anders-blichfeldt

Intimkoncert med Anders Blichfeldt på Comwell Sorø fredag den 6. august

  • Aperitif
  • 3-retters middag sammensat af vores køkkenchef
  • Kaffe/te
  • Siddepladser til intimkoncert med Anders Blichfeldt 6. august 2021
  • Overnatning i standard dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
Kr. 1.298,-
pr. person ved to personer i dobbeltværelse

Oplev Anders Blichfeldt i intimkoncert

Oplev altid nærværende Anders Blichfeldt med hans charmerende optræden, når han kommer forbi Sorø og giver intimkoncert på Comwell Sorø.

Der bliver grinet, sunget med, og fældet en lille tåre blandt publikum, når Anders Blichfeldt optræder. Det ved enhver, der har oplevet ham tidligere. Sådan bliver også denne gang, for Anders elsker at underholde os og sætter altid sin egen person forrest, når det skal gå ud over nogen. Humoristisk, nærværende og super musikalsk. Vi får de store Big Fat Snake hits, vi hører om mødet med Elvis’ band, om Toppen af Poppen, om at være far til 4 og være gift i over 30 år, om stalkere, om livet på landevejen, og om at nå en alder, hvor man pludselig er TV vært på TV2 Charlie, og stadig har mod på nye eventyr.   

I opholdet her med intimkoncert med Anders Blichfeldt byder vi på aperitif, lækker 3-retters koncertmenu sammensat af vores køkkenchef, efterfulgt af kaffe og te. Efter middagen starter intimkoncerten med Anders Blichfeldt. Efter koncerten kan du se frem til en overnatning og en stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter. 

Koncertopholdet er på Comwell Sorø fredag den 6. august 2021.

Pris: Koncertopholdet koster kr. 1.298,- pr. person i delt dobbeltværelse.
Bemærk at koncertophold er forudbetalt og ikke kan annulleres. Opholdet refunderes i tilfælde af flytning el. aflysning, hvis det påkræves af evt. restriktioner fra myndighederne.  

Værd at vide om koncertpakken:

  • Der er et begrænset antal pladser til salg. Du kan ikke vælge pladser til koncerten. Du får tildelt en plads på dagen. 
  • Koncertpakken betales ved booking og kan ikke annulleres. 
  • Der kan ikke benyttes gavekort eller club-point som betaling for dette ophold.
  • Ved en evt. aflysning på baggrund af COVID-19 restriktioner fremsat af myndighederne, vil du naturligvis få dine penge retur.

Forholdsregler ift. coronavirus: 

Det er vores vigtigste opgave at give vores gæster en god, tryg og sikker koncertoplevelse. Vi følger naturligvis alle gældende regler og retningslinier fra sundhedsmyndighederne ift. forebyggelse af corona-virus. Det indebærer bl.a. indretning af lokale ift. bord-/stoleopstilling og afstand mellem gæster, tilgængelighed af hånddesinfektion, styring af ind- og udgang til middag og koncert samt styring af antal gæster i vores lokaler. 

Husk at du ved ankomst vil skulle kunne fremvise et gyldigt coronapas. Se mere om vores retningslinier ift. coronavirus og coronapas her.

Du er altid velkommen til at kontakte hotellet og høre nærmere, hvis du har specifikke spørgsmål til dette.