cbo_spa_rs24455_comwell_raisfoto_5357-fit-1601906324

HverdagsSpa ophold

 • Adgang til AquaSpa og fitnessrum
 • Lån af spahåndklæde, badekåbe og badetøfler
 • Velkomstdrink
 • 3-retters middag eller buffet sammensat af vores køkkenchef
 • Overnatning på hverdage, mandag til torsdag
 • Stor morgenbuffet med lokale specialiteter
 • Bemærk prisen varierer, afhængigt af det valgte hotel
FRA kr. 799,-
pr. person i delt standard dobbeltværelse

Forkælelse i hverdagen

Nu kan hverdagene blive ekstra dejlige og afslappede. Her får du nemlig den laveste pris på spaophold på vores tre spahoteller i Danmark: Comwell Borupgaard, Comwell Korsør og Comwell Kellers Park.

Ved ankomst får du fri adgang til vores AquaSpa med dejlige spafaciliteter. Her finder du blandt andet indendørs pool, boblebad og sauna og udendørs spapark.

Om aftenen byder vi på 3-retters middag eller buffet sammensat af vores køkkenchef, som serveres i vores hyggelige restaurant. Efter en god nats søvn, kan du nyde vores store morgenbuffet med lokale og økologiske specialiteter, indtil det er tid til at tjekke ud... frisk og veludhvilet, og klar til hverdagen.

Bemærk: Hvis du ønsker at booke tid til behandlinger i forbindelse med dit spa-ophold, vil det være en fordel at booke disse på forhånd, hvis du vil være garanteret en tid til behandling.

Der gælder særlige regler for børn i vores AquaSpa. Kontakt hotellet for nærmere info. Bemærk, at der ikke er adgang for børn under 12 år i spaafdelingen.

Værd at vide:

 • Tilbuddet gælder ved ankomst mandag til torsdag, i uger uden for ferieperioder
 • De viste priser er pr. person for to personer i et delt standard dobbeltværelse. Ved udsolgt af standard dobbeltværelser på datoen, vises pris ved opgraderet værelse med tillæg.
 • Der er et begrænset antal værelser tilgængelige per dag med dette tilbud på hvert hotel. Pga. stor efterspørgsel kan nogle datoer være fuldt optaget og derfor desværre ikke tilgængelige for booking med dette tilbud. 
 • Prisen varierer alt efter valgte hotel 
 • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.
 • Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold.

Adgang til spa-område i forbindelse med COVID-19:

 • Grundet COVID-19 tilbyder vi vores gæster timeslots til spaområdet.
 • Bemærk, at du altid er velkommen til også at benytte spafaciliteterne på afrejsedagen efter check-ud helt frem til kl. 12.00.
 • Du kan læse om alle vores forholdsregler ift. coronavirus her.

  Se de gældende annulleringsbetingelser for vores ophold her.    

Book dit HverdagsSpa ophold her

cbo_spa_rs24455_comwell_raisfoto_5357-fit
Sjælland

Borupgaard

FRA kr. 899,-
pr. person i delt standard dobbeltværelse
_hotel-comwell-korsoer-spa-025
Sjælland

Korsør

FRA kr. 799,-
pr. person i delt standard dobbeltværelse
_hotel-spa-kellers-park-vejle-1017
Jylland

Kellers Park

FRA pris kr. 999,-
pr. person i delt standard dobbeltværelse

Vores spa-hoteller i Danmark

På Comwell Borupgaard i Nordsjælland har du mulighed for at slippe hverdagen for en stund, mens du nyder godt af vores udsøgte spa & wellness, der byder på afslapning for både krop og sind. 

Nyd blandt andet Danmarks første bretchelbath, der både virker beroligende og mentalt stimulerende, vores spapark med natursauna, vores AquaSpa med saltsauna og bliv beriget med fornyet energi og ren forkælelse af din krop.

Hos Comwell Hotel Korsør midt i Danmark byder vi på lækre spafaciliteter og spabehandlinger i rolige og afslappede omgivelser. Vores mange forskellige faciliteter byder på forkælelse og er med til at få dig til at slappe af og samle ny energi til både krop og sind.

Du kan bl.a. nyde vores spahave med to store udendørs hottubs, vores natursauna eller vores indendørs AquaSpa med varmvandspool, sauna, dampbad og meget andet, der gør underværker for både din krop og dit velvære.

På Comwell Korsør har vi vores egne terapeuter, der alle er professionelt uddannet og løbende bliver videreuddannet. Vi kan derfor tilbyde dig mange forskellige behandlinger, uanset om du ønsker en ansigtsbehandling, fodbehandling eller parbehandling.

hotel-comwell-korsor-029

På Comwell Kellers Park tilbyder vi nogle af landets mest stilfulde og lækre spafaciliteter beliggende med en helt unik udsigt over Vejle Fjord. Du finder ikke et smukkere sted i Danmark, hvor du kan nyde spafaciliteter og unikke omgivelser på en og samme tid. 

Vi slog i februar 2020 dørene op til et helt nyt AquaSpa område, der byder på oplevelser udover det sædvanlige. Glæd dig bl.a. til et helt nyt termisk område med shower walk, urtesauna, kurbad og sandstrand med lysterapi. Desuden har vi udendørs boblebad, dampbad, indendørs pool og koldtvandskar og mange andre lækre spafaciliteter, der byder på afslappende oplevelser for alle kroppens sanser.

_hotel-spa-kellers-park-vejle-1006

Glæd dig til at opleve vores AquaSpa faciliteter