Intimkoncert med Anders Blichfeldt på Comwell Sorø - Billet og middag

  • Aperitif
  • 3-retters middag sammensat af vores køkkenchef
  • Kaffe/te
  • Siddepladser til intimkoncert med Anders Blichfeldt den 12. marts 2021
Fra kr. 898,-
pr. person

"Alene på scenen" med Anders Blichfeldt

Anders Blichfeldt kommer forbi Comwell Sorø fredag den 12. marts 2021 med sit solo-show "Alene på scenen". Og det er en scenevant herre, som du kan glæde dig til at opleve på scenen. 

I 1990 var Anders Blichfeldt med til at danne rockbandet Big Fat Snake, som med mere end 1.000.000 solgte albums og over 1.500 koncerter, har skrevet sig ind i dansk rockhistorie som en sværvægter. I 2019 høstede Anders Blichfeldt mange rosende ord for sit første soloshow "Vejen Videre", og i sit nye show ‘Alene på scenen’ tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Vi hører alle de velkendte sange fra tiden med Big Fat Snake, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019 og 2020. Anders fortæller om sin opvækst, om den svære vej til kærligheden, om turen til toppen af dansk musik, og om at skulle genopfinde sig selv igen og igen. Du kan glæde dig til en både sjov, smuk, skør, intim og helt sikkert musikalsk aften. 

Med billetten her byder vi på en aperitif, en lækker 3-retters koncertmenu sammensat af køkkenchefen på sæsonens råvarer, efterfulgt af siddepladser til intimkoncerten med Anders Blichfeldt.   

Værd at vide om koncertpakken

Der er et begrænset antal billetter til salg.

Koncertpakken betales ved booking og kan ikke annulleres. Der kan ikke benyttes gavekort eller club-point som betaling for dette ophold.