comwell_900x1200px_mathilde-signe_banner_nov2022

Intimkoncert med Mathilde Falch & Signe Svendsen på Comwell Sorø, fredag den 27. januar 2023

  • Koncertophold fredag den 27. januar 2023 kl. 18:00
  • Aperitif
  • 3-rettes middag sammensat af vores køkkenchef
  • Kaffe/te
  • Intimkoncert med Mathilde Falch & Signe Svendsen
  • Overnatning i standard dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
Kr. 1.298,-
pr person ved delt standard dobbeltværelse

Intimkoncert med Mathilde Falch & Signe Svendsen

Der er plads til historier, livserfaring, humor, og ikke mindst nærvær, når Mathilde Falch & Signe Svendsen træder op på scenen og giver en intimkoncert på Comwell Sorø.

De to sangskrivere, som begge har opnået stor succes i Danmark, er er klar til at give publikum en ny oplevelse af deres sange.

I opholdet med intimkoncert byder vi på aperitif, lækker 3-retters koncertmenu sammensat af vores køkkenchef, derefter kaffe og te, før intimkoncerten begynder. Efter koncerten kan du se frem til en overnatning i vores standardværelser og vågne op til en stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.   

Koncertopholdet er på Comwell Sorø fredag den 27. januar 2023.

Pris: Koncertopholdet koster fra kr. 1.298,- pr. person ved delt dobbeltværelse. Bemærk at koncertophold er forudbetalt og ikke kan annulleres. Opholdet refunderes i tilfælde af flytning el. aflysning.

Værd at vide om koncertpakken:

  • Der er et begrænset antal pladser til salg. Du kan ikke vælge pladser til koncerten. Du får tildelt en plads på dagen. 
  • Koncertpakken betales ved booking og kan ikke annulleres. 
  • Der kan ikke betales med gavekort eller club-point for dette ophold.


Om Mathilde Falch:

Troværdig, pulserende og ørehængende rock. Det er hvad Mathilde Falch står for.

Mathilde Falch er kendt for sine indierockede, alternative og eftertænksomme sange, men med sangen ”Planken ud” viser hun helt nye sider af sig selv. Hun er kommet op i tempo, skruet op for poppen, lyder fremragende og går ”Planken Ud”, men “svømmer selv i land”.

Med sin deltagelse i Toppen af Poppen fik hun ros for sin fortolkning af de andres sange, men også for sit mod til at fortælle sin historie om livets op- og nedture og sin evne til at lytte og skabe en tryg og underholdende stemning.

Om Signe Svendsen:

Uden at lefle for nogen eller noget har Signe Svendsen skabt sin helt egen niche i dansk musik.

Album for album, koncert for koncert, har hun lagt personlighed til og står tydelig som en stærk entertainer, som sangskriver og med en stemme, der rummer et insisterende nærvær og en sjælfuldhed.

Når Signe Svendsen kalder Palle Hjorth og Lars Skjærbæk ind, er det for at kaste nyt lys over bagkataloget og lufte helt nye sange. Sammen med de to musikere har Signe Svendsen indspillet EP’en ”Genbesøgt”, der udkom i august 2021. EP’en består af udvalgte sange fra bagkataloget i helt nye versioner; gen-elsket og ny-indspillet.

Kig indenfor

Her finder du hotellet