Ecooking event på Portside

Selvforkælelsesaften i hudens og skønhedens tegn (UDSOLGT!)

  • Let tapas anretning og bobler
  • Inspirerende oplæg fra Mary C. Namagambe og Tina Søgaard
  • Hudpleje vejledning, workshop, tips og tricks til en skønnere hud
  • Konkurrence på aftenen - Vind et gavekort til Comwell på kr. 2.000,-
  • Goodiebag
  • 30% på Ecookings hudplejeprodukter
  • Bemærk! Der er kun et begrænset antal billetter til dette event
Kr. 249,-
pr. person

Beauty og bobler

Kom til en selvforkælelsesaften i hudens og skønhedens tegn torsdag den 25. august 2022 kl. 18.30 på Comwell Copenhagen Portside

Comwell Club medlemmer sparer kr. 50,- på adgangsbilletten til dette event. Medlemmer får det til kr. 249,- (normalpris kr. 299,-). Bemærk der kun er et begrænset antal billetter til dette event! (UDSOLGT!)

Ecooking og Comwell inviterer til en hyggelig aften med let tapas anretning, bobler og inspirerende indlæg fra Tina Søgaard, stifter og indehaver af Ecooking samt Ecookings ambassadør Mary C. Namagambe. Mary er iværksætter, jurist, aktivist og en solstråle. Hun er også CEO for sin egen virksomhed, She for She Pads.

Vind et gavekort til Comwell! På aftenen afholder vi en konkurrence, hvor du kan blive den heldige vinder af et gavekort til Comwell på kr. 2.000,- 

Spar 30% på Ecooking

Udover en masse ny viden om hud og skønhed, vil du også kunne få kyndig hjælp og vejledning om den ideelle pleje til din hud. På dagen vil der være goodiebags (værdi kr. 500,-) til alle fremmødte samt 30% rabat på bestilling af Ecookings produkter.

Bemærk

Når du bestiller billetter til dette event, trækker vi pengene på dit betalingskort med det samme. Billetter kan ikke refunderes og der kan ikke betales med Comwell gavekort eller Comwell Club point.

Få et kig indenfor

Find hotellet her