dorthegerlach_comwell_kolding_koncert

Intimkoncert med Dorthe Gerlach på Comwell Kolding

  • Velkomstdrink
  • 3-retters middag, sammensat af vores køkkenchef
  • Vinmenu
  • Kaffe/te og sødt
  • Siddepladser til intimkoncert med Dorthe Gerlach den 4. juni 2022
  • Overnatning i standard dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
kr. 1.548,-
pr. person ved to personer i standard dobbeltværelse.

Stemningsfyldte og nærværende Gerlach

I mere end 20 år har Dorthe Gerlach udgjort den ene halvdel af den ambitiøse duo HUSH, som er leveringsdygtige i eftertænksomt og nærværende country-pop. Nu spiller Dorthe Gerlach op til dans som soloartist, fra sit helt eget ståsted. Her finder du det stille og sårbare – men også det store og buldrende. Alt sammen udfoldet gennem et veldrejet og dansk sprog. 

I Dorthe Gerlachs stemme gemmer der sig tusinde og atter tusinde af historier. Med en enestående klang og et ukueligt nærvær, formår hun altid at tage dig med på en musikalsk rejse af dimensioner.

Vi glæder os meget til at byde velkommen til koncertophold med intimkoncert med Dorthe Gerlach lørdag den 4. juni 2022 på Comwell Kolding. Med koncertopholdet byder vi på en velkomstdrink, lækker 3-retters middag sammensat af vores dygtige køkkenchef, vinmenu til at akkompagnere middagen, kaffe/te og sødt og efterfulgt af intimkoncert. Koncertopholdet inkluderer også en overnatning i delt dobbeltværelse, og dagen derpå står du op til en lækker morgenmad med økologiske og lokale specialiteter.   

PRIS

Fra kr. 1.548,- pr. person i delt standard dobbeltværelse. Da koncertopholdet er forudbetalt kan booking kun ske online, da vi ikke kan modtage betalingsoplysninger over mail/telefon. 

Der er et begrænset antal pladser til salg. Du kan ikke selv vælge pladser til koncerten, men får tildelt en plads på dagen. 

Du er altid velkommen til at kontakte hotellet og høre nærmere, hvis du har specifikke spørgsmål til koncertopholdet.

Værd at vide om koncertopholdet

  Vores kokke er ved at sammensætte en lækker menu. Den offentliggøres her på siden.  

Opholdet ikke kan annulleres, dog vil vi i tilfælde af flytning eller aflysning refundere hele beløbet for opholdet. 

Opholdet skal bookes online med forudbetaling. Der kan ikke benyttes gavekort eller club-point som betaling for dette ophold.  

Vi har gratis parkering på Comwell Kolding. For at sikre dig gratis parkering skal du huske at registrere din nummerplade på vores Q-PARK tablets, som du finder i lobbyen på hotellet. 

Få et kig indenfor