skaldyrsaften-event-restaurant-nordsjaelland-helsingor-3000

Overdådig skaldyrsaften med ophold på Comwell Kolding

  • Gourmet fisk- og skaldyrsbuffet
  • Et glas velkomstbobler
  • Overnatning i standard dobbelværelse
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
  • Dato: lørdag den 28. august 2021

Er du til havets lækkerier?

På Comwell Kolding har vores køkkenchef forberedt en aften i fiskens (og skaldyrets) tegn. Nyd en overdådig fisk- og skaldyrsbuffet fyldt med bl.a. østers, muslinger, jomfruhummere, krabber, sushi, kolde fiskeanretninger samt varme tilberedninger af sæsonens friske fangst

Datoer:

  • Lørdag den 28. august 2021 kl. 18.00

Efterfølgende kan I slappe af med en overnatning i hotellets dejlige værelser standardværelser og vågne op til en lækker morgenbuffet.

Forholdsregler ift. coronavirus
Vi følger naturligvis alle gældende regler og retningslinier fra sundhedsmyndighederne ift. forebyggelse af corona-virus. Det indebærer bl.a. tilgængelighed af håndsprit, borddækning og afstand mellem gæster, styring af ind- og udgang til middag samt styring af antal gæster samlet. Du er altid velkommen til at kontakte hotellet og høre nærmere, hvis du har specifikke spørgsmål til dette.

Værd at vide 

Når du køber denne pakke, trækker vi beløbet med det samme på dit kreditkort. Købet kan ikke refunderes, og der kan ikke betales med Comwell Club-point eller gavekort. Ved en evt. aflysning på baggrund af COVID-19 restriktioner fremsat af myndighederne, vil du naturligvis få dine penge retur. 

Se de gældende annulleringsbetingelser for vores ophold her.        

Få et kig indenfor

Find hotellet her