Linn E. Nielsen.

Hun vogter nidkært på Comwells kerneværdier
Linn beskrives af sine kollegaer som en omsorgsfuld person, der ikke alene har en ufattelig stor historisk viden om Comwell, men også nærer stor omsorg for koncernens mange gæster. Hvorfor hun altid tænker ”hvordan vil jeg som gæst selv gerne have det?”, når hun sammen med sine kollegaer udvikler nye koncepter. Her fornemmer hendes kollegaer straks, at hun vogter nidkært over Comwells kerneværdier og brand.

Efter 30 år i samme firma og med mange forskellige kasketter på gennem årene, synes det også uvirkeligt for jubilaren, at der er gået så stærkt.

”Det er på en måde uvirkeligt og en smule ufatteligt, at der den 8. august er gået SÅ mange år. Men sikke nogle år og hvilken fantastisk rejse. Jeg kan kun anbefale unge mennesker at arbejde i hotelverdenen. Der er uanede muligheder og udfordringer, de dejligste kolleger og en hverdag fyldt med skønne gæster.”

I sin fritid lader Linn sine kunstneriske åre få frit spil. Derfor ses hun ofte foran et lærred med pensel og maling, hvis hun da ikke lige er hoppet op på sin mountainbike for at cykle i skoven.

Linn Evensen Nielsen er 47 år og er født i Brørup. I dag bor hun sammen med sin mand, Michael, i Vejen. Sammen har de to børn – Simon på 18 år og Smilla på 14 år.