_solaris-druen-hosten-2018-comwell-soro-foto-jakob-vind-(2)-fit

Vinmarken på Sjælland

  • Kaffe og kage ved ankomst
  • Vinsmagning
  • 5-retters middag eller buffet sammensat af vores køkkenchef
  • Kaffe, avec og sødt efter middagen
  • Overnatning
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
Vælg værelse for pris
Rabatten er fratrukket den viste pris

Efterårs-getaway ved vinmarkerne

Oppe på bakken over Sorø, søerne og vinmarken ligger smukke Comwell Sorø. Et moderne og stilrent hotel med charmerende stråtag og fokus på skandinavisk design. Med egen vinmark og frugtlund er hotellet en klasse for sig.

Som Comwell Club medlem, sparer du 20% på vores populære Solaris-ophold på Comwell Sorø i uge 42. 

Der er der sørget for det hele. Ved ankomst kan du nyde en friskbrygget kop kaffe eller vores egen te, sammen med køkkenets søde fristelser. Før middagen kan du komme med vores tjenere ud i vinmarken, og høre fortællingen om vores egen vinmark og produktion af Solaris druerne. Vi byder bl.a. på et glas dansk produceret vin af netop Solarisdruerne, inden vores køkkenchef serverer en lækker 5-retters middag i Restaurant Solaris. 

Aftenen afsluttes med en dejlig kop kaffe, hjemmelavede chokolader fra egen chocolatier og en lille én fra vores store avec og rom-bar. Her kan vi naturligvis anbefale vores helt egen avec, lavet på Solaris.

Dagen derpå vågner du op til en skøn morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Se de gældende annulleringsbetingelser for vores ophold her.      

Om hotellet: Kærlighed til mad, passion for råvarer og et bankende hjerte for gæstfrihed er essensen af Comwell Sorø, der ligger midt i Sjællands smukke natur med skøn udsigt til skove og søer. De mange faciliteter på og omkring Comwell Sorø giver mulighed for både aktive og afslappende ophold. Lige uden for hotellet indbyder naturen til cykel-, løbe- eller vandreture og frokost i det fri. Sorø by byder på kultur, historie og shopping i de hyggelige gader. 

Faciliteter: Restaurant med udsigt, bar med bistrokort og udsigt, udendørs terrasse, vinmark, urtehave, opholdsstue med billard og spil, cykeludlejning, gratis WiFi, gratis parkering.

Værd at vide:

    Comwell generelle afbestillingsbetingelser gælder. Læs mere her.

Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point, som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

Er du ikke Comwell Club medlem, kan du tilmelde dig når du booker eller lige her

Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Uanset om du bor på et af vores hoteller flere gange om måneden i forbindelse med dit job, eller om du nyder et ophold et par gange om året, så er et medlemskab hos Comwell Club en fordel. 

Du optjener point på alle ophold booket direkte hos Comwell Hotels, og du får en bonusnat, når du har overnattet 8 gange.

Tilmeld dig her 

Få et kig indenfor