Intimkoncert med Erann DD på Comwell Sorø inkl. overnatning

  • Aperitif
  • 3-retters middag sammensat af vores køkkenchef
  • Kaffe/te
  • Siddepladser til intimkoncert med Erann DD den 11. oktober
  • Overnatning i standardværelse
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
Book nu
Fra kr. 1.198,-
pr. person

Ægte souldrømme med Erann DD

Den sjælfulde frontmand af Zapp Zapp og Drori-Hansen Furniture er nu en blomstrende soloartist. Erann DD har gennem årene skabt klassikere som 'Still BeIieving' og 'I Wanna Wake Up With You' og nu kan du opleve den populære pop-rock-soulsanger til akustisk intimkoncert på Comwell Sorø fredag den 11. oktober 2019.

Vi byder på aperitif, 3-retters lækker koncertmenu sammensat køkkenchefens på sæsonens råvarer efterfulgt af siddepladser til intimkoncerten.

Efter koncerten kan du se frem til en overnatning og en stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter dagen derpå. 

Der er et begrænset antal pladser til salg.

Koncertpakken betales ved booking, og kan ikke annulleres. Der kan ikke benyttes gavekort eller club-point som betaling for dette ophold.

Om hotellet
Kærlighed til mad, passion for råvarer og et bankende hjerte for gæstfrihed er essensen af Comwell Sorø, der ligger midt i Sjællands smukke natur med skøn udsigt til skove og søer. De mange faciliteter på og omkring Comwell Sorø giver mulighed for både aktive og afslappende ophold. Lige uden for hotellet indbyder naturen til cykel-, løbe- eller vandreture og frokost i det fri. Sorø by byder på kultur, historie og shopping i de hyggelige gader. 

Faciliteter
Restaurant med udsigt, bar med bistrokort og udsigt, udendørs terrasse, vinmark, urtehave og bistader, opholdsstue med billard og spil, cykeludlejning, gratis WiFi, gratis parkering