Intimkoncert med Michael Falch: Billet og overnatning

  • Intimkoncert lørdag den 28. november 2020 på Comwell Kolding
  • Siddepladser til intimkoncert med Michael Falch
  • Overnatning i standard dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
FRA kr. 998,-
pr. person i delt dobbeltværelse

Billet til intimkoncert, inkl. overnatning

Vi er rigtig glade for at kunne byde velkommen til en uforglemmelig intimkoncert med Michael Falch på scenen, og det sker lørdag den 28. november på Comwell Kolding. Koncertopholdene på Comwell Kolding med middag inden intimkoncerten blev udsolgt i løbet af få dage. Vi har imidlertid været heldige at få frigivet ekstra pladser på balkonen i koncertsalen, og derfor har du nu muligheden for at sikre dig en siddeplads på balkonen til intimkoncerten med Michael Falch. 

Koncertpakken her inkluderer billet til koncert og en efterfølgende overnatning i delt dobbeltværelse inkl. morgenbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter. 

Michael Falchs nye soloalbum  ”Forår i brystet”, som udkom den 9. oktober, strøg direkte ind som nr. 1 på albumhitlisten. Her går Michael Falch sine egne veje i det noget frihedsberøvede år 2020, der præges så markant af indestængt længsel. Du kan glæde dig til en koncert, hvor Michael Falch byder på massevis af hans elskede hits som "Mød mig i mørket", "Superlove", "I et land uden høje bjerge" og "Den Eneste i Verden" samt numre fra hans netop udgivne album.

Værd at vide om koncertpakken: Der er et begrænset antal pladser til salg. Koncertpakken betales ved booking og kan ikke annulleres. Der kan ikke benyttes gavekort eller club-point som betaling for dette ophold. Ved en evt. aflysning på baggrund af COVID-19 restriktioner fremsat af regeringen, vil du naturligvis få dine penge retur.

Middag og vinmenu - mulighed for tilkøb: Vi gør opmærksom på, at vi ikke har åben for a la carte, grundet øvrige selskaber i huset, men man kan ved forudbestilling tilkøbe 3-retters menu med vinmenu fra vores restaurant (se menuen neden for her på siden) for. Pris 3-retters menu, vinmenu og snacks til koncert: kr. 650,-. 

Kontakt Comwell Kolding for tilkøb af middag og vinmenu på tlf. 76 34 11 00 el. email hotel.kolding@comwell.dk.

Forholdsregler ift. coronavirus: Det er vores vigtigste opgave at give vores gæster en god, tryg og sikker koncertoplevelse. Vi følger naturligvis alle gældende regler og retningslinier fra sundhedsmyndighederne ift. forebyggelse af corona-virus. Det indebærer bl.a. indretning af lokale ift. bord-/stoleopstilling og afstand mellem gæster, tilgængelighed af hånddesinfektion, styring af ind- og udgang til koncert samt styring af antal gæster i vores lokaler. 

Du er altid velkommen til at kontakte hotellet og høre nærmere, hvis du har specifikke spørgsmål til dette.

Mulighed for tilkøb af middag og vinmenu

Vi har ikke har åben for a la carte i restauranten, grundet øvrige selskaber i huset, men man kan ved forudbestilling tilkøbe 3-retters menu med vinmenu og snacks til koncerten fra vores restaurant. 

  • Laks fra eget røgskab – Frissée salat – Syltede salatløg – Sprøde pastinakker – Grøn urtemayo
  • Farseret kalvemørbrad – Svampe – Kartoffel i pres med timian – Tyttebær – Pistacier
  • Syndig chokoladekage – Creme med hvid chokolade & yoghurt – Syltet æble – Lakridstuille

Middagen er inkl. lækker vinmenu tilpasset af restaurantchefen – og inkl. "to go" vin og snacks, som du tager med fra restauranten til nydelse under koncerten. 

Pris 3-retters menu, vinmenu og vin "to-go" samt snacks til koncert: Kr. 650,-. 

Kontakt Comwell Kolding for tilkøb af middag og vinmenu på tlf. 76 34 11 00 el. email hotel.kolding@comwell.dk.  

Oplev Comwell Kolding