rs25684_comwell_fall_raisfoto_5316-lpr

Overnatning med morgenmad

  • Overnatning
  • Morgenbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter
  • Dobbelt op på club-point ved ankomst alle weekender i oktober og i hele uge 42
Vælg værelse for pris

Tid til at slappe af og nyde efteråret i Danmark

Tjek ind på et af vores hoteller ved skov, sund, bælt eller bakker, og oplev naturen i smukke efterårsfarver. Eller bo midt i storbyens summen, med plads til shopping og sjov.

Ved ankomst alle weekender i oktober og i hele uge 42, får du dobbelt op på club-point, når du booker her på siden. Hvis du ikke allerede er medlem af Comwell Club, kan du tilmelde dig, når du booker opholdet.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Priserne kan variere alt efter valgte værelsestype og ankomstdato. Der kan forekomme hoteller eller dage, som ikke er tilgængelige for booking med det pågældende tilbud, pga. stor efterspørgsel og begrænset antal værelser.

Værd at vide om opholdet

Der er et begrænset antal værelser tilgængelige pr. dag med dette tilbud på vores hoteller. Pga. stor efterspørgsel på udvalgte hoteller, kan nogle datoer være fuldt optaget og derfor desværre ikke tilgængelige for booking med dette tilbud. Tilbuddet gælder for ankomst fredag, lørdag og søndag i hele oktober, samt i hele uge 42.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Rabatten er fratrukket de viste priser, og priserne varierer alt efter valgt hotel og valgt ankomstdato.

Opholdet kan bookes på følgende hoteller Comwell Borupgaard, Comwell Holte, Comwell H.C. Andersen Odense, Comwell Hvide Hus Aalborg, Comwell Kellers Par, Comwell Kolding, Comwell Kongebrogaarden, Comwell Køge Strand, Comwell Middelfart, Comwell Roskilde, Comwell Sorø, Comwell Rebild Bakker, Comwell Aarhus og Comwell Copenhagen Portside.

Hvis du ønsker at spise middag på hotellet om aftenen, anbefaler vi, at du bestiller bord i restauranten i god tid i forvejen. Vi kan desværre ikke garantere, at vi på dagen har plads til flere gæster i vores restaurant om aftenen.

På Comwell Middelfart, Comwell Holte, Comwell Roskilde, Comwell Aarhus, Comwell Kolding, Comwell H.C. Andersen Odense, Comwell Køge Strand, Comwell Copenhagen Portside er restauranten lukket om søndagen i oktober. Og på Comwell Rebild Bakker og Comwell Sorø er restauranten lukket søndag den 23. oktober.  

Se gældende annulleringsbetingelser for vores ophold her

Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club-point, som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.