Intimkoncert med Aura Dione - VIP pakke - UDSOLGT

  • Aperitif og middag i den intime Restaurant Pedersborg
  • 3-retters middag sammensat af vores køkkenchef
  • Vinmenu
  • Kaffe/te, sødt og avec
  • VIP-pladser til intimkoncert med Aura Dione den 30. oktober 2020
  • Overnatning i superiorværelse med udsigt
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
FRA kr. 1.598,-
pr. person i delt dobbeltværelse

Aura Dione går i spidsen for den nye generations lyd af stærke kvinder i popmusik. Hendes urkraft og lydbillede lever et sted imellem Miley Cyrus og Kate Bush. Inspireret af countrymusikkens rødder, er Aura Diones musik drevet af story-telling og en lyst til at dele ud af private kærlighedshistorier. Sange som fortæller historien om kærlighedssorger og om håbet og styrken man finder, for at komme igennem en ulykkelig forelskelse. Eller sagt på en anden måde…fra ”Heartbreak to Hope” og fra ”Pain to Power”!

Med udgangspunkt i sit unikke univers og uovervindelige eftertænksomhed, er der kommet en ny bunke sange fra Aura, og som hun selv siger, er hendes nye musik "det ærligste og kærligste hun kan dele med verden".

Aura lægger vejen forbi Comwell Sorø fredag den 30. oktober 2020 til en på samme tid følsom og rå intimkoncert. Her kan du opleve Aura med sin guitar og hendes verdensklasse band, som følger hende rundt i landet på efterårets turné. 

Med VIP koncertopholdet her byder vi på aperitif, 3-retters lækker koncertmenu efter køkkenchefens valg i vores smukke, intime Restaurant Pedersborg, vinmenu samt kaffe/te, sødt og avec, og slutteligt VIP-siddepladser til intimkoncerten. Efter koncerten kan du se frem til en overnatning i et af vores smukke superiorværelser med udsigt over vinmarken og en stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter dagen derpå.  

Værd at vide om koncertpakken
Der er et begrænset antal pladser til salg.

Koncertpakken betales ved booking og kan ikke annulleres. Der kan ikke benyttes gavekort eller club-point som betaling for dette ophold.

Forholdsregler ift. coronavirus
Vi følger naturligvis alle gældende regler og retningslinier fra sundhedsmyndighederne ift. forebyggelse af corona-virus. Det indebærer bl.a. tilgængelighed af håndsprit, borddækning og afstand mellem gæster, styring af ind- og udgang til middag og koncert samt styring af antal gæster samlet. Du er altid velkommen til at kontakte hotellet og høre nærmere, hvis du har specifikke spørgsmål til dette.

Om hotellet
Kærlighed til mad, passion for råvarer og et bankende hjerte for gæstfrihed er essensen af Comwell Sorø, der ligger midt i Sjællands smukke natur med skøn udsigt til skove og søer. De mange faciliteter på og omkring Comwell Sorø giver mulighed for både aktive og afslappende ophold. Lige uden for hotellet indbyder naturen til cykel-, løbe- eller vandreture og frokost i det fri. Sorø by byder på kultur, historie og shopping i de hyggelige gader. 

Faciliteter
Restaurant med udsigt, bar med bistrokort og udsigt, udendørs terrasse, vinmark, urtehave og bistader, opholdsstue med billard og spil, cykeludlejning, gratis WiFi, gratis parkering.