rs22379_rs16155_13019_721a13f07eeb7f6-lpr

Miniferie - forlænget ophold med 3-retters middag

  • Ophold på 3 dage og 2 nætter
  • Begge aftener kan du nyde en 3-retters middag eller buffet, sammensat af vores køkkenchef
  • Overnatning
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
  • Husk at booke bord på forhånd, så vi kan imødekomme det tidspunkt, du ønsker at tage plads i restauranten
  • Spar 15% på opholdet ved ankomst fredage og lørdage i oktober og mandag til lørdag i uge 42
Spar 15%
Vælg værelse for pris

Bliv forkælet med et forlænget ophold med middag begge aftenener

Træk vejret. Heeeelt ned i storetåen. Og find ro til to- eller fler’somhed. Til nærvær, forkælelse og hygge. Ja, simpelthen bare til fortjent pusterum. 

På en miniferie får du tid til rigtigt at slappe af og slippe hverdagen lidt længere. Med opholdet får du to overnatninger i et dejligt værelse. Begge aftener serverer vi en 3-retters middag eller buffet af sæsonens friske råvarer, sammensat af vores køkkenchef, som du kan nyde i hotellets restaurant. Og hver morgen kan du se frem til vores velkendte store morgenbuffet med masser af økologiske og lokale specialiteter.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et miniferie-ophold.

Som Comwell Club-medlem får du eksklusivt 15% i rabat på dit miniferieophold! Tilbuddet gælder ved ankomst fredag og lørdag i hele oktober, samt mandag til lørdag i uge 42.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Priserne kan variere alt efter valgte værelsestype og ankomstdato. Der kan forekomme hoteller eller dage, som ikke er tilgængelige for booking med det pågældende tilbud, pga. stor efterspørgsel og begrænset antal værelser.

Værd at vide om opholdet

Der er et begrænset antal værelser tilgængelige pr. dag med dette tilbud på vores hoteller. Pga. stor efterspørgsel på udvalgte hoteller, kan nogle datoer være fuldt optaget og derfor desværre ikke tilgængelige for booking med dette tilbud. Tilbuddet gælder med ankomst fredag og lørdag i hele oktober, samt mandag til lørdag i uge 42.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Rabatten er fratrukket de viste priser, og priserne varierer alt efter valgt hotel og valgt ankomstdato.

Miniferie-opholdet kan bookes på følgende hoteller Comwell Holte, Comwell H.C. Andersen Odense, Comwell Hvide hus Aalborg, Comwell Kolding, Comwell Køge Strand, Comwell Middelfart, Comwell Roskilde, Comwell Sorø, Comwell Rebild Bakker, Comwell Aarhus og Comwell Copenhagen Portside.

På Comwell Middelfart, Comwell Holte, Comwell Roskilde, Comwell Aarhus, Comwell Kolding, Comwell H.C. Andersen Odense, Comwell Køge Strand og Comwell Copenhagen Portside er restauranten lukket om søndagen i oktober. Og på Comwell Rebild Bakker og Comwell Sorø er restauranten lukket søndag den 23. oktober.

Se gældende annulleringsbetingelser for vores ophold her

Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club-point, som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.