Aspargesaften

  • 5-retters middag
  • Vinmenu
  • Overnatning
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
Book nu
Fra kr. 1.298,-
pr. person

Vi fejrer sæsonens asparges

Vi inviterer dig til en dejlig aften med fokus på de sæsonaktuelle asparges fredag den 24. maj 2019.  Du får serveret en udsøgt 5-retters aspargesmenu med nye friske asparges. Hertil serveres en smagfuld vinmenu med 5 udvalgte vine.

I det moderne og afslappede brasserie venter der dig en anderledes og spændende madoplevelse med fokus på nytænkning og kvalitet. Her kan du følge med i kokkenes forberedelser i det store åbne køkken, hvor al mad bliver tilberedt fra bunden. Du kan dufte og fornemme, hvordan der kræses for råvarerne og måltidet som helhed. Det giver mad, der både vækker og glæder sanserne.

Kombineret med den smukke beliggenhed ved Vaserne og Rude skov - har du tillige udsigt til smuk natur både fra restauranten og den store, dejlige terrasse.

Med i pakken får du overnatning på Comwell Holte og stor lækker morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Om hotellet: Comwell Holte ligger i naturskønne omgivelser ved Rude Skov kun 15 km fra Københavns centrum og tæt på Nordsjællands seværdigheder. Hotellet er et spændende arkitekttegnet hus i forskudte planer, der bygningsmæssigt er integreret i det smukke, grønne og kuperede terræn, der omgiver hotellet. I Nordsjælland er der masser af muligheder for at opleve kunst, kultur og sjov. Tag fx på et besøg på kunstmuseet Louisiana, Dyrehavsbakken eller Experimentarium, som byder på forlystelser og sjov for hele familien. 

Faciliteter: Restaurant, bar med bistrokort, stor have, udendørs terrasse, pejsebar, opholdsstue med billard og spil, petanquebane, cykeludlejning, gratis WiFi, gratis parkering