Nyhed

Kendt ansigt bliver hotelchef for Comwell Korsør

25. januar 2019

Louise Hauge Gliese er tiltrådt stillingen som hotelchef på Comwell Korsør. Louise er et kendt ansigt i Slagelse Kommunes erhvervsliv og formand for VisitVestsjælland. Med den nye stilling bliver hun således hotelchef for begge Comwells hoteller i Korsør.

Comwell Hotels har besluttet at sammenlægge den overordnede ledelse for Comwell Korsør og Comwell Klarskovgaard. Derfor tiltræder Louise Hauge Gliese som hotelchef for begge Comwells hoteller i Korsør.

Louise tiltrådte stillingen som hotelchef for Klarskovgaard i 2014 og har siden da været med til at revitalisere hotellet ved Korsør Lystskov, fået optimeret forretnings- og arbejdsgange og skabt gode relationer til erhvervslivet.

Louise Hauge Gliese ser frem til de nye udfordringer: 

"Der ligger et stort potentiale i området omkring Korsør. Byen ligger centralt i landet og kan derfor samle gæster til møder og konferencer fra både øst og vest. Det potentiale skal vi have udnyttet. Jeg fornemmer, at der blæser gode vinde i forhold til at arbejde for et fælles mål, så vi sammen kan løfte hele regionen og tiltrække flere møde- og konferencegæster samt turister. De to hoteller kan noget meget forskelligt, men jeg ser en stor synergi mellem dem. Det bliver en virkelig spændende proces at arbejde med," siger Louise Hauge Gliese.

Louise Hauge Gliese er 47 år og bosat i Korsør. Foruden sin rolle som hotelchef er hun også formand for VisitVestsjælland. Hun er yderst aktiv i den lokale volleyballklub, VK Vestsjælland, både på banen og i bestyrelsen og arbejder tæt sammen med Volleyball Danmark omkring landsholdskampe i Slagelse Kommune – senest i forbindelse med afvikling af to landsholdskampe i Antvorskovhallen, hvor alle spillere, dommere, træner og crew, var indlogeret på de to Comwell- hoteller.