Cirkusrevy 2019

  • Kaffe & kage ved ankomst
  • 2-retters Cirkusrevy-middage i Brasseriet på Comwell Holte
  • A-billet til Cirkusrevyen 2019 lørdag kl. 21.00 på Dyrehavsbakken
  • Bustransport til og fra Dyrehavsbakken
  • 1 drink i pausen pr. person
  • Overnatning på Comwell Holte fra lørdag til søndag
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
Book nu
Fra kr. 1.649,-
pr. person

Knivskarp komik og underholdning i særklasse

Så rejses teltet igen på Dyrehavsbakken, og det er tid til endnu en forrygende sæson af Cirkusrevyen. Holdet til næste års Cirkusrevy er sat, og der er lagt op til knivskarp komik og underholdning i særklasse, når Lise Baastrup vender tilbage, og den garvede revykunstner Karsten Jansfort slutter sig til holdet.

Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard og Henrik Lykkegaard udgør den erfarne kerne, når endnu en sæson af hele Danmarks Cirkusrevy løber af stablen i 2019. 

I Revy-pakken får du en a-billet til lørdagsforestilling, drink i pausen, transport til/fra Dyrehavsbakken, 2-retters middag, overnatning og stor morgenbuffet.

Lørdagsforestillinger:

Juni: 15. juni, 22. juni, 29. juni
Juli: 06. juli, 13. juli, 20. juli, 27. juli
August: 03. august, 10. august, 17. august, 24. august

Der er et begrænset antal pladser. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og eksisterende reservationer.

Om hotellet: Comwell Holte ligger i naturskønne omgivelser ved Rude Skov kun 15 km fra Københavns centrum og tæt på Nordsjællands seværdigheder. Hotellet er et spændende arkitekttegnet hus i forskudte planer, der bygningsmæssigt er integreret i det smukke, grønne og kuperede terræn, der omgiver hotellet. I Nordsjælland er der masser af muligheder for at opleve kunst, kultur og sjov. Tag fx på et besøg på kunstmuseet Louisiana, Dyrehavsbakken eller Experimentarium, som byder på forlystelser og sjov for hele familien. 

Faciliteter: Restaurant, bar med bistrokort, stor have, udendørs terrasse, pejsebar, opholdsstue med billard og spil, petanquebane, cykeludlejning, gratis WiFi, gratis parkering